Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BADEFERIE

Lovina, Ubud, Gili Air & Sanur

16 dages rejse til Bali. Turen starter i Lovina, hvor man har mulighed for at tage på delfintur om morgenen, besøge og bade i Singsing-vandfaldet, eller de varme kilder i Banjar. Lovina er i sandhed en by helt nede i gear, men stadig med masser af seværdigheder og udflugtsmuligheder! 

Et must er at nyde en solnedgang direkte fra stranden, et helt fantastisk og smukt syn! Med områdets karakteristiske mørke vulkan sandstrande og fantastiske røde lys finder du her nogle af Østens absolut smukkeste solnedgange. Derudover er der mulighed for at tage på dagstur til West Bali National Park, og tage på snorkeltur fra Menjangan Island - et af de bedste steder at snorkle! Her er man sikret møde med en masse farverige og spændende undervandsdyr! 

Alt i alt, er Lovina et perfekt sted at starte sin rejse, med plads til at slappe af, men også med rig mulighed for at sætte gang i oplevelserne allerede fra dag et!

Videre fra Lovina til de grønne og frodige kulisser der omgiver byen Ubud, Balis hjerte. Det er svært at komme udenom Ubud når man rejser til Bali, og det skal det også være! En fantastisk gæstfrihed møder én så snart man ankommer og her er oplevelser og aktiviteter for enhver. Alt lige fra en smuk og rolig cykelturs-udflugt igennem rismarkerne, til en riverrafting-tur på de brusende floder, trekking gennem lokale landsbyer i Mayong Village, eller bestig Mount Batur og nyd solnedgangen fra toppen. Det er de færreste, der ikke lader sig påvirke af den gode stemning og de mange muligheder der er i Ubud - se alle vores udflugter på Bali her.

Blot et par timers sejlads fra kysten, ligger Gili-øerne som består af tre små paradis-øer. I skal nyde godt af den afslappede atmosfære på Gili Air, den mellemste af de 3 bounty-øer. Her er der tale om et ægte bounty-paradis - Hvide sandstrande og svajende palmer.

Her er det bare med at nyde stilheden, slappe af i solen med en god bog, eller sæt dig på en strandbar og nyd en kold drink og den fantastiske udsigt udover havet. Der er desuden enestående snorklemuligheder og står du tidligt op, så er der gode chancer for at møde de smukke havskildpadder. Det er ren forkælelse for både krop og sjæl! 

Rejsen sluttes af i den afslappede badeby Sanur. Her findes de smukke og rolige sandstrande i kilometervis, og med små blide bølger, der gør det attraktivt for børnefamilier at tilbringe tid her. Nyd de smukke solopgange, den afslappende stemning og ikke mindst de hyggelige restauranter med udendørs grill om aftenen. En rigtig god by at afslutte dit Balieventyr inden du vender hjem til Danmark, med kufferten fyldt med oplevelser og minder for livet!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Bali

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.