Menu

Rejseoplevelser - Thailand

 

Vi er stolte over at kunne være med til at give vores kunder rejseoplevelser for livet! Og elsker når kunderne deler deres rejseoplevelser med både os og andre rejsende!

Vi har samlet et uddrag af vores kunders rejseoplevelser her på hjemmesiden - og vil du læse endnu flere, så læs også anmeldelserne på TRUSTPILOT

 

 

Fantastisk og oplevelsesrig tur til Thailand

Hej Ricko

Jo tak vi er vel hjemme igen, efter en fantastisk og oplevelsesrig tur til Thailand. Tak til dig Ricko, for dit forslag til vores tur, som forløb helt uden problemer.

Vores ophold startede med 3 dage i Bangkok, hvor vi var indkvarteret på Ibis Hotel Riverside, som ligger centralt og helt fantatisk ned til floden og med super sød og hjælpsom personale.
I Bangkok var vi på cykeltur, som virkelig var en stor oplevelse, det kan vi godt forstå at i anbefaler. Om aftenen var vi på Dinner Cruise, som vi desværre syntes var lidt af en fuser,
flot tur på floden om aftenen, men vi følte at mad og serveringen bare skulle overståes i en vældig fart. Sidste dag var på vi sejltur på klongerne og inde og se Grand Palace, denne
tur er også en rigtig god måde at opleve og se Bangkok på.

Læs mere ...

Vi har haft den bedste ferie og de fedeste oplevelser

Hej Kenneth.

Så er Vi kommet godt hjem fra vores tur til Thailand, og Vi må sige at Vi har haft den bedste ferie og de fedeste oplevelser.

Stor ros til Jer,Unique travel og specielt Dig Kenneth, for din store tålmodighed og hjælpsomhed da vi planlagde vores tur. Vi har været helt trygge og tilfredse, med alt både inden og på vores tur.

Vi startede på Ibis i Bangkok, dejligt hotel med go morgenmad. Fed cykel tur, skal helt klart anbefales. Sejltur på klongerne og Grand Palace. Havde hørt fra andre at Bangkok, ikke var noget særligt.
Dårlig luft osv…Det passer ikkk!!  Super skønt ophold i Bangkok. Shopping og tog tur med Sky train.

Læs mere ...

Tusinde tak for en fantastisk ferie, i hører fra os snart igen!

Unavngivet1212

Hej Ricko.

Vores rejse til Thailand har været fantastisk.
Hverken min kæreste eller jeg har været i Thailand før, så vi havde kun andres oplevelser at gå ud fra, men vi var og er stadig så imponeret over Thailand.

Vi havde et par dage i Bangkok, vi var dog ikke så meget rundt som vi ville, da hotellet anbefalede at vi ikke skulle derhen pga. demonstrationerne. Men vi fik set en fin lille del, og det var super spændende.

Koh Kood var fantastisk! Vi lejede en lille motorcykel (det kræver kun at vise pas for at køre på sådan en) også kørte vi rundt på øen og oplevede en masse. Det var en helt kanon måde at opleve øen på, da man kan stoppe som man vil, og det kostede os kun 200 bath for 24 timer. Det kan varmt anbefales!

Læs mere ...

Vores middag i State Tower er svær at beskrive men et absolut must

Hej Ricko

Her er lidt feed back fra vores ferie i Thailand.

Det har været en fantastisk ferie.
Alt hvad vi havde bestilt hjemmefra fungerede 100%.

Den fantastiske guide vi havde i Bangkok gjorde at vores ture var virkelig gode og vi fik rigtig meget ud af det, i øvrigt talte han meeget flot engelsk.
Vi oplevede Bangkok næsten uden biler d 13 januar – en meget speciel oplevelse.

Læs mere ...

Vi har haft den bedste ferie i Thailand

Hej Kenneth.

Så er Vi kommet godt hjem fra vores tur til Thailand, og Vi må sige at Vi har haft den bedste ferie og de fedeste oplevelser.

Stor ros til Jer,Unique travel og specielt Dig Kenneth, for din store tålmodighed og hjælpsomhed da vi planlagde vores tur. Vi har været helt trygge og tilfredse, med alt både inden og på vores tur.

Læs mere ...

