Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

Praslin & La Digue

Jeres til Seychellerne begynder på landets andenstørste ø, Praslin. Her har I 5 nætter til at udforske øens fantastiske natur - både til lands og til vands. Hvad har Praslin at byde på? Bl.a. én af verdens bedste strande, de sjældne og kendte kokospalmer med de kæmpestore dobbelte kokosnødder, der hedder Coco de Mer, og fantastiske koraller med massevis af tropiske fisk og rokker. Praslin har rigtig meget at byde på!

Fra Praslin sejler I videre til bounty-øen, La Digue. Her bliver der skruet helt ned for tempoet - man kan næsten ikke andet. I er omringet af afslappende, fredelige og skønne omgivelser, hvor der virkelig er plads til at nyde livet! Her finder I nemt masser af uspolerede strande, uden andre mennesker…

Én af de helt store anbefalinger vi vil give jer med på vejen til La Digue er - tag på en cykeltur! Det er den helt perfekte måde at finde paradisøens gemte laguner og strande, som I kan have helt for jer selv!

Efter 5 nætter på La Digue, sejler I tilbage til Praslin hvorfra I flyver til Mahé og tilbage til Danmark.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Seychellerne

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.