Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

Malaysias gemte perler. Singapore, Rawa Island, Rompin State Park og Kuala Lumpur

Singapore - oplev den pulserende by

Jeres rejse starter med tre overnatninger i Singapore - én storby, ét land, én stat. Alt er samlet et sted, og Singapore er virkelig en oplevelse i særklasse. Foruden de mange oplevelser byen byder på - som China Town, Singapore Zoo, templer, boder og streetfood - er den kulturelle og overordnede oplevelse af byen noget for sig selv. Der er masser af ting at tage sig til! 

Singapore er byen og landet med måske verdens reneste gader og stræder - det skyldes et strengt regelsæt med love og bøder, der sætter orden i gaderne.

Singapore er udover renlighed også fyldt med masser af shopping, masser af seværdigheder og turistattraktioner. Her går dagene hurtigt, og man får gået en del, men det er hele besværet værd.

Badeferie i et tropisk paradis

Fra Singapore går turen I videre til Rawa Island og en magisk badeferie. Krystalklart vand, kridhvide sandstrande, farvestrålende koralrev og en frodig ø, med kun ét hotel danner rammen om de næste 5 overnatninger. Det er et vildt lækkert paradis. Magien starter når I stiger på båden til Rawa Island. Den frodige ø har nogle af Asiens allerbedste strande.

Det, der gør Rawa Island unik, er den afslappede atmosfære og følelsen af at være væk fra det hele. Øen er ikke overfyldt, hvilket giver dig mulighed for at slappe fuldstændigt af og nyde strandene, det varme vand og de smukke koraler uden forstyrrelser. Det er det perfekte sted at nyde den tropiske paradisstemning.

Resortet er bygget op med forskellige overnatningsmuligheder alt fra stråtækte hytter på stranden til chamerende villaer på de frodige skråninger. Maden laves af helt friske lokale råvarer og smager super godt. Kokkene serverer både traditionelle og internationale retter.

Der er et PADI-certificeret dykkercenter på øen, så I kan komme ud at dykke på koralrevene sammen med skildpadder, blæksprutter og en stor koloni af anemonefisk. Det rolige vand er ideel for begyndere og børn.

Trænger I til lidt forkælelse, så kan I nyde massage i spacenteret.

Ægte junglefeeling og mudrede sko

Turen går videre ind til et af de mindre besøgte jungler, Rompin State Park. Her får I 3 dage / 2 overnatninger midt i den uberørte natur. Det er et eventyr med ægte junglefeeling.

En af turene går sammen med en guide gennem junglens vildnis, hvor I krydser små bække, vandhuller, ser på dyr og får mudder på skoene. Det er et autentisk møde med den rå natur. Turen ender ved et højt vandfald, hvor I kan få en forfriskende dukkert inden turen går videre tilbage. Det er muligt at blive hentet ved vandfaldet, hvis man synes, at turen bliver får lang. 

I kommer på en bådtur på den smukke og rolige Kinchin River. Her kan I få oplevelsen af, hvordan junglen frodigt vælter ud over flodens bredder. Et stykke nede ad floden går turen videre til fods. I vandrer langs bredden (og delvist i floden) til I kommer til Sungai Kernem, hvor der ligger en lille lagune med krystalklart vand. Husk badetøjet på denne tur - det er fuldstændigt unikt at bade i en lille lagune dybt inde i junglen. Der er desuden små fisk i lagunen – så tag gerne et par dykkerbriller med under armen.

Lodgen overrasker med en hyggelig atmosfære, luksus og lækker mad. De gør meget ud af, at I får et eventyr, hvor I kommer helt tæt på junglens mangfoldighed og bogstavligt talt kravler gennem vildnisset. Værelserne er smukt indrettede med eget badeværelse, aircondition og fan i loftet. Ud over de guidede ture lægger de også op til at man selv går på eventyr via et stisystem, der har anlagt ved lodgen. En hængebro over floden ender i et udkigstårn, hvor I kommer tæt på fuglene i trætoppene. Der er lavet en lille uddannelsescenter, hvor de forklarer om junglens dyr og planter. I er ikke bare passive tilskuere til junglens symfoni.

Kuala Lumpurs travle markeder

I slutter rejsen med 2 overnatninger i Kuala Lumpur, hvor der er mulighed for at få stillet shoppe-trangen, eller besøge nogle af de kendte seværdigheder. Kuala Lumpur er med sine mange forskellige kulturer og minoriteter en helt utrolig oplevelse. For at få den fulde oplevelse, anbefaler vi, at I planlægger besøg i flere af hovedstadens bydele.

De mange forskellige kulturer bidrager også til, at byen rummer helt utrolige kulinariske oplevelser! Sørg for at tage på smags-togt i de mange streetfood boder og smag på de mange lækre retter!

 

 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Malaysia

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.