Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BADEFERIE

Singapore & Tioman Island

Jeres rejse starter med et par dage i Singapore - én storby, ét land, én stat... Fyldt med oplevelser! Udforsk byens mange muligheder, der eksempelvis kunne være China Town, Gardens by the Bay, Singapore Zoo, templer, boder eller lækker streetfood. Man løber ikke tør for ting at tage sig til... 

Singapore er byen og landet med måske verdens reneste gader og stræder, og der er masser af love og bødeordninger, der hjælper til at byen holder sig pæn. Man skal lige huske at sætte sig ind i reglerne, der udadtil godt kan virke en smule voldsomme, men som selvfølgelig er en del af oplevelsen!

Singapore har masser af shopping, masser af seværdigheder og masser af turistattraktioner. Her går dagene hurtigt, og man får gået en hel del, når man er på opdagelse i byen, men det er det hele værd.

Efter fire dage i den travle og pulserende storby går rejsen nu mod mere naturrige aktiviteter. Næste stop er den malaysiske ø Tioman. Øen er rig på både jungle, bjerge og koraller. De fleste resorts på Tioman Island ligger isoleret og med egne private strande, hvor den eneste vej til resortet er med båd. Det betyder, at menneskemængden er mere begrænset, men strand, omgivelser og resorts er lækre - og der er plads til, at man kan holde sig for sig selv.

Tioman er heller ikke fattig på udflugtsmuligheder. Tag på trekking i junglen på stisystemerne, der tager jer igennem den smukke natur, eller tag ud og udforsk de smukke koraller og farverige fisk, der befinder sig langs Tiomans kyst.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Malaysia

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.