Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

Mahé & La Digue

Jeres rejse starter med 4 dage på hovedøen Mahé. Her findes masser af lækre strande, både med og uden andre turister. Øen er tilpas stor til at få brugt et par dage på at udforske øen. Flere steder findes smukke koralrev og udenfor monsunsæson, er vandet roligt og klart og smukt grønt. Her findes verdens mindste hovedstad, og ja – det er en lille by med et par seværdigheder og et lokalt fiskemarked.

Hvis I lejer en bil, og udforsker de forskellige dele af øen, vil I bemærke, at der er forskel på den nordlige og den sydlige del af Mahé – den nordlige del er tættere befolket (selvom det ikke er særlig tæt) og mere turistet (selvom det ikke er særlig turistet), hvor den sydlige den er mere rolige, med langt mellem resorts. Her finder I ikke meget andet end skønne strande og hyggelige lokale landsbyer. Da strandene er mindre besøgt, kommer der hvert år kæmpe skildpadder op på land og lægger deres æg.

Herfra går turen til La Digue, en ægte paradis-ø, hvor afslapning, ro og Bob Marley-atmosfæren er i hovedsæde. Her er både turister og motoriserede køretøjer få, og både lokale og turister cykler i stedet rundt. Det betyder dejlig frisk luft, næsten ingen motorstøj og den ultimative chance for at både dufte og høre og opleve de ting, man kører forbi. Intet her forstyrrer bounty-oplevelsen.

Her er det bare med at nyde de smukke omgivelser, det hvide fine sand på strandene og det klarer, lune hav – og ikke mindst, skrue helt ned for tempoet.

Afslutningsvis tager I tilbage til Mahé for en enkelt overnatning, inden turen igen går tilbage mod Danmark.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Seychellerne

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.