Menu
Forside/Før afrejse/Bestilling og betaling

Bestilling og betaling

Når I er tilfredse med jeres personlige rejseplan, så går vi i gange med at booke rejsen

 

Unique Travel:

Kort efter jeres bestilling af rejsen, sender vi en opkrævning af depositum. Depositummet svarer minimum til 25% af rejsens pris, men kan i nogle tilfælde være mere, hvis der er tale om et hotel der kræver fuld betaling ved booking. Samtidig med depositummet betaler I også vores servicegebyr på 600 kr. pr. rejsende voksen og halv pris (300 kr). pr. rejsende barn*. Er der tale om en større og længerevarende rundrejse, kan der dog opkræves et lidt højere servicegebyr. Vores service er selvfølgelig til rådighed for jer, helt frem til afrejse.

Restbetalingen af rejsen skal betales senest 60 dage før afrejse. Når rejsens fulde beløb er betalt, modtager I jeres vouchers/billetter. 

Betalingen til Unique Travel ApS (CVR nr. 35253939) sker ved kontooverførsel:

Reg. nr. 0537, Konto: 0000710393 (Dragsholm Sparekasse).

(Vi arbejder i øjeblikket på at kunne tilbyde flere betalingsformer til vores kunder).

* Børn under 12 år.


Flybilletter:

Book jeres flybilletter selv - eller lad os booke dem for jer!
Hos os har I fuld valgfrihed med hensyn til bestilling af flybilletter. Flybilletterne er oftest billigst ved bestilling direkte på internettet, men vi tilbyder alle vores kunder at bestille flybilletter for jer, hvis man ønsker det. Ved bestilling af flybilletter igennem os, tilbyder vi jer en pris på billetterne som er gældende i få dage, og der afregnes kort efter bekræftelse og udstedelse af billetterne.
Booker I dem selv på internettet, gøres dettes som regel kort tid efter jeres accept af rejseplanen. Prisen på flybilletterne i rejsetilbuddet er som udgangspunkt ved egen bestilling på internettet. Billetterne er ikke booket eller reserveret på forhånd. Priserne skrifter hele tiden, men vi holder løbende øje med niveauet - og ikke mindst holder vi udkig efter gode kampagnepriser. Det er jer selv som bestiller og betaler flybilletterne, men vi guider jer step-for-step igennem hele bestillingen, over telefonen eller med hjælpevideoer som I får tilsendt. Det betyder, at vi hjælper jer igennem hele bestillingen, men det er jer selv der foretager bestillingen. Aftalen indgås med og faktureres fra andre arrangører, og dermed ikke med Unique Travel.
Betaling i forbindelse med bestilling af flybilletter, foregår som regel med betalings- eller kreditkort. Af hensyn til dækning af flybilletterne såfremt flyselskabet skulle gå konkurs, anbefaler vi at betalingen sker med Mastercard (tjek evt. regler for dækningger samt beløbsbegrænsninger hos din kortudsteder).  Næsten alle flyselskaber sender en bekræftelse kort efter bestillingen, og da det er jer selv der foretager bestillingen, sendes bekræftelsen direkte til jeres mail.


Har du spørgsmål?

Ricko sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Man til Tors 09-16.30 & Fre 09-15

Unique Travel er medlem af rejsegarantifonden