Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BADEFERIE

Ø-hop til to af Thailands skønneste øer

I lufthavnen bliver I hentet af jeres chauffør, og efter en køretur gennem landskabet og en lille færgetur, står I på Koh Lanta.

Koh Lanta er en frodig og bjergrig ø, og også en af de større øer i det thailandske ø-hav. Her finder I de smukkeste hvide strande med krystalklart vand og silkeblødt sand. Størrelsen på Koh Lanta har gjort øen til en populær destination for mange turister – MEN hotellerne er så fint placeret på øen, og der er rigtig god plads imellem dem, så man kan stadig mærke den autentiske ø-stemning og nyde de lækre strande, uden at være omgivet at alt for mange mennesker.

En fordel ved at Koh Lanta har flere besøgende, er også, at der er mange flere muligheder i forhold til både restauranter, boder, butikker og aktiviteter – så det er bare med at benytte sig af dette, hvis man ikke vil slænge sig på stranden hele dagen.

Fra Koh Lanta sejles I, med speedbåd, til øen Koh Ngai, der betyder "Den lille perle". Her får skrues virkelig helt ned for tempoet og helt op for afslapningen – fødderne er i sandet, så snart man ankommer…

Koh Ngai er en lille ø, hvor der ikke sker meget - det er med andre ord det perfekte sted at tilbringe den sidste del af ferien. I kan virkelig trække stikket her, og bare nyde at være i de smukke omgivelser, nyde strandens bløde hvide sand og det smukke turkisblå vand.

Slå tiden ihjel med en kold drink til udsigten af solen, der går ned i horisonten. Et ægte bounty-paradis og det perfekte sted at lade op inden I, med kufferetn stoppet med minder, drager hjem til hverdagen i Danmark!

På denne tur er der plads til afslapning og kvalitetstid for hele familien!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.