Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BADEFERIE

Balis gemte perler - udenom turismen

Jeres rejse starter i et af Indonesiens mest frodige, og stadig uberørte områder - Munduk. Munduk ligger i omkring 1000 meters højde, og er omgivet af frodig regnskov og tre smukke søer. Området er en endnu skjult perle på Bali, og er ikke kendt af mange endnu - selvom det er et af de klart smukkeste og bedste områder på hele øen!

Vi anbefaler især at I tager jer et øjeblik, og skruer tempoet lidt ned, mens I nyder de skønne omgivelser og den fantastiske udsigt fra byen - det er helt utroligt! Derudover er de lokale madmarkeder og købmænd også en oplevelse helt for sig selv - udvalget er stort, og alt er HELT friskt!

I bliver indlogeret på Sanak Retreat Bali i Munduk, som ligger MIDT på en rismark. Poolkanten ligger næsten så I kan nå den nærmeste rismark, mens I svømmer rundt! Fordi Sanak Retreat ligger i så rolige og landlige omgivelser, betyder det også at her hersker en helt utrolig og afslappende ro over hotellet! Man kan ikke andet end at nyde det...

Hvis de rolige omgivelser på hotellet skulle blive for meget, tilbyder Sanak Retreat også flere forskellige udflugter, så I kan komme ud og udforske det frodige område. Tag på en af deres cykel- eller trekkingture gennem rismarker, besøg det lokale vandfald og tag en dukkert eller deltag i hotellets yoga-timer. Der er masser af måder at opleve Munduk på!

Herfra går rejsen videre til Pemuteran - et smukt område med massevis af rismarker, bjergkamme, lækre strande og smukke koralrev - det er også i dette område West Bali Nationalpark befinder sig. Omgivelserne er rolige, og den travle turisme har endnu ikke fundet sin vej herud - så I kan nyde den smukke natur og de spændende oplevelser i fred og ro. 

West Bali Nationalpark huser desuden et fredet marine-område, med noget af den bedste snorkling der findes omkring Bali - så tag på en dagstur til Menjangan Island, og udforsk det smukke undervandsliv.

I Pemuteran bliver I indlogeret på Taman Sari Bali Resort - et lille gemt paradis, langt fra Balis turisme. Her er I omringet af natur og marine parker, lækre strande, stort poolområde og fantastiske solnedgange. 

Næste stop er det smukke Sidemen-område i Balis højland. Omringet af de mange grønne risterrasser, majestætiske bjerge og fantastiske udsigter, er det det perfekte sted at slappe helt af, og lade omgivelserne tage pusten fra jer. I må ikke snyde jer selv for en cykeltur ved rismarkerne, eller måske endda en trekkingtur til Batur-vulkanen og nyde solopgangen fra toppen. Mærk atmosfæren i de omkringliggende landsbyer og UNESCO-området ved Jutiluwih. 

Det er uden tvivl et af de smukkeste steder vi har set på Bali - et af de syn man næsten ikke kan få nok af. Her bliver I indlogeret på Samanvaya Luxury Resort & Spa, midt i Sidemen Valley. Omgivet af rismarker, regnskov, templer, er det et perfekt udgangspunkt for både afslapning og spændende udflugter! 

Sidste stop er Candidasa med sin fantastiske natur, og én af Balis bedste strande! Candidasa er omringet af historie. kultur og fortællinger, der bare venter på at blive udforsket! Tag forbi Taman Ujung Water Palace, Tirta Royal Water Gardens eller op mod Tenganan og gå på opdagelse i én Balis ældste byer!

I Candidasa skal I bo på Alila Manggis Resort - lidt væk fra byen ligger det skønne resort mellem Mount Agung og havet. Det betyder en fantastisk udsigt, lige meget hvor du kigger hen! Denne kan I eksempelvis nyde fra resortets lækre pool, eller på nogle af hotellets spændende udflugter. 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Bali

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.