Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

Paradise Island Resort & Bandos Island Resort

Paradise Island Resort ligner mest af alt en farverig pauseskærm, når båden passerer øens bølgebryder - molen. Her skal man gnide sig grundigt i øjnene, og knibe sig selv i armen, for at være helt sikker på, at det paradis man lige er sejlet ind i, faktisk er den virkelige vare.

Paradise Island Resort er et fantastisk resort, på en relativ stor ø, der indbyder til en gåtur i vandkanten, snorkling og dykning i det rolige og krystalklare vand, eller blot ren afslapning ved poolen eller på stranden. Der kan bades hele vejen rundt om øen, og ofte er der næsten ingen bølger på læsiden. Poolen og poolbaren vender ud mod det smukke lyseblå ocean, så der er fuld valuta for udsigten, når man gerne vil nyde en kold drink i det skønne vejr, og de utrolige omgivelser.

Bandos Island Resort er helt anderledes - Bandos har deres eget hus-rev (dvs. ingen bølgebryder), hvilket betyder, at det er muligt at snorkle og dykke direkte fra stranden. På denne ø er der ikke lange brede strande, men i stedet små laguner indkranset af træer og palmer med et par liggestole i hver - så man virkelig kan få følelsen af at være helt alene på øen.

Resortets poolområde ligger placeret midt inde på øen, så hvis det blæser, mærker I det ikke derinde. Poolen er stor og med både børnepool og poolbar nede i vandet.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Maldiverne

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.