Forside/Rejsemål/Dubai

Eksotiske rejser til Dubai

Dubai er en verden af muligheder - og intet synes umuligt!


Dubai er nok den mest kendte by i de Forenede Arabiske Emirater (UAE), og det er ikke uden grund.
Drømmene er store, og her sættes jævnligt rekorder indenfor både byggeri og udvikling - "verdens største", "verdens højeste" og "verdens dyreste".

De fleste har nok hørt om "The Palm", den palmeformede halvø, og øhavet af kunstige øer formet som et verdenskort. Burj Al Arab, verdens mest luksuriøse hotel, formet som et sejl, står for de fleste som Dubais varemærke.

Overalt i Dubai forbløffes man over mængden af luksus, store hoteller, dyre biler, oliesheiker i hvide kjoler og størrelse/mængden af shoppingcentre. Men Dubai er endnu mere end det. Det er en storby, men alligevel et åndehul. Et sted hvor du kan opleve ALT, og samtidig et sted, hvor afslapning kan sættes i højsæde. Her er fantastiske hoteller og verdensklasse strande - brede, lavvandede, smukke. Her er både mulighed for en kameltur på stranden, og alverdens vandsport. Alligevel er der god plads til alle.

Klimaet i Dubai er ganske varmt hele året, mange solskinstimer og næsten solgaranti! 

Rejseforslag:

Ras al-Khaimah og Dubai

Du kan også vælge at se 2 meget forskellige områder af UAE, på én og samme ferie. Ras al-Khaimah ligger nord for Dubai og er et yndet sted at holde en mere afslappet badeferie. Her er mulighed for at lave en god kombination af afslapning, badeferie, lidt shopping og spændende ørkenoplevelser. Er man til golf, kan man evt. finde tid til at gå en runde golf på de smukke baner, der samtidig byder på en fantastisk udsigt. Efter 4 dage i det nordlige, går turen til luksusbyen Dubai, hvor I tilbringer de resterende 4 dage. Det er op til jer om den står på endnu mere afslapning, eller om de 4 dage skal bruges på seværdigheder, oplevelser osv. for her er rigelig med aktiviteter og ting at se, til at beskæftige jer i 4 dage! Denne rejse er en god kombination - med lidt af det hele! 

Pris pr. person fra kun: 5.150,- DKK*


Prisen inkluderer: Fly t/r fra København til Dubai, 4 overnatninger på 4-stjernet hotel i Ras al-Khaimah og 4 overnatninger på 4-stjernet hotel i Dubai - begge steder inklusiv morgenmadsbuffet. 

Rejseforslag:

Luksus børneferie i Fujairah

Det kan siges kort - fantastisk resort - uovertruffen god service - og masser af aktiviter for børnene! På den østlige side af den Arabiske Halvø, blot 2 timers kørsel fra Dubai, ligger Fujairah. Her er knapt så mange seværdigheder som i Dubai, men hvad gør det, når stranden er bred, lavvandet og børnevenlig, swimmingpolen er kæmpe stor og de mindste har deres helt eget lege- og vandland. Servicen på resortet er særdeles god, og der er fokus på familier med børn. Alle værelser har balkon og 1. klasses havudsigt. Hele familien vil nyde både at slappe af og være aktiv her - og ikke mindst nyde varmen og at der som regel er solgaranti hele året rundt  

Pris pr. person fra kun: (spørg) ,- DKK*


Prisen inkluderer: Fly t/r fra København til Dubai og 7 overnatninger på 5-stjernet hotel i Fujairahah, selvfølgelig inklusiv morgenmadsbuffet. 

Rejseforslag:

Dubai, Bangkok, Koh Phangan og Koh Samui

Kombinér vores mest populære badeferie i Thailand, med et par dage i Dubai og få endnu flere oplevelser med hjem! På denne 19 dages rejse får du masser af oplevelser og masser af badeferie. Dubai imponerer de fleste med sin eksklusive storbystemning, orientalske atmosfære og strande i verdensklasse. Turen går herefter til Bangkok, en fantastisk storby hvis den opleves på den rigtige måde, også et sted som man gang på gang søger tilbage til. Her er masser af super gode udflugter og ultimative shoppemuligheder. Paradisøen Koh Kood er ferieparadiset, med fantastiske resorts, skønne strande og høje palmer. Fra Koh Kood kan turen gå til Koh Chang, der stadig er én af Thailands uspolerede perler, med frodig natur og kridhvide sandstrande. Øen præges af en afslappet atmosfære, men med et væld af udflugtsmuligheder. Tag f.eks. på snorkeltur, elefantridning eller svøm med delfiner. 

