Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BADEFERIE

Singapore, Tioman Island & Sibu Island

Jeres rejse starter med et par dage i Singapore - én storby, ét land, én stat. Alt er samlet, og Singapore er virkelig en oplevelse i særklasse. Foruden de mange oplevelser byen byder på - som China Town, Singapore Zoo, templer, boder og streetfood - er den kulturelle og overordnede oplevelse af byen noget for sig selv. Der er masser af ting at tage sig til! 

Singapore er byen og landet med måske verdens reneste gader og stræder, og dette er på baggrund af et strengt regelsæt med love og bøder, der sætter orden i gaderne.

Singapore er udover renlighed også fyldt med masser af shopping, masser af seværdigheder og turistattraktioner. Her går dagene hurtigt, og man får gået en del, men det er hele besværet værd.

Efter tre dage i den travle og pulserende storby går rejsen nu mod mere naturrige aktiviteter. Næste stop er på den malaysiske ø Tioman. Øen består af både jungle, bjerge og et fantastisk undervandsliv. Tag på trekking i junglen på stisystemerne, der tager jer igennem den smukke natur, eller tag ud at udforske de smukke koraller og farverige fisk, der befinder sig langs Tiomans kyst. De fantastiske oplevelser kan selvfølgelig kombineres med afslapning og badeferie på de skønne strande.

Rejsen afsluttes på Øen Sibu. Her er det tilladt at slænge sig på solsengen dagen lang, bade, snorkle eller nyde en kølig drink. Rejser man med børn vil de ELSKE dette sted, der byder på massevis af børneaktiviteter og underholdning - uden det er et koncept hotel! Her går konceptet i alt sin enkelthed ud på, at alle skal hygge sig i smukke tropiske omgivelser! Både dykker- og snorklemulighederne er virkelig gode, og strandende er megalækre - et perfekt sted for hele familien!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Malaysia

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.