Menu
Forside/Rejsemål/Dubai

Eksotiske rejser til Dubai

Dubai er en verden af muligheder - og intet synes umuligt!


Dubai er nok den mest kendte by i de Forenede Arabiske Emirater (UAE), og det er ikke uden grund.
Drømmene er store, og her sættes jævnligt rekorder indenfor både byggeri og udvikling - "verdens største", "verdens højeste" og "verdens dyreste".

De fleste har nok hørt om "The Palm", den palmeformede halvø, og øhavet af kunstige øer formet som et verdenskort. Burj Al Arab, verdens mest luksuriøse hotel, formet som et sejl, står for de fleste som Dubais varemærke.

Overalt i Dubai forbløffes man over mængden af luksus, store hoteller, dyre biler, oliesheiker i hvide kjoler og størrelse/mængden af shoppingcentre. Men Dubai er endnu mere end det. Det er en storby, men alligevel et åndehul. Et sted hvor du kan opleve ALT, og samtidig et sted, hvor afslapning kan sættes i højsæde. Her er fantastiske hoteller og verdensklasse strande - brede, lavvandede, smukke. Her er både mulighed for en kameltur på stranden, og alverdens vandsport. Alligevel er der god plads til alle.

Klimaet i Dubai er ganske varmt hele året, mange solskinstimer og næsten solgaranti! 

Rejseforslag:

Ras al-Khaimah og Dubai

Du kan også vælge at se 2 meget forskellige områder af UAE, på én og samme ferie. Ras al-Khaimah ligger nord for Dubai og er et yndet sted at holde en mere afslappet badeferie. Her er mulighed for at lave en god kombination af afslapning, badeferie, lidt shopping og spændende ørkenoplevelser. Er man til golf, kan man evt. finde tid til at gå en runde golf på de smukke baner, der samtidig byder på en fantastisk udsigt. Efter 4 dage i det nordlige, går turen til luksusbyen Dubai, hvor I tilbringer de resterende 4 dage. Det er op til jer om den står på endnu mere afslapning, eller om de 4 dage skal bruges på seværdigheder, oplevelser osv. for her er rigelig med aktiviteter og ting at se, til at beskæftige jer i 4 dage! Denne rejse er en god kombination - med lidt af det hele! 

Pris pr. person fra kun: 5.150,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly t/r fra København til Dubai
 • 4 overnatninger på 4-stjernet hotel i Ras al-Khaimah
 • 4 overnatninger på 4-stjernet hotel i Dubai 
 • Morgenmadsbuffet på begge hoteller 
Rejseforslag:

Luksus børneferie i Fujairah

Det kan siges kort - fantastisk resort - uovertruffen god service - og masser af aktiviter for børnene! På den østlige side af den Arabiske Halvø, blot 2 timers kørsel fra Dubai, ligger Fujairah. Her er knapt så mange seværdigheder som i Dubai, men hvad gør det, når stranden er bred, lavvandet og børnevenlig, swimmingpolen er kæmpe stor og de mindste har deres helt eget lege- og vandland. Servicen på resortet er særdeles god, og der er fokus på familier med børn. Alle værelser har balkon og 1. klasses havudsigt. Hele familien vil nyde både at slappe af og være aktiv her - og ikke mindst nyde varmen og at der som regel er solgaranti hele året rundt  

Pris pr. person fra kun: (spørg) ,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly t/r fra København til Dubai
 • 7 overnatninger på 5-stjernet hotel i Fujairahah
 • Morgenmadsbuffet på hotellet
Rejseforslag:

Dubai, Bangkok, Koh Kood og Koh Samui

Kombinér vores mest populære badeferie i Thailand, med et par dage i Dubai og få endnu flere oplevelser med hjem! På denne 19 dages rejse får du masser af oplevelser og masser af badeferie. Dubai imponerer de fleste med sin eksklusive storbystemning, orientalske atmosfære og strande i verdensklasse. Turen går herefter til Bangkok, en fantastisk storby hvis den opleves på den rigtige måde, også et sted som man gang på gang søger tilbage til. Her er masser af super gode udflugter og ultimative shoppemuligheder. Paradisøen Koh Kood er ferieparadiset, med fantastiske resorts, skønne strande og høje palmer. Fra Koh Kood kan turen gå til Koh Chang, der stadig er én af Thailands uspolerede perler, med frodig natur og kridhvide sandstrande. Øen præges af en afslappet atmosfære, men med et væld af udflugtsmuligheder. Tag f.eks. på snorkeltur, elefantridning eller svøm med delfiner. 

