Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BADEFERIE

Railay Bay (Krabi), Koh Lanta & Koh Ngai

I starter jeres 16-dages rejse på smukke Railay Bay ved Krabi. En lille bugt omgivet af høje kalkstensklipper, hvor det kun er muligt at komme til med båd.

I må især ikke gå glip af den smukke udsigt, når solen går ned over Railay Bay - eventuelt med en lækker kold drink i hånden. Her er en fantastisk stemning, og har man en dag lyst til lidt mere liv, turisme og shopping, kan man på kort tid tage en båd ind til Ao Nangs mere hekstiske dag- og natteliv.

Fra Ao Nang og Krabi – der begge kun ligger en kort sejltur fra Railay Bay – er der også masser af udflugtsmuligheder, man kan benytte sig af. Hvis altså man nogensinde kan få for meget af det rolige liv og de smukke omgivelser i paradisbugten, Railay Bay.

På trods af, at Railay Bay er en populær destination for mange turister, er stemningen på stranden oftest noget mere rolig – her ligger selvfølgelig en del longtailbåde, og der er mennesker omkring én, men de fleste hoteller ligger gemt lidt væk.

Turen går herfra videre med båd til Koh Lanta, hvor ø-stemningen stadig præger omgivelserne på trods af masser af resorts og mennesker. Øens resorts ligger rigtig godt placeret med god afstand imellem, så man kan nemt finde et godt spot på stranden uden at ligge side om side med de andre gæster.

Her er virkelig hyggeligt, kridhvide strande og lækre bungalows. Her kan I nemt få dagene til at gå med sand mellem tæerne, udflugter og badning på øens bounty-strande.

Og så er der intet bedre end at afslutte sin dag med at nyde en kold øl til udsigten af den smukke solnedgang. På Koh Lanta er der gode muligheder for at snorkle og dykke - så det er bare med at leje en båd og sejle afsted på dit undervandseventyr.

Antallet af mennesker og resorts betyder også, at aktivitetsmulighederne på øen er flere – her er flere restauranter, boder, butikker og udflugter, som man kan benytte sig af.

Jeres tur sluttes af på Koh Ngai, med de lækre og meget smukke strande. På Koh Ngai er der helt stille, og I har mulighed for at bo i en bungalow direkte på stranden – hvorfra man virkelig kan nyde den smukkeste udsigt lige udenfor døren.

På Koh Ngai trækker I stikket helt ud, og der er ikke så meget andet at tage sig til end at nyde roen og øens bounty-strande.

Og så må I ikke snyde jer selv for at opleve Emerald Cave - en grotte som I kan svømme ind i. De første mange meter er der HELT mørkt, men pludselig vil I blive mødt af lys. Jo længere i svømmer jo lysere bliver det, og til sidst vil I nå ind til en strand, midt inde i grotten, med palmer og kridhvidt sand.

Her kommer I virkelig helt ned i tempo og kan nyde feriens sidste dage.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.