Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BADEFERIE

Ubud, Pemuteran, Amed, Gili Air & Sidemen

Jeres 21 dages rejse starter i Bali's hjerte - Ubud. Ubud er omgivet af grøn og frodig natur og massevis af de ikoniske grønne risterrasser. Man må endelig ikke snyde sig selv for en cykeltur i den smukke natur - I kan eksempelvis tage med på vores helt egen cykeltur rundt i Ubuds fantastiske natur.

Her er rigeligt at tage billeder af undervejs! Er du mere eventyrlysten og søger et adrenalinsus, kan du tage på en raftingtur på Ubuds brusende floder, hvor I bl.a. kommer forbi den smukke uberørte regnskov. Hjemme på hotellet kan I hoppe i poolen og slappe af inden i går på opdagelse i byens mange gader, der emmer af kultur. 

Fra Ubud til et mindre kendt område på Bali, Pemuteran - et smukt område med rismarker, bjergkamme, lækre strande og smukke koralrev. Strandene i dette område er kendt for deres sorte lava-sand, der giver strandene et helt unikt udtryk. Turismen har endnu ikke slået igennem i Pemuteran, så du vil ikke føle dig overrendt af turister. Og så er det desuden i dette område, at West Bali Nationalpark befinder sig. 

West Bali Nationalpark huser desuden et fredet marine-område, med noget af den bedste snorkling der findes omkring Bali - så tag på en dagstur til Menjangan Island, og udforsk det smukke undervandsliv.

Omgivelserne er rolige, og den travle turisme har endnu ikke fundet sin vej herud - så nyd den smukke natur og de spændende oplevelser i fred og ro. Her bliver I indlogeret på det lækre og luksuriøse Taman Sari Bali Resort & Spa, der ligger lige ved stranden. Herfra kan I gå en tur til nogle af de lokale restauranter og nyde en rolig aften, eller tage ned på stranden og nyde synet af en helt utrolig solnedgang!

Næste stop, Amed! I Amed er strandene mørkere. Det mørke sand skyldes vulkan-aske, men det gør dem ikke mindre indbydende, og en dukkert i det klare vand afslører et farverigt liv af fisk. Er man dykker, er der her mulighed for et såkaldt "wall-dive" og vragdyk til nogle af de krigsskibe, der gemmer sig på bunden.

Amed er kendt for sin stemning, der er afslappet og behagelig, og området er det perfekte sted for et afbræk fra hverdagens travlhed. Her bliver der med sikkerhed skruet helt ned for tempoet.

Nu går turen fra Bali, til én af Indonesiens mindre øer, nemlig Gili Air - en 100% ægte bounty-ø, der også huser lækre restauranter og gode vandrestier. Tag ud og udforsk øen, eller nyd roen med afslapning på de kridhvide strande. Under vandet findes en hel anden verden, og den indbyder blot til at du skal tage del i den. Både snorkling og dykning er rigtig godt ved Gili Air, og her har man mulighed for at svømme med nogle af de smukke havskildpadder, der nyder de lune strømme omkring de 3 Gili-øer.

Du kan også vælge at tage på dagsture til de 2 andre Gili øer, der ligger blot 1 km derfra og nemt kan nås med båd, der sejler flere gange om dagen.

Jeres rejse slutter af i det smukke Sidemen område - et stadig nyopdaget område, der endnu ikke er overrendt af turister. Sidemen er omringet af grønne risterasser, bjerge og fantastiske udsigter. Udover at slappe af i det scenariske område, der nærmest kan tage pusten fra én, må I ikke snyde jer selv for en cykeltur ved rismarkerne. Eller måske endda en trekkingtur op til Batur-vulkanen og nyde solopgangen fra toppen. Mærk atmosfæren i de omkringliggende landsbyer og UNESCO-området ved Jutiluwih. 

Det er uden tvivl et af de smukkeste steder vi har set på Bali - et af de syn man næsten ikke kan få nok af.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Bali

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.