Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BADEFERIE

Swahili badeferie på Sunshine Hotel

Sunshine hotel ligger lige ned til den smukke strand i Matemwe med azurblåt vand og hvidt sand. 

Hotellet gør rigtig meget ud af at lave en afslappet atmosfære fyldt med hygge og balance. Stemningen får en til at tænke på retreats og zen. 

Ricko er virkelig imponeret over, hvor gennemført hotellet er. Det er bygget med udgangspunkt i de oprindelige swahili byggetraditioner og alt er fuldstændigt gennemtænkt. Bygningerne er lavet i naturmaterialerne sten, ler, træ og strå - og alle farver er smukt afstemte. Husene ligger naturligt placeret i den frodige have anlagt med palmer, træer og blomster, der smukt harmonerer med omgivelserne.

De rummelige værelser er super lækkert indrettet - og i tråd med deres naturlige stil, er de opbygget med et naturligt aircondition-system, hvor de udnytter vinden ude fra havet. De har både sat en stor ventilator i loftet og en gulvventilator ved siden af den store dobbeltseng med myggenet. Der er eget toilet med bruser. Hvert værelse har enten en lille gårdhave eller en terrassen, hvor I kan trække jer tilbage og nyde paradiset.

Der er to pools. Den ene ligger med udsigt ud over havet. Her kan I trække jer tilbage, når det er lavvandet - ned langs østkysten trækker vandet sig langt ud, når det er lavvandet, men når det er højvande, er det til gengæld virkeligt smukt.

Solopgangen er eventyrlig. Det er en oplevelse at stå tidligt op og se solen stå op, mens verden langsomt vågner og pulserer. 

Restauranten serverer lækker international og lokal mad inspireret af swahili-traditioner. Hotellet yder virkelig god service. De gør meget ud at levere et højt niveau og personalet er smilende og imødekomne.

Man kan låne cykler gratis. 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere bestseller

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.