Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BADEFERIE

Sun Siyam Olhuveli Maldives

Olhuveli Beach & Spa Resort byder selvfølgelig på fantastiske villaer, bygget på pæle direkte over vandet - præcis som et ægte postkort fra Maldiverne! Der er dog også mulighed for at bo inde på land i nogle af resortets lækre hytter.

Strandene på øen er SÅ smukke, og farverne er SÅ klare, at man må knibe sig selv i armen… op til flere gange. For det er næsten et uvirkeligt syn, der møder én, næsten lige meget hvilken vej man vender sig. Krystalklart hav hele vejen om øen, kridhvide sandstrande og et tropisk centrum på øen. På Olhuveli Beach & Spa Resort finder I en ægte Robinson Crusoe ø - men kun øde på den RIGTIGE måde. Nemlig uden for mange mennesker, masser af plads til at nyde sin egen del af stranden og stadig fyldt med luksuriøse ydelser. Øen er 700x100 meter, og et rent paradis med masser af faciliteter!

Der er hele 2 infinity-pools, 4 restauranter, 3 barer og en certificeret dykkerskole. Der er mulighed for at bestille spabehandlinger af flere forskellige slags, strandene er lækre, og der organiseres også dagsturer i receptionen. Der er masser at tage sig til, men også mulighed for at blot at slappe af og nyde de fantastiske omgivelser.

Snorkling på revet er muligt via en gangbro, og undervandsparadiset er der heller ikke sparet på.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Maldiverne

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.