Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BADEFERIE

Sandies Baobab Beach - Deluxe All inklusive rejse

Sandies Baobab Beach er et uforglemmeligt og smukt resort med små stråtækte hytter, der ligger i den skyggefulde tropisk have med blomster, baobab-tæer og palmer. Denne charmerende og rolige oase har direkte adgang til en af øens absolut bedste sandstrande og det smukke azurblå vand. Restauranten, poolen og poolbaren ligger helt ned til stranden med en uforstyrret udsigt ud over det Indiske Ocean.

Den postkort-smukke strand lægger op til afslapning i liggestolene og timevis af snorkling i det varme vand med farverige fisk og kæmpe skildpadder. Vandet ligger på omkring 27 grader og sigtbarheden er høj. Det er optimale betingelser for dykning og eventyr under havoverfladen. Mød hvalhajer, skildpadder, delfiner, manta rays, eksotiske fisk og farvestrålende koralrev.

Værelserne er holdt i lyse farver og indrettet med specialfremstillede italienske møbler med inspiration fra den traditionelle swahili-stil. De store komfortable senge er dækket af myggenet. Badeværelserne er enkelt indrettet i lyse farver og smukke træmøbler. Fra terrassen er direkte adgang til den smukke have. Familieværelserne er indrettet med en stor dobbeltseng og to enkeltsenge.

I den åbne restaurant serveres et udvalg af lækre specialiteter og internationale retter. Morgen, middag og aften tryller de professionelle kokke med solmodne frugter og grøntsager, lokalt kød og friskfanget fisk.

Træk jer tilbage til ferskvandspoolen, hvor I i løbet af dagen kan få serveret forfriskninger i poolbaren. I kan vælge imellem softdrinks, juice, udvalgte vine, lokal øl, kaffe og te. Om aftenen serveres udvalgte cocktails, som kan nydes, mens i ser solen gå ned ude i horisonten.

I amfiteateret får I et spændende indblik i swahili-kulturen med shows, lokale dansere, musikere og akrobater.

Resortet ligger kun to kilometer fra byen Nungwi. Her kan i gå på eventyr i de små gader og boder, hvor de lokale sælger håndlavede souvenirs. Sæt jer på en fortovscafe og nyd den afrikanske kultur og stemning.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere bestseller

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.