Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BADEFERIE

Safari i Tarangire,Ngorongoro krateret og badefrie på Zanzibar

Dag 1: Ankomst til Kilimanjaro Airport og privat transfer til Planet Lodge Arusha 

Vi overnatter på Planet Lodge Arusha - en smuk grøn oase lidt udenfor Arusha.

De små hytter ligger spredt mellem bananpalmer, velplejede græsplæner og blomster. Hver hytte har sin egen skyggefulde terrasse, hvor i kan trække jer tilbage og slappe af. Børnene kan lege i poolen, som er smukt omkranset af natursten og liggestole, hvor I kan slappe af med en kold øl.

Dag 2: Tarangire Nationalpark - elefanternes paradis

Efter morgenmaden går turen videre til den mindre turistede Tarangire Nationalpark. Parken er kendt for sine store flokke med op til 100 elefanter, der med stor værdighed spankulerer forbi på savannen. Det er et majestætisk oplevelse, som både vil imponere børn og voksne.

Området har også en stor koncentration af store kattedyr. Løverne og leoparderne har nogle virkelig gode jagtmarker i området og der er mad nok til alle. Husk kikkert til børnene, så de kan være med til at spotte dyrene blandt træerne. Guiden kan hjælpe med at spotte den sjældne giraf-gazelle, gerenuk og den vilde afrikanske hund.

Tarangire Nationalpark skiller sig også ud med sine mange helt enorme baobabtræer, der står og vajer i den tropiske brise. De ligner næsten kæmpe elefantfødder. Ved siden af baobabtræet er vi mikrosmå. 

Vi overnatter på det luksuriøse Sangaiwe Tented Lodge. Teltene ligger midt i den smukke afrikanske natur. De hyggelige telte ligger spredt ud over en bjergskråning. Den høje beliggenhed gør, at I fra jeres private terrasse har en fantastisk udsigt over Rift Valley og Lake Burunge, der ofte er bliver farvet lyserød af flamingoer.

De 20 rummelige luksustelte er bygget på træplatforme og har eget toilet og privat terrasse med udsigt. Sengene er store og alle med myggenet. 

Rejser I som familie, er der mulighed for at booket et familiehus.

Dag 3: Ngorongoro krateret - med garanti for at se vildt  

Vi kører til Ngorongoro krateret og udforsker den smukke natur og de vilde dyr.

I Ngorongo krateret finder i verdens tætteste bestand af store dyr. Der lever omkring 20.000-30.000 gnuer, zebraer, gazeller, næsehorn, løver, flodheste, bøfler og elefanter i krateret. Kombinationen af frodig regnskov, en stor savanne og sletter dækket af hedelandsskab giver de ultimative vilkår.

Krateret kaldes for menneskenes vugge. Her er fundet 3,6 millioner år gamle fodspor. Området er så unikt, at det i 1979 blev optaget på UNESCOs liste over verdensarv. 

Vi overnatter på Octagon Lodge. Små hytter ligger spredt i en frodig have. Hver hytte har sin egen lille veranda, hvor I kan sidde og slappe af i skyggen og fordøje dagen fantastiske oplevelser. Slut dagen af med en velfortjent dukkert i poolen. Octagon Lodge ligger tæt på gaten til Ngorongoro krateret.

Dag 4: Transfer til Zanzibar

Efter morgenmad bliver I kørt til lufthavnen ved Arusha. Herfra går flyet mod Zanzibar.

På vej til lufthavnen er der mulighed for at stoppe ved det lokale marked i landsbyen Mto wa Mbu. Hvis I gerne vil på markedet, så skal vi lidt tidligere afsted fra Octagon Lodge.

Når i lander på Zanzibar bliver i hentet af vores chauffør. Han kører jer til den lokale landsby Pwani Mchangani, hvor i skal bo på Mchanga Beach Resort. Resortet ligger på stranden og helt ned det det smukke azurblå Indiske Ocean.

Dag 5 til 12: Badeferie ved den kridhvide sandstrand Pwani Mchangani

Pwani Mchangani er en lille lokal fiskerlandsby i den mere lokale østlige del af Zanzibar. Her kommer i til at opleve en autentisk afrikansk atmosfære, der endnu ikke er påvirket af turister. De lokale børn leger barfodede på stranden, mens de farverige kvinder sidder og arbejder med dagens opgaver. Hver morgen lander de små fiskerbåde, dhows, ved stranden med dagens fangst.

Mchanga Beach Resort ligger på den kridhvide sandstrand helt ud til det azurblå hav. Ved lavvande trækker vandet sig langt ud. Ved højvande er vandet helt klart og smukt azurblåt. Det lave vand er et paradis for børnefamilier. Børnene kan lege i det bløde sand og plaske rundt i det varme vand.

Palmer søger for, at der er skygge og brisen fra havet gør, at det ikke bliver alt for varmt. Ved lavvande kan I trække jer tilbage til den lille pool, der ligger på stranden med udsigt ud over palmerne, de stråtækte parasoller og horisonten i baggrunden. 

Resortet er lille og intimt. Der er 15 hyggelige hvidmalede huse, der er bygget mellem palmerne. De lyse farver går igen i interiøret. Familiehusene ligger med direkte udgang til haven. I har en privat terrasse med stole og borde, hvor I kan trække jer tilbage og nyde roen. Store dobbeltdøre åbner op til soveværelset med en stor dobbeltseng og 2 enkeltsenge - alle dækket med myggenet. Der er aircondition, fans og eget toilet og bad.

Mchanga Beach Resort serverer lækre Swahili retter tilberedt af de friske råvarer fra øen - krydderier, solmodne grøntsager og frugter og friskfanget fisk.

Solopgangen er virkelig smuk på denne del af øen. Vi vil foreslå, at I en af dagene står op inden solopgang og sætter jer på stranden - oplev stilheden og hvordan verden langsomt vågner, mens solen stiger op ude i horisonten og vækker de lokale.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere bestseller

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.