Pris pr. person fra kun: 10.465,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly t/r fra København til Dubai
 • 3 overnatninger på hotel i Dubai
 • Fly videre til Bangkok
 • Blød-landings-pakke i Bangkok med afhentning i lufthavnen og 3 overnatninger i Bangkok
 • Speedbåd til Koh Kood og 4 dage på lækkert resort med fantastisk udsigt
 • Speedbåd videre til Koh Chang og 6 overnatninger på resort beliggende på stranden
Rejseforslag:

Dubai, lidt mindre luksus - meget mere at shoppe for!

Vil man bo i lidt mindre luksus, uden på nogen måde at vælge den skrabede udgave af et hotel, er der lidt penge at spare. Det er sandsynligt at man i stedet bruger pengene på at shoppe lidt ekstra, for med et utal af shoppingcentre - heriblandt verdens største med 1200 butikker, 160 restauranter, skøjtebane, vandfald, verdens største akvarium osv. - så er der rig mulighed for at svinge kreditkortet. Hotellet er beliggende i Dubais gamle bydel, også kaldet Deira. Deira er den del af Dubai som stadig ser ud, som tiden før alle skyskraberne. Her er gamle huse, mange mennesker og bygningerne er ikke lavet af stål, glas eller marmor - hvilket er lidt imod det billede som Dubai officielt gerne vil associeres med. Men det også et område med masser af historie, havnefiskeri, guldgader og små gadebutikker med ivrige indere, der sælger kopivarer. I Deira er stemningen helt speciel.   

Pris pr. person fra kun: 4.800,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly t/r fra København til Dubai
 • 7 overnatninger på 4-stjernet hotel i Dubais gamle bydel
Rejseforslag:

Dubai og ren luksus i 7 dage!

Dubai er luksus med luksus på! Og vil man forkæle sig selv og tage del i denne luksus, så er der rig mulighed for dette. På denne 7 dages tur til Dubai bliver I indlogeret på et super lækkert 5 stjernet hotel, direkte ud til Dubais bedste strand, Jumeirah Beach. Herfra har I mulighed for at nyde godt af restaurant- og café-livet på den berømte "The Walk" lige udenfor hotellet, og evt. leje en bil og køre rundt i Dubai på egen hånd. Derved er der mulighed for selv at planlægge hvilken dag I skal se højdepunkterne i storbyen Dubai, og hvilke dage I bare vil dase ved poolen med 1. klasses havudsigt, eller gå en tur ned til det lavvandede strandparadis.

Pris pr. person fra kun: 9.950,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly t/r fra København til Dubai
 • 7 overnatninger på 5-stjernet luksushotel beliggende direkte ud til Dubais bedste strand, Jumeirah Beach og med fantastisk havudsigt
Rejseforslag:

Dubai og Maldiverne - en skøn kombi.

Drømmen om bountyland og strandparadis så smukt og uvirkeligt at man er nødt til at knibe sig i armen. Men hvorfor ikke kombinere det med en storbyoplevelse uden sidestykke. Dubai er byen hvor alting er muligt, intet er for stort, intet er for dyrt, og slet ingenting er for eksklusivt. Dubai gør i sandhed indtryk, og også her er der seværdigheder nok at tage billeder af, til at fylde kameraets hukommelseskort op. Kunsten er nok mere at begrænse hvor meget man vil nå at se.

Billeder fra Maldiverne taler for sig selv - hvem vil ikke gerne stikke fødderned i det kridhvide, silkebløde sand i skyggen af palmerne med en kold drink, mens man venter på den næste tur i det krystalklare tyrkise hav. Man kan fristes til at tro at farverne på billederne er snyd. Det er de ikke...

Pris pr. person fra kun:

12.450,- DKK*


Prisen inkluderer: 

 • Fly tur/retur fra København til Male på Maldiverne, inkl. stop i Dubai
 • Blød-landings-pakke med afhentning i lufthavnen og 3 dage på hotel i Dubai
 • Transport til og fra Male lufthavn med speedbåd til resort på Maldivisk ø
 • 7 overnatninger på lækkert resort på Maldiverne
Rejseforslag:

Dubai, Ras Al Khaimah og Maldiverne

I hele 16 dage er der dømt luksus og uanede mængder af seværdigheder. Der er dømt sol, afslapning og shopping i lange baner - og så en uforglemmelig afsluttende badeferie på Maldiverne. Der er ikke nogle der vender hjem fra denne rejse uimponeret, og drømmende om at komme tilbage. Dubai er en by, men samtidig en hel verden i sig selv. Lækre strande, dyre biler, luksushoteller og gigantiske shoppingmalls. I Ras Al Khaimah skal I bo på Hilton Hotel, og selvom byen byder på en mere afslappet stemning, så er der stadig alverdens muligheder for forlystelser. Maldiverne - taler næsten for sig selv, sol, palmer, hvide strande med små blide bølger, og så skarpe farver i det turkise vand, at man skal knibe sig i armen! 

