Menu
Forside/Rejsemål/Burma

Burma - det glemte paradis!

Der er stadig ikke mange udlændinge som finder vej til Burma, så hvis man vil opleve et ufattelig smukt land, med nogle fantastiske strande, før turismen for alvor indtager landet, så er det nu I skal tage jeres tur til det smukke land. 


I det glemte paradis, venter der jer samtidig et fantastisk venligt folkefærd. Fra den spændende hovedstad Yangon til tempelbyen Bagan og fra historiske Mandalay til det smukke Inle Lake i det østlige Burma.

 

Rejseforslag :

8 dage rundt i Burma

En skøn rejse til Burma hvor vi har samlet højdepunkterne. Turen kan selvfølgelig afrundes med en lækker badeferie enten i Burma eller i Thailand.

Læs turens dagsprogram nedenfor...

Pris pr. person fra kun: 7.670,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Overnatninger med morgenmad
 • Engelsktalende guide på de forskellige destinationer. Samme guide på hele turen kan arrangeres for et mindre tillæg.
 • Private airconditionerede køretøjer på alle strækninger
 • Alle entreer
 • Indenrigsflyvninger (Yangon / Bagan / Mandalay / Heho / Yangon)
 • Privat båd på Inle Lake båd udflugt
 • Porter gebyrer i lufthavne
 • Vand og servietter på turene

 

Dagsprogram:  

Dag 1 : Bangkok – Yangon (med fly)

Efter blot en times flyvning ankommer du til Yangons internationale lufthavn hvor I møder jeres guide. I bliver kørt til Panorama hotel som er et godt turistklasse hotel og som ligger helt centralt i Yangon. Eftermiddagen er til fri disposition. Forkæl jer selv og byd Burma velkommen med en High Tea på historiske Strand hotel. Om aftenen besøges den storslåede Shwedagon pagode som er Burmas største helligdom, hvor de lokale kommer og ofrer og beder. Overnatning på Panorama hotel.

Dag 2: Yangon – Bagan (med fly) 

Efter morgenmad er der afgang til Yangons lufthavn hvor vi tidligt om morgenen flyver til Bagan (80 minutter). Efter ankomst til Nyaung Oo Lufthavn, kører vi direkte til Kumudra Hotel (junior Suite), hvor der er tid til et bad og en forfriskning. Dagen bruges på at udforske Bagan. Bagan er Sydøstasiens største samling af templer og pagoder. Selvom Bagan ikke har været beboet siden det 13. århunderede hvor mongolernes Kublai Khan hærgede området kan man fortsat finde mere end 2000 templer inden for området.

Det er et utroligt syn at stå i toppen af et af templerne og kigge ud over et landskab hvor det virker som om at nogen engang har drysset hundrevis af templer ned fra himlen over et enormt område. Selv de mindst tempel interesserede besøgende må overgive sig i Bagan.

Udover det farverige Nyaung Oo lokale marked, skal vi opleve Shwezigon pagoden, Wetkyi-in Gubyaukkyi et grotte tempel med meget smukke og særprægede kalkmalerier samt det elegante Htilominlo Tempel (kendt for sine gips udskæringer) og Tharaba Gate. Senere skal vi opleve Ananda Okkyaung (en af de få overlevende murstensklostre fra begyndelsen af Bagan perioden), Thatbyinnyu pagoden (den højeste i Bagan, 61 m) og Dhammayangyi Templet (kendt for sit bemærkelsesværdige murværk).

Nyd solnedgangen på en af de højeste templer i Bagan. Overnatning på Kumudra Hotel (Junior Suite).

Day 3: Baga

Efter morgenmaden besøger vi Myinkaba landsbyen og ser processen med traditionel lak-ware, en af de bedst kendte Myanmar håndværk og en specialitet i Bagan. Vi besøger herefter Myinkaba Gubyaukkyi (et tempel med megen hindu indflydelse) og Manuha templet som er bygget af den tilfangetagne konge Thaton.

Om eftermiddagen kører vi en tur til landsbyen Minnanthu. I det område skal vi besøge nogle af de mest spændende templer som Payathonzu, Lemyethnar, Sinbyushin, Nandaminnya samt Minnanthu klosteret. Nyd solnedgangen over Ayeyarwaddy floden ved Bupaya. Overnatning på Kumudra Hotel (Junior Suite) i Bagan.

