Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BADEFERIE

Dubai & Ras Al-Khaimah

I skal opleve to meget forskellige områder af Emiraterne på én og samme ferie. Der er dømt eksklusivitet, badeferie, luksus, historie, ørken.... et utroligt indblik i mulighederne, der gemmer sig i to af Emiraternes store byer.

Jeres rejse starter med afslapning og badeferie i Ras Al-Khaimah, som ligger nord for Dubai. Sammenlignet med Dubai har Ras Al-Khaimah en mere afslappet atmosfære og stemning, og er derfor også et rigtig godt sted at skrue lidt ned for tempoet, nyde de lækre strande og slappe helt af.

I Ras Al-Khaimah er der mulighed for at lave en god kombination af afslapning, badeferie, lidt shopping og spændende ørkenoplevelser. Er man til golf, kan vi også anbefale, at man finder tid til at gå en runde på de smukke baner, der samtidig byder på en fantastisk udsigt. 

Efter 4 dage i det nordlige går turen til luksusbyen Dubai, hvor I tilbringer de resterende 4 dage. I Dubai er atmosfæren og stemningen lidt anderledes, end I har oplevet i Ras Al-Khaimah de første 4 dage. Dubai byder på mange måder op til travle dage med masser af oplevelser, seværdigheder, udflugter og shopping - MEN, der findes også nogle rigtig lækre strande og skønne pool-områder på hotellerne.

Det er op til jer, om den står på endnu mere afslapning i Dubai, eller om de 4 dage skal bruges på at tage på opdagelse blandt byens skyskrabere, besøge den menneskeskabte Palme-ø, besøge verdens dyreste og størte shoppingcenter, sejltur på en yacht ud fra havnen, adrenalinfyldt ørken-safari eller historisk byvandring... Mulighederne er mange, og I kan forme jeres besøg i byen, lige som I ønsker det!

Denne rejse er en god kombination - med lidt af det hele! 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Dubai

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.