Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BADEFERIE

Khao Lak & Koh Yao Yai

Her er der dømt ren afslapning og badeferie i 14 dage. Først med 7 dage i skønne Khao Lak, der er en rigtig god badeferiedestination, særligt for børnefamilier.

Der er gode resorts med børnevenlige poolområder og mulighed for at tage ud at spise, få massage og gå på lokale markeder. Fra Khao Lak kan I, ud over at nyde de lækre strande og det klare vand, også tage på et hav af oplevelsesrige udflugter - sejl ud til Similan-øerne for at snorkle eller dykke - undervandslivet omkring Similan Island er meget populært blandt hærdede undervands-eventyrer, og er helt sikkert en dagstur værd.

Befinder I jer i Khao Lak, er der ikke langt til Khao Sok junglen, og det er en kæmpe anbefaling fra os at tage på tur herud. Her venter jer en af Thailands absolut største naturoplevelser - tag f.eks. på sejltur ned ad Cheow Lan Lake, jungletrekking eller på kanotur.

Fra Khao Lak går turen nu videre til det uberørte ø-paradis på Koh Yao Yai. Efter en kort sejltur på det klare blå vand ankommer I til den lille ø. Her har I mulighed for at bo i en bungalow tæt ved stranden og med udendørs rainshower.

Øen er en af Thailands endnu uspolerede perler, og der er ikke mange turister, der kommer forbi her. Dette betyder også, at I får en helt unik mulighed for at opleve den traditionelle thailandske livsstil, på en lille ø, hvor der mest af alt er masser af ro og fred. Koh Yao Yai er en lokal ø, og I kan komme helt tæt på lokalbefolkningen og opleve deres daglige arbejdsgang i rismarkerne.

Øen er omgivet af smukke strande med udsigt til høje kalkstensklipper - et perfekt sted at nyde solen i løbet af dagen, og nyde solnedgangen, med en kold øl i hånden, om aftenen. Hvis I virkelig vil opleve hele øen, kan vi anbefale, at I lejer en kajak eller en scooter, og tager på opdagelse rundt på, eller rundt om den smukke ø - og naboøen Koh Yao Noi er også et besøg værd! Her kommer I helt ned i gear, inden rejsen går hjem til Danmark!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.