Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BADEFERIE

Koh Chang & Koh Munnork

Første stop er Koh Chang - en af de største øer i Thailand, der består af 80% jungle, og derfor har rigtig mange forskellige aktivitetsmuligheder! Her finder I alt fra treetop-adventure, vandre- og trekkingture til kano- og sejlture, mangroveskov og vandfald. Dette er selvfølgelig foruden det rige lokalliv, lækre områder med restauranter og shopping, og de lækre lange strande!

Vi anbefaler, at I kører ned til den sydlige del af øen, hvor det bliver betydeligt mere lokalt og autentisk. Øens lidt større turistområder er White Sand Beach, Klong Prao Beach og Kai Bae Beach, som alle findes på den vestlige del.

En rigtig fin måde at komme rundt på øen på er selvfølgelig på scooter – men man skal passe lidt på, på Koh Chang, da trafikken herude godt kan være lidt drilsk. Ellers er det nemt at leje taxaer eller chauffører og køre rundt og se øen på den måde. Så tag ud og udforsk både turistområder, jungle og de lækre strande!

Fra en af de mere travle turistøer, til en af de meget mere øde øer - Koh Munnork er en ægte Robinson Crusoe ø i Siambugten i Thailand. På øen er der kun ét eneste privat ø-resort, Koh Munnork Private Island, og derfor er der ingen lokale indbyggere, restauranter eller butikker - der er kun, hvad der kan findes på resortet. Og massevis af øde lækre strande, frodig skov og krystalklart vand.

Det er i sandhed en paradis-ø med bounty-stemning, og det perfekte sted at trække stikket og bare nyde de smukke omgivelser! 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.