Menu
Forside/Blog/Gæsteblog: Tak for en fantastisk rejse i Vietnam 2019

Gæsteblog: Tak for en fantastisk rejse i Vietnam 2019

Niels og Pia har i år været i Vietnam, og har igen givet os lov til at dele deres skønne tilbagemelding og fantastiske billeder! TAK! :)

Kære Ricko & Co.

Februar/marts 2019, 3 ugers oplevelse i Vietnam. Tusinde tak for jeres input, anbefalinger, div. Reservationer, transfers osv. ALT, som i ALT gik bare op i en højere enhed, og vi havde fantastiske 3 uger.

Startede i Hanoi. Havde selv valgt Tirant Hotel, som ligger meget centralt kun 10 min. gang fra den berømte Hoan Kien-sø med den lysende røde Huc Brigde. Vi fik bla. også set Mausoleum og  Hoa Lo fængslet. Efter 1,5 døgn, hvor vi lige fik vendt om på tidszonen, gik turen nordpå til smukke Sapa. Vi valgte busturen på ca. 5,5 time. Gik super fint og hvilken luxusbus.

Ankomst til Sapa. Ricko havde heldigvis opfordret os til at tage lidt varmt tøj med, idet årstiden er af den køligere slags. Ned til ca. 5 grader om natten men op til 18 i løbet af dagen. Vi havde et døgn i Sapa by, hvor vi boede på hotel Sapa Horizon. Skyerne hang tungt og lavt, men er sikker på, at udsigten er smuk. Vi hyggede os i Sapa by, og fik købt en del North Face klæder.

Næste morgen traf vi vores guide Lang. Vores rygsække blev hentet af hendes mand, så det var blot en lille rygsæk med div. Bla. kamera, at vi Skulle bære rundt på. En smuk trekkingtur, med lokale stop, lokale traditioner, lokalt mad osv. Da det var en weekend havde skolerne lukket, Så vi gav nogle enkelte børn lidt kladdehæfter og kuglepenne, som vi havde medbragt fra DK og resten ville Lang aflevere i skolen om mandagen.

En virkelig SMUK natur blev vi mødt af. Woowwww vi blev godt og vel blæst bagover. Virkelig en smuk natur oplevelse.

Efter en dejlig dag med trekking og smukke naturoplevelser bla. et hav af rismarker/ris terrasser, ankom Vi til Langs forældres hjem. Vi fik vores egen lille hytte, hvor vi skulle sove. Fine forhold med seng, adgang til bad og toilet. Aftensmad med familien.

En rigtig hyggelig oplevelse, og meget meget autentisk og selvfølgelig deres hjemmelavet snaps.

Dagen efter deltog vi i den årlige festival blandt ca 2000 lokale hmong deltager. Jeg blev iført lokale klæder og så tilbragte vi de næste 4 timer På festivalspladsen. En spændende dag, hvor de lokale tager deres fineste outfit på, for at vise, hvor godt det går dem.

Derefter blev vi fragtet til næste stop Topas Ecologde. Et smukt sted og fine faciliteter. Vi nød det hele og gik selv en lille trekkingtur. Skyerne hang lavt ved vores ophold, men det havde også sin charme.

Efter to overnatninger, bus retur til Hanoi for en enkel overnatning og så videre til Hoi An.

Vi havde valgt at bo i den gamle bydel, og tjekkede ind på Vinh Hung Emerald Resort. Et super hyggelig Resort, adgang til pool og vi havde en Skøn terrasse. Hoi An er så hyggelig og charmerende, en historisk charmetrold. Lanterne tændes ved solnedgang, og det er i hele byen. Et magisk og meget smukt syn. Den japanske bro er ligeledes en stor turistattraktion. Vi fik oplevet Hoi An til båds, på cykler og til fods. Mange mange smukke silketing.

Efter 5 dejlige dag gik turen så videre til Phu Quoc. Her slappede vi nød solen, havet, natmarked og de lokale ting. Sidste indrigsflyvning gik til HCMC. Så var vi tilbage i trafikken, larmen, inferno af knallerter og mennesker, men det har også sin charme. Kom på krigsmuseum, og fik shoppet de sidste par Ting og så gik turen hjem til DK.

Unique Travel, af hjertet tak for at alt gik efter planen. Vi er en stor ferieoplevelse rigere og vi vender tilbage, når næste Destination er besluttet.

 

Niels og Pia

Har du spørgsmål?

Ricko sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Man til Tors 09-16.30 & Fre 09-15

Rejseinspiration og eksklusive tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med masser af spændende rejseinspiration og gode tilbud.