Dag 4 : Bagan - Mandalay (med fly)

Efter morgenmad på hotellet er der afgang til Nyaung Oo Airport, hvorfra vi skal ud på en kort flyvning til Mandalay. Efter indkvartering på Emerald Land Inn skal vi på en byrundtur, hvilket inkluderer Mahamuni Pagodaen som er kendt for sin Buddha statue med guld blade. Vi skal opleve lokale kunstneres værksteder hvor der laves træskærerarbejde, guldblade, marmorstens udhugning og meget andet. Vi skal opleve Shwe Inn Bin klostret som er en speciel udgave af burmesisk træarkitektur og vi skal på det lokale marked Zegyo. Overnatning bliver på Emerald Land Inn.

Dag 5 : Mandalay 

Efter morgenmad tager vi på udflugt til den gamle kongeby Amarapura. Vi besøger Mahagandayone Klosteret, hvor mere end tusind munke lever og studerer. Derefter besøger vi U Bein broen over Taungthaman søen som er verdens længste teaktræs bro. Vi skal endvidere besøge Atumashi klosteret (det uforlignelige Kloster) og Kuthodaw Pagoden med sine 729 marmor stens plader af buddhistiske skrifter (kendt som verdens største bog). Nyd solnedgangen og den fantastiske udsigt fra Mandalay Hill. Overnatning på Emerald Land Inn.

Dag 6 : Mandalay – Hebo – Inle Lake (med fly)

Om morgenen skal vi endnu engang ud på en lille flyvetur. Denne dag går turen til Hebo som ligger i Shan staten. Vi skal ud på en times smuk køretur som ender ved Nyaung Shwe molen ved Inle Lake. Inle Lake er endnu et højdepunkt på en Burma rejse. Nogen kalder det Burmas svar på Venedig.

Hele dagen skal vi selvfølgelig på rundtur på Inle søen i privat båd. Vi skal opleve de efterhånden verdensberønte lokale fiskere der roer med det ene ben. Vi skal opleve de flydende haver der er lavet på et fundament af vandhyacinter og forankret til bunden med bambusstænger. Besøg en flydende landsby ved Ywama (søens downtown), hvor man kan være heldig at opleve flydende marked. Turen omfatter også et besøg i Phaung Daw Oo pagoden, et besøg til landsbyen Inpawkhon der lever af væveri samt et besøg til klosteret med de hoppende katte. Mest af alt skal vi bare opleve det lokale liv på søen som det udfolder sig, set tæt på fra vores båd. Overnatning på Sky Lake Inle Resort (Superior Room).

Dag 7 : Inle Lake – Heho – Yangon: (med fly)

Om morgenen transfer til Nyaung Shwe anløbsbro med privat båd og derefter igen en køretur til Heho lufthavn for fly til Yangon. Ved ankomsten bliver det et gensyn med Panorama Hotel. Om eftermiddagen er der shopping mulighed i Bogyok Aung San Marked som er byens travleste og mest livlige basar. Vi skal herefter opleve Rangoons varetegn Sule Pagodaen og herefter Botataung pagoden, den kinesiske by og frugtmarkedet. Overnatning Panorama Hotel (Deluxe værelse).

Dag 8: Yangon - Bangkok (med fly)

Vi besøger om morgenen den liggende Buddha Chaukhtatkyi og herpå Karaweik Royal Barge (en kongelig flydende pram på Kandawgyi søen. Herefter går turen til lufthavnen hvorfra der ikke langt til Thailands fantastiske strande.   

 

Ikke med i prisen:

 • Internationale flyvninger
 • Internationale lufthavn afgang skat USD 10 per person
 • Måltider (frokost/aftensmad)
 • Udgifter af personlig art, souvenirs, drikkepenge, kamera/video-gebyrer osv.
 • Tjenesteydelser, som ikke er nævnt ovenfor.

 

* Der tages forbehold for prisændringer. Til prisen skal servicegebyr tillægges.

 
Har du spørgsmål?

Ricko sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Man til Tors 09-16.30 & Fre 09-15

Unique Travel er medlem af rejsegarantifonden