Pris pr. person fra kun:

17.700,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly tur/retur fra København til Dubai og derefter videre til Male på Maldiverne
 • 3 dage på hotel i Dubai med en super god beliggenhed
 • 4 dage på Hilton Hotel i Al Ras Khaimah
 • Speedbåd fra Male lufthavn til Fihalhohi Island Resort (tur/retur)
 • 7 dage på øens lækre resort
Rejseforslag:

Dubai og Sri Lanka - to verdener, én rejse.

På denne 16 dages rejse, kombinerer I arabiske Dubai og østens ørkenmystik, med Sri Lankas frodige natur, dyreliv, smukke strande og fantastiske koraler. I starter rejsen i Dubai, og her kan I lade jer forføre af alle de mange seværdigheder som de rige sheiker gerne dyster om skal være større, dyrere, vildere, mere ekslusive, hurtigere eller mere betagende end seværdigheden ved siden af. Her er et mekka af muligheder, både for shopping, aktiviteter, sightseeing og afslapning ved de skønne strande. Varme og sol er man næsten altid sikker på. Når Sri Lanka efterfølgende breder sine vinger af muligheder ud, er det synligt for enhver at der er tale om en helt anden verden end den man kom fra. På ingen måde dårligere, bare helt anderledes! Efter en enkelt dag i Negombo, skal I på en spændende 6 dages rundrejse i Sri Lanka. Bjergtagende naturscener, et imponerende dyreliv og en kultur som både ses, mærkes og føles - helt ind i sjælen. Togtur, vandfald, elefanter, teplantager, safari og Sigirias mange trappetrin op til en udsigt der absolut er det hele værd. Mættet af de mange oplevelser som Sri Lanka har givet jer, er det tid til nogle afslappende dage i byen Mirissa, hvor I checker ind på et hyggeligt strandhotel, med hvidt sand og palmer lige uden for døren.  

Pris pr. person fra kun:15.575,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly tur/retur fra København til Dubai og derefter videre til Sri Lanka
 • Blød-landings-pakke med afhentning i lufthavnen og 1 overnatning i Negombo
 • 6 dage rundrejse i Sri Lanka med egen guide, inkl. alle entreér og overnatninger, inkl. morgenmad.
 • 5 dage på lækkert strandhotel i Mirissa


KLIK HER - læs mere om vores 6 dages rundrejse i Sri Lanka.

 

REJSEFORSLAG:

5-stjernet luksustur til Dubai

Dubai imponerer de fleste med sin eksklusive storbystemning, orientalske atmosfære og strande i verdensklasse – og på denne tur skal I opleve alt dette med udgangspunkt fra 2 luksuriøse 5-stjernede hoteller!

I bliver de første 4 nætter indlogeret på det 5-stjernede hotel, Canal Central Hotel – her findes der udover den fantastiske service, de lækre værelser og den utrolige udsigt også både spa med sauna, udendørs pool område og en skøn udendørs terrasse. Canal Central Hotel er placeret centralt i Dubai, og alle de store seværdigheder ligger lige i nærheden.

De næste 3 nætter skal bruges på det famøse 5-stjernede hotel, Royal Central Hotel The Palm. Hotellet er placeret ude for enden af den menneskeskabte palmeformede ø, og har eget private strandområde. Derudover er der en lækkert pool-område, med flere pools, og en fantastisk udsigt udover Dubai by og havet. Den skønne udsigt kan også nydes fra hotellets store, åbne udendørs terrasse.

Denne uge i Dubai byder på ren luksus, og en fantastisk oplevelse af noget af det bedste Dubai har at byde på!

Pris pr. person fra kun

7.300,- DKK*

 


 

Prisen inkluderer:

 • Fly t/r fra København til Dubai
 • Transfer t/r fra lufthavnen, og mellem hotellerne
 • 4 overnatninger på Canal Central Hotel
 • 3 overnatninger på Royal Central Hotel The Palm


* Der tages forbehold for prisændringer. Til prisen skal tillægges servicegebyr.