Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BADEFERIE

Sultans palads (Stonetown) og rolige Villa Kiwa

I den historiske Stone Town kommer I til at bo i et hus der oprindeligt stammer fra kolonitiden. Her bliver I budt lige så varmt velkommen, som de for flere hundrede år siden bød de royale bryllupsrejsende velkommen.

På østkysten har vi udvalgt et smukt boutique hotel, der ligger lige ned til strandkanten. Bo i den store tropiske have med bygninger, der emmer af ægte swahili-stil, en lækker restaurant og en lille pool.

Vi sørger for transfer fra Stone Town til Matemwe på østkysten.

Bo som en sultan i Stone Town, 2 nætter

I 1800-tallet var Mizingani Sea Front hotel et lille ’palads’ dedikeret til royale bryllupsrejsende. Ornamentale træskæringer pryder facaden.

Hotellet ligger i første række ud til vandet med de små fiskerbåde vippende i vandoverfladen. Solnedgangen kan nydes fra den fantastiske restaurant, der kredser om kunderne. Gaden lige foran hotellet er levende.

Når I træder ind, bliver i overvældet af den rolige atmosfære, køligheden og den elegante storslåede kolonistil med lækre materialer og smukt udformede buer over døre og vinduer. Det fælles pool-område ligger i den store atriumgård med svalegange og balkoner til hotellets værelser.

De rummelige smagsfyldte værelser er indrettet med store dobbeltsenge med myggenet. Der er toilet, varmt vand og WIFI på alle værelser. Nogen af værelserne har havudsigt.

Personalet gør en dyd ud af, at det er et gammelt palads og deres motto er at behandle alle gæster som sultaner og bespise dem som konger.

Mizingani Sea Front hotel ligger lige i starten af den gamle bydel. Havneområdet ligger tæt på. Alle de fantastiske historiske monementer og centrum med de små smalle gader ligger 10 minutters gang fra hotellet.

Med fødderne afslappet i sandet, 8 nætter

Det smukke privatejede boutique hotel Villa Kiva ligger helt ned til en fantastisk strand med helt klart azurblåt vand. Den store tropiske have med eksotiske planter og blomster når helt ned til det hvide sand.

Smid jer i skyggen i en af de mange sækkestole og nyd en kold øl, mens I bliver indhyllet i den dejlige afslappede atmosfære og utrolig smukke udsigt ud over havet. Bølgernes klukken og fuglene i haven fuldender stemningen.

Solopgangen er fabelagtig. Stå tidligt op og få stranden helt for jer selv, mens I nyder de smukke farver og mærke, at verden langsomt vågner.

Pool-området og det lille spahjørne ligger i den tropiske have. Alt efter årstid kan der her på østkysten være mere afstand mellem høj- og lavvande. Ved lavvande kan I trække ind i pool-området og nyde en kold øl i træernes skygge og blive afkølet i poolen.

De lyse værelser har store dobbeltsenge med myggenet, toilet, varmt vand og WIFI. Man kan enten bo med terrassen vendt ud mod haven eller med direkte udgang til stranden.

Restauranten serverer lækkert mad, der kombinerer smagene af europæsisk, swahili og italiensk. Nyd maden på den store overdækkede terrasse, i haven eller på stranden med fødderne begravet i sand.

Villa Kiva ligger i Matemwe i den mindre turistede del af øen. Her kommer I tæt på det autentiske liv i landsbyen. Ude på stranden leger de lokale børn leende i vandet og de små fiskerbåde flyder elegant forbi ude på det azurblå vand.

 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere bestseller

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.