Pris pr. person fra kun: 10.465,- DKK*


Prisen inkluderer: Fly t/r fra København til Dubai og derfra fly videre til Bangkok, efter 3 overnatninger på hotel i Dubai. Blød-landings-pakke i Bangkok med afhentning i lufthavnen og 3 overnatninger i Bangkok. Speedbåd til Koh Kood og 4 dage på lækkert resort med fantastisk udsigt. Speedbåd videre til Koh Chang og 6 overnatninger på resort beliggende på stranden.

Rejseforslag:

Dubai, lidt mindre luksus - meget mere at shoppe for!

Vil man bo i lidt mindre luksus, uden på nogen måde at vælge den skrabede udgave af et hotel, er der lidt penge at spare. Det er sandsynligt at man i stedet bruger pengene på at shoppe lidt ekstra, for med et utal af shoppingcentre - heriblandt verdens største med 1200 butikker, 160 restauranter, skøjtebane, vandfald, verdens største akvarium osv. - så er der rig mulighed for at svinge kreditkortet. Hotellet er beliggende i Dubais gamle bydel, også kaldet Deira. Deira er den del af Dubai som stadig ser ud, som tiden før alle skyskraberne. Her er gamæe huse, mange mennesker og bygningerne er ikke lavet af stål, glas eller marmor - hvilket er lidt imod det billede som Dubai officielt gerne vil associeres med. Men det også et område med masser af historie, havnefiskeri, guldgader og små gadebutikker der sælger kopivarer af ivrige indere. I Deira er stemningen helt speciel.   

Pris pr. person fra kun: 4.800,- DKK*


Prisen inkluderer: Fly t/r fra København til Dubai og 7 overnatninger på 4-stjernet hotel i Dubais gamle bydel.

Rejseforslag:

Dubai og ren luksus i 7 dage!

Dubai er luksus med luksus på! Og vil man forkæle sig selv og tage del i denne luksus, så er der rig mulighed for dette. På denne 7 dages tur til Dubai bliver I indlogeret på et super lækkert 5 stjernet hotel, direkte ud til Dubais bedste strand, Jumeirah Beach. Herfra har I mulighed for at nyde godt af restaurant- og café-livet på den berømte "The Walk" lige udenfor hotellet, og evt. leje en bil og køre rundt i Dubai på egen hånd. Derved er der mulighed for selv at planlægge hvilken dag I skal se højdepunkterne i storbyen Dubai, og hvilke dage I bare vil dase ved poolen med 1. klasses havudsigt, eller gå en tur ned til det lavvandede strandparadis.

Pris pr. person fra kun: 9.950,- DKK*


Prisen inkluderer: Fly t/r fra København til Dubai og 7 overnatninger på 5-stjernet luksushotel beliggende direkte ud til Dubais bedste strand, Jumeirah Beach og med fantastisk havudsigt.

Rejseforslag:

Dubai og Maldiverne - en skøn kombi.

Drømmen om bountyland og strandparadis så smukt og uvirkeligt at man er nødt til at knibe sig i armen. Men hvorfor ikke kombinere det med en storbyoplevelse uden sidestykke. Dubai er byen hvor alting er muligt, intet er for stort, intet er for dyrt, og slet ingenting er for exklusivt. Dubai gør i sandhed indtryk, og også her er der seværdigheder nok at tage billeder af, til at fylde kameraets hukommelseskort op. Kunsten er nok mere at begrænse hvor meget man vil nå at se.

Billeder fra Maldiverne taler for sig selv - hvem vil ikke gerne stikke fødderned i det kridhvide, silkebløde sand i skyggen af palmerne med en kold drink, mens man venter på den næste tur i det krystalklare tyrkise hav. Man kan fristes til at tro at farverne på billederne er snyd. Det er de ikke...

Pris pr. person fra kun:

12.450,- DKK*


Prisen inkluderer: Fly tur/retur fra København til Male på Maldiverne, inkl. stop i Dubai. Blød-landings-pakke med afhentning i lufthavnen og 3 dage på hotel i Dubai. Transport til og fra Male lufthavn med speedbåd til resort på Maldivisk ø. 7 overnatninger på lækkert resort på Maldiverne.

