Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BADEFERIE

Kuala Lumpur, Perhentian Islands & Redang Island

Jeres 14 dages rejse begynder i Kuala Lumpur, Malaysias hovedstad. Her har I et par dage til at gå på opdagelse, shoppe og nyde Østens mest velfungerende storby - alle steder i byen kan man mærke, hvor godt områder og butikker er organiseret, og byens infrastruktur er ikke til at tage fejl af.

Dette er på trods af de mange forskellige etniciteter, der hver især har påvirket hovedstaden gennem de sidste mange, mange år. Alle minoriteter, etniciteter og tilflyttere har fået det hele til at gå op i en højere enhed - og det er en fantastisk kultur at opleve!

Vi vil anbefale jer at udforske både de forskelligartede bydele, men også den helt utrolige kulinariske oplevelse, der er at finde i byens streetfood-boder - og så må I selvfølgelig ikke gå glip af de berømte Patrona Towers!

Efter nogle dage med masser af nye indtryk i Kuala Lumpur, går rejsen videre til Perhentian Islands og jeres bungalow beliggende direkte på den hvide sandstrand. Her tager man skoene af, når man ankommer, og tager dem først på igen, når man forlader øen efter 7 dage...

På Perhentian Islands finder I både naturoplevelser, afslapning og badeferie, kombineret med muligheden for at bestige et kendt bjerg og teste sig selv. Er I til livet under vand, vil I kunne få gode dykkeroplevelser her, hvor det også er muligt at snorkle med skildpadder, hvis du er heldig. Der er masser af smukke koralrev at se på og det er endda et af de bedre steder i Østen til dette. Det er tilmed Ricko og Tildes favoritsted – de har været der hele 5 gange.

Så I kan helt selv vælge, om I ønsker at nyde hele opholdet med ren afslapning på de skønne bounty-strande, eller om I hellere vil ud og udforske jungle og natur - I kan selvfølgelig kombinere det hele! Det er helt op til jer - vi skal nok hjælpe jer og råde jer, så I får lige præcis dét ud af jeres besøg på Perhentian, som I ønsker!

Rejsen slutter med nogle skønne dage på Redang Island, der er naboø til Perhentian. Øerne ligger lige ved siden af hinanden, og på mange måder minder de også om hinanden - ingen store veje, ingen store byer, bare lækre hvide strande og god snorkling.

Redang er altså det helt perfekte sted at afslutte ens rejse, hvis det skal være i allerbedste bade og strandferie-stil! Foruden de lækre strande, den rolige atmosfære, er øen også kendt for dens frodige regnskov og farverige undervandsliv - så tag på en let trekkingtur eller find dykkermasken frem og udforsk livet under det klare turkise vand omkring øen!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Malaysia

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.