Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

Mahé, Praslin & La Digue

Jeres rejse starter med 3 nætter på hovedøen Mahé – en frodig ø, der byder på både jungle, bjerge, bounty-strande, Seychellernes hovedstad og mindre landsbyer. Lej en bil og tag ud og udforsk de spændende områder – brug en dag i hovedstaden Victoria og besøg det lokale fiskemarked, et særpræget hindutempel og spis på de lokale restauranter.

Eller tag på trekkingtur i junglen og op ad et af bjergene, hvorfra I kan nyde en 360 grader udsigt over Mahé og resten af Seychellernes paradis-øer. Tag jer god tid til at nyde de lækre kridhvide strande, og svøm ud direkte fra stranden med en snorkel og udforsk det spændende undervandsliv.

Herfra går turen videre til Praslin, Seychellernes andenstørste ø. I har 4 nætter til at udforske den naturskønne ø. Besøg én af verdens bedste strande, tag på snorkeltur med rokker, farverige fisk og smukke koraller, eller tag til nationalparken, der huser de sjældne og kendte kokospalmer med de kæmpestore dobbelte kokosnødder, Coco de Mer.

Afslutningsvis har I 4 nætter på den ægte bounty-ø La Digue. Her er afslapning, fred, ro og skønne omgivelser i fokus, og I kan nyde livet på de uspolerede strande. Det er et MUST at tage en cykeltur rundt på øen, hvor I kan finde gemte laguner og strande, som I kan have helt for jer selv!

Undervejs bliver I indlogeret på såkaldte self-catering ”hoteller”, med eget lille te-køkken, køleskab og kogeplader til at lave mad. Det gør, at I kan spare lidt penge på frokost og aftensmad, for morgenmaden er oftest inkluderet på disse self-catering-steder.

Til slut går turen tilbage til Mahé, hvor I har en enkelt overnatning, inden turen igen går tilbage mod Danmark.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Seychellerne

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.