Rejseforslag:

Dubai, Ras Al Khaimah og Maldiverne

I hele 16 dage er der dømt luksus og uanede mængder af seværdigheder. Der er dømt sol, afslapning og shopping i lange baner - og så en uforglemmelig afsluttende badeferie på Maldiverne. Der er ikke nogle der vender hjem fra denne rejse uimponeret, og drømmende om at komme tilbage. Dubai er en by, men samtidig en hel verden i sig selv. Lækre strande, dyre biler, luksushoteller og gigantiske shoppingmalls. I Ras Al Khaimah skal I bo på Hilton Hotel, og selvom byen byder på en mere afslappet stemning, så er der stadig alverdens muligheder for forlystelser. Maldiverne - taler næsten for, sol, palmer, hvide strande med små blide bølger, og så skarpe farver i det turkise vand, at man skal knibe sig i armen! 

Pris pr. person fra kun:

17.700,- DKK*


Prisen inkluderer: Fly tur/retur fra København til Dubai og derefter videre til Male på Maldiverne. 3 dage på hotel i Dubai med en super god beliggenhed og 4 dage på Hilton Hotel i Al Ras Khaimah. Speedbåd fra Male lufthavn til Fihalhohi Island Resort (tur/retur) og hele 7 dage på øens lækre resort.

Rejseforslag:

Dubai og Sri Lanka - to verdener, én rejse.

På denne 16 dages rejse, kombinerer I arabiske Dubai og østens ørkenmystik, med Sri Lankas frodige natur, dyreliv, smukke strande og fantastiske koraler. I starter rejsen i Dubai, og her kan I lade jer forføre af alle de mange seværdigheder som de rige sheiker gerne dyster om skal være større, dyrere, vildere, mere ekslusiv, hurtigere eller mere betagende end seværdigheden ved siden af. Her er et mekka af muligheder, både for shopping, aktiviteter, sightseeing og afslapning ved de skønne strande. Varme og sol er man næsten altid sikker på. Når Sri Lanka efterfølgende breder sine vinger af muligheder ud, er det synligt for enhver at der er tale om en helt anden verden end den man kom fra. På ingen måde dårligere, bare helt anderledes! Efter en enkelt dag i Negombo, skal I på en spændende 6 dages rundrejse i Sri Lanka. Bjergtagende naturscener, et imponerende dyreliv og en kultur som både ses, mærkes og føles - helt ind i sjælen. Togtur, vandfald, elefanter, teplantager, safari og Sigirias mange trappetrin op til en udsigt der absolut er det hele værd. Mættet af de mange oplevelser som Sri Lanka har givet jer, er det tid til nogle afslappende dage i byen Mirissa, hvor I checker ind på et hyggeligt strandhotel, med hvidt sand og palmer lige uden for døren.  

Pris pr. person fra kun:15.575,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly tur/retur fra København til Dubai og derefter videre til Sri Lanka
 • Blød-landings-pakke med afhentning i lufthavnen og 1 overnatning i Negombo
 • 6 dage rundrejse i Sri Lanka med egen guide, inkl. alle entreér og overnatninger, inkl. morgenmad.
 • 5 dage på lækkert strandhotel i Mirissa


KLIK HER - læs mere om vores 6 dages rundrejse i Sri Lanka.

  


Ras al-Khaimah

Ras Al Khaimah ligger i den nordlige del af UAE. Her er både turkisblåt hav og gyldne sandstrande, omgivet af rødlige karakteristiske ørkenområder og dramatiske bjerge. Byen er som turistby under udvikling, så på trods af sin pæne størrelse, emmer byen stadig af en vis afslappet stemning. Og afslapning er der god plads til. Strandene er lækre og består mest af små laguner. Trænger man til at opleve lidt mere, end udsigten fra liggestolen, så er der masser af udflugtsmuligheder - ikke mindst i sanddynerne i ørkenen. Her kan man både komme på jeepsafari, stå på snowboard på sandbankerne eller tage en romantisk tur på kamelryg. Så vil man gerne kombinere afslapning og badeferie, med lidt shopping og ørkenoplevelser - og evt. gå en runde golf på de smukke baner, der samtidig byder på en fantastisk udsigt - så er Ras al-Khaimah et besøg værd. Vi anbefaler at man kombinere turen til det nordlige, med et ophold i Dubai.

