Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BADEFERIE

Ubud, Gili Meno & Sanur

Jeres 15 dages rundrejse starter i Ubud, Balis hjerte. Ubud er omgivet af frodig og fantastisk natur. Med et landskab prydet af ikoniske risterrasser, floder og kløfter er det simpelthen et MUST at udforske naturen på tæt hold. Det kan I gøre på mange måde, og tilbuddene er mange.

Tag på en cykeltur og nyd synet af de grønne rismarker, oplev lokalbefolkningen på en trekkingtur i Mayong Village eller en raftingtur på de brusende floder. Ubud er i sandhed et paradis for jer, der elsker naturskønne og aktive oplevelse - men også for jer, der bare gerne vil nyde de skønne udsigter fra solstolen med en bog i hånden.

Desuden anbefaler vi, at I tager en tur rundt i byen, der emmer af kultur. Her er der mulighed for at gå på opdagelse i det indonesiske køkken, besøge gallerier og museer. Ubud er et fantastisk sted for alle!

Fra en mindre turistby til ægte bounty-ø går turen videre til Gili Meno. Et lille paradis af én gange to kilometers ren idyl! Og den mindste af de 3 øer. Her er der ikke ret meget andet at tage sig til end at nyde tilværelsen og slappe helt af.

Turisterne er få, hvilket blot gør oplevelsen mere autentisk og nærværende. Snorkleforholdene er fantastiske, og hvis I står tidligt op, kan I med stor sandsynlighed opleve de majestætiske havskildpadder. I sandhed et ægte bounty-paradis, hvor tiden står stille, når I sidder med fødderne begravet i sandet, nyder en kold øl, og ser solen gå ned i horisonten.

Skal der ske lidt, kan I med fordel besøge de to andre Gili øer. De ligger blot en kilometer fra hinanden, og kan nemt nås med båd - på den måde får I oplevet lidt forskelligt.

Badeferien fortsætter i Bali's første officielle badeby, Sanur. I Sanur er befolkningen imødekommende, og der hviler en tilbagelænet stemning. Her er strandene gode og meget børnevenlige, så I kan roligt tage ungerne med en tur i vandet. Byen byder desuden på forskellige butikker og restauranter, som I kan udforske om aftenen.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Bali

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.