Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BADEFERIE

Veranda Pointe Aux Biches Hotel & Spa - Barfodsferie

Stemningen er en unik blanding af et afslappet og uformelt boutique hotel, der med rette har fortjent sine 4 stjerner, som understreger den høje kvalitet.

Hotellets hovedattraktion er den lange strand med varmt azurblåt vand, hvidt sand, skyggefulde palmer og stråtækte parasoller. Liggestolene indbyder til afslapning under den blå himmel, mens børnenen leger i vandkanten eller hygger sig med det professionelle personale i Kidsclub.

De fleste af vandaktiviterne er gratis - tag børnene og jeres teenagere med ud i en kajak eller på et paddleboard. Med snorkel og dykkerbriller kan I få flere dage til at gå med at udforske havbundens eksotiske dyreliv i det klare vand.

Vil I gerne ud at dykke med det PADI certificerede team, så er det muligt at komme ud på Det Indiske Ocean og opleve koraler, eksotiske farverige fisk og kæmpe skildpadder. Der er ture for både begyndere og øvede.

Romantisk tosomhed eller lækker badeferie med familien

Veranda Pointe Aux Biches Hotel & Spa er inspireret af de traditionelle mauritiske byggestile med luftige ståtækte tage, naturlige materialer og varm gæstfrihed. 

Hotellet byder både familier og par velkommen.

Par bliver indlogeret i deres egen fløj med adgang til en lækker pool forbeholdt voksne, der bor i denne rolige del af hotellet. Værelserne er lyse og luftige med træmøbler, aircondition og en dobbelt glasdør ud til en private terrasse. 

Familieværelserne er store og lyse med en dobbelt glasdør ud til en lille private terrasse, hvor i kan trække jer tilbage og nyde samværet med familen. Værelserne er indrettet med køjesenge til børnene. Badeværelserne er lyse og holdt i lækre materialer. Familieværelserne ligger ved siden af den store pool og tæt på kidsclub, hvor børnene inviteres til at deltage i de spændende aktiviter og professionelt personale hjælper dem. De unge samles normalt ved den store pool, hvor de hænger ud.

Det mauritiske køkken byder velkommen

Caféerne er bygget med respekt for stranden og det bløde sand fortsætter ind til baren, hvor I kan nyde en friskepresset juice af solmodne frugter eller en kold øl. 

Der er to restauranter i komplekset med professionelle kokke, der tryller med lokale specialiteter. Der er mad til både den lidt mere forsigtige gane og lækre anretninger med friskfangede fisk og lokale produkter.

En tur ud i det blå

Veranda Pointe Aux Biches Hotel & Spa ligger smukt placeret mellem 2 fiskelandsbyer, hvor de lokale fiskere hver morgen sælger deres fangst. På hotellet kan i leje cykeler, så I kan komme ud og opleve kysten.

Vi opfordrer jer til at opleve den smukke solnedgang ud over Det Indiske Ocean, hvor i kan nyde stilheden og se, hvordan den blå himmel bliver farvet orange og rød af solens sidste stråler.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere bestseller

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.