Dubai

For nogle er UAE (De Forenede Arabiske Emirater) næsten lig med byen Dubai. Og byen har da også virkelig placeret sig på landkortet, med alle byens rekord-attraktioner, såsom 7-stjernede hoteller, en skibakke midt i ørkenen, verdens højeste bygning, verdens største shoppingcenter, verdens dyreste..., osv. Oliesheiker og alverdens rige mennesker udgør en stor del af den gruppe som lader sig forkæle af den endeløse luksus som Dubai også er kendt for. Men der er stadig noget for enhver pengepung, og byen er virkelig en oplevelse. Byen har så meget at byde på.


Dubai Marina, New Dubai og Jumeirah Beach

ligger indenfor samme område. Det er de mest populære områder for både lokale og turister, for her er masser at se på og opleve. I verdens største menneskeskabte havn ligger de mange kæmpe yachter, omgivet af imponerende skyskrabere. The Walk er en udendørs promenade med butikker og restauranter, og stedet at slentre om aftenen. Det er også stedet hvor mange millionærerne viser deres imponerende biler frem om aftenen, og gerne giver en lydprøve på motorens kunnen. Bilinteresseret eller ej, så er stemningen på The Walk - dag og aften - afslappet, på den gode måde. Langs The Walk ligger Dubais absolut bedste strand - Jumeirah Beach. Herfra er der udsyn til den palmeformede halvø formet som en palme, og man kan købe sig til en flyvetur, så man kan nyde herlighederne fra oven. Jumeirah Beach er en strand i verdensklasse. Lang, bred, lavvandet, turkisblåt klart hav og fint sand. Her kan man sagtens tilbringe dagen i solens varme med at dase, udforske det store udbud af vandsport eller tage sig en ridetur på kamelryg.

Downtown Dubai

 ligger meget centralt mellem Jumeirah-området sydpå, og Deira-området nordpå. Området er noget af det nyeste i Dubai, og her finder man bl.a. Burj Khalifa, verdens højeste bygning, Dubai fountain og Dubai Mall, verdens største shoppingcenter. Hovedattraktionen er unægtelig Burj Khalifa med sine 828 meter, og mulighed for at nyde udsigten fra observationsdækket på 124. etage. En god idé er at booke billetter til denne seværdighed allerede hjemmefra, der er oftest udsolgt flere dage i forvejen. Området ligger centralt med god mulighed for at komme til alle dele af Dubai med skytrain, men man skal ikke vælge at bo her, hvis man vil bo ved stranden, eller søger det originale Dubai.  


Deira, den gamle bydel

er det oprindelige centrum af Dubai. Men mens man i hastigt tempo har udvidet byen og gjort (resten) af Dubai til en moderne luksuriøs by, så står Deira stadig tilbage, som om tiden i dette område har stået stille. Når man krydser floden Dubai Creek, er det ikke længere skyskrabere der dominere billedet, men i stedet historiske bygninger, havneområder og et multietnisk charmerende kaos. Selvom afstanden hertil er ganske kort, så føles det som en helt anden verden man træder ind i. Et utal af små boder fra forskellige lande, krydderier, fisk, tasker, burkaer, fjernsyn og alverdens madvarer pryder gadebilledet. Ja, selv en hel gade med guld og pragtfulde smykker er der blevet plads til. Hvis man ønsker at bo mere luksuriøst, og midt i alt det som Dubai mest er kendt for, skal man ikke bo i Deiraområdet, men det er dog ikke grund nok til ikke at spendere en eftermiddag her, gå på oplevelse og få en lille smag af det Dubai var engang.    

 

* Der tages forbehold for prisændringer. Til prisen skal servicegebyr tillægges.  

 
Har du spørgsmål?

Ricko sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Man til Tors 10-16.30 & Fre 10-15

Rejs med os fordi...

 • Specialister

  Vi har Danmarks bedste kendskab til Thailand og Østen. Alle steder vi anbefaler har vi personligt oplevet.

 • Bedste priser

  Vi laver Danmarks billigste rundrejser i Østen.

 • Totalløsning

  Vi inspirerer jer til en anderledes ferie fyldt med oplevelser og præsenterer jer for en komplet løsning.

Gratis Rejsetilbud

Lad os sammensætte et skræddersyet rejsetilbud på netop din drømmerejse.

Unique Travel er medlem af rejsegarantifonden