Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BADEFERIE

Dubai, Khao Lak & Koh Yao Yai

Denne 15 dages rundrejse starter i millionbyen Dubai. Dubai imponerer de fleste med sin eksklusive storbystemning, orientalske atmosfære og strande i verdensklasse. Gå ikke glip af en slentretur på The Walk, promenaden på havnen, hvor der er udsigt udover havnen og de mange store yachter, restauranter og butikker - og selvfølgelig heller ikke de utrolige seværdigheder, som Dubai måske især er kendt for... Verdens højeste bygning, verdens største og dyreste shoppingcenter, den menneskabte "Palme-ø", verdens eneste 7-stjernede hotel, osv., osv. Det er overvældende at besøge Dubai på rigtig mange måder, men mest af alt, er det utroligt og fantastisk - og her får man virkelig oplevelser for livet.

Men byen byder ikke kun på overdådig luksus og store skyscrabere. Gå på opdagelse i den gamle bydel, hvor arkitekturen og byens udformning vidner om byens fortid, inden den blev til millionbyen, som vi kender den i dag eller tag på Desert-safari i den omkringlæggende ørken. Vi har flere udflugter, der giver jer muligheden for at se flere sider af den utrolige millionby, se dem alle her.

Turen går herefter afsted mod 5 dage i Khao Lak - 5 dage der byder på lækre strande og ren afslapning! Fra Khao Lak kan I, udover at nyde øens hvide strande og det klare vand, også vælge at sejle ud til Similan-øerne og snorkle eller dykke. Stedet er kendt for dets fantastiske dykkerområder, så det er helt sikkert værd at overveje at bruge en dags tid under vandet der!

I kan også tage på dagstur til Khao Sok Nationalpark, som er en af Thailands absolut største naturoplevelser. Her kan I tage på trekkingtur på de frodige junglestier, bade med elefanter eller tage på kanotur. Mulighederne i nationalparken er mange, så det sværeste vil nok være at vælge fra, snarere end at vælge til! I kan se et udvalg af udflugterne i Khao Sok her.

Efter en kort køre- og sejltur på det klare blå vand ankommer I til Koh Yao Yai. En lille ø - et lille stykke uberørt paradis!

Øen er en af Thailands endnu uspolerede perler, og der er ikke mange turister, der kommer forbi her. Dette betyder også, at I får en helt unik mulighed for at opleve den traditionelle thailandske livsstil og lokalbefolkningens daglige færden i rismarkerne. Her finder I, mest af alt, fred og ro til at nyde det sidste af jeres rejse. Brug tiden på at fordøje oplevelserne fra rejsen på en af øens mange smukke hvide sandstrande, nyd en dukkert i det klare vand eller slap af ved hotellets lækre pool, inden turen går hjem mod Danmark, med bagagen fuld af oplevelser og fornyet energi!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Dubai

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.