Vi har haft en fantastisk tur, som vi alle syv aldrig vil glemme

Thailand ferie 2013 2

Vi har haft en fantastisk tur, som vi alle syv aldrig vil glemme. Vi var så begejstrede for de steder I havde foreslået os og som vi havde udvalgt og især Relax Resort på Phi Phi var uovertruffen. Meget autentisk, afslappet og med et utroligt dejligt personale. Ja vi synes altså næsten at de var vores familie:).

Hele turen var veltilrettelagt og vi talte flere gange om, hvor heldige vi var at have fået jeres hjælp.

Læs mere ...

Det er en fantastisk oplevelse at bo oppe i et træ

1535619 10151843926812050 1854494894 n 2

Hej Ricko
 
Lad mig starte med at sige at det var en fantastisk tur, men det er hårdt at lande i DK igen til frostgrader :).
 
Flyturen til Phuket over Singapore var lang, men Singapore Airlines er et godt selskab så det var overkommeligt. Vi blev mødt i lufthavnen af chauffør som aftalt og han kørte os til Khao Sok.
 
Our Jungle House, Khao Sok:
Dette er bare et fantastisk sted, servicen er helt i top og maden er billig og god. Det er en fantastisk oplevelse at bo oppe i et træ, med alle de lyde der hører til ud i junglen. Ture arrangeret af hotellet kørte perfekt og de kom gerne med forslag til hvornår de bedste tidspunkter på dagen var til de forskellige ture. Man skal lige være opmærksom på at der ikke er noget varmt vand, så det er koldt at gå i bad :).
Vi havde 4 overnatninger og man kunne godt have brugt et par stykker mere hvis man er interesseret i at tage på nogle af de ture som inkluderer overnatninger andre steder.
Vi havde de to træhytter der var forbundet med en gangbro og dette var rigtig hyggeligt, så det er en fin ide hvis man rejser flere sammen.

Læs mere ...

Tak for en veltilrettelagt tur

IMG 2370

Hej Ricko

Ålborg – København med Norweigen, var en dårlig start, - for da vi skulle have vor bagage med videre var den ikke med, det samme gjaldt for ca. 10 andre. ØV.

Men ellers jo, - vi havde en fantastisk tur, – behagelig flytur med Qatar Airw. (4.077 købt i Sverrige, kurs 85.) Super service vedr. anmeldelse af manglende bagage. – og en sød guid v aftalte sted, – dejlig transport i minibus til Hintok River Camp.
Dejlig modtagelse, og stor hjælpsomhed fra receptionen vedr. bagage og kontakt til Bangkok Airport, som vi først modtog den dag vi var kom til hotel Ibis i Bangkok.
Det betød, at vi missede planlagt flodtur på River Kwai, samt tur norpå til det store vandfald, da vi var nødt til, at skulle på indkøb af let tøj, og divers man ellers mangler. (Alt dækket af rejseforsikring, selv tranport, OK) Alle nød opholdet i Karen Blixen omgivelserne!

Læs mere ...

Rigtig godt nytår til jer alle 3

Thailand2013 005

Hej Ricko

Så kunne vi få givet en tilbagemelding til jer.

Vi har simpelthen haft en fantastisk tur, som vi uden tvivl kan takke dig/jer for.

Hotellet IBIS i Bangkok var super godt, dejlig morgenmad med alt hvad der skal være for os europærer.
Turen til Grand Palace, Templerne og Klongturen var også meget interessant ikke mindst den guide vi havde, han gjorde virkelig sit til at det blev en kæmpe succes, også for vores 2 voksne børn på 21 år & 19 år. Vi kan selvfølgelig ikke huske hvad han hed, men han fortalte, at han havde været guide for Sigurd Barret, LOC og Casper Christensen.

Læs mere ...

Fyldt med fantastiske og eventyrlige oplevelser i Thailand

Til Unique og Sawan Travel

Fra 17.-30 dec. 2013 tilbragte undertegnede med min familie nogle eventyrlige og dejlige dage i Thailand. Vi skulle fejre vores guldbryllup og havde inviteret børn, svigerbørn og børnebørn med, 10 personer i alt fra 73-11 år.

Vi havde tre overnatninger i Bangkok, disse var fyldt med fantastiske oplevelser, cykeltur på særlige steder i byen, tempeltur- Grand Palace og en stemningsfuld og interessant tur på klongerne og Chao Praya floden. Begge ture med fantastisk kompetente og vidende guider, som samvittighedsfulgt fortalte om Thailand og deres respektive ressortområder. Nogle pragtfulde og spændende ture.

Læs mere ...

En lille hilsen fra vores dejlige rundrejse i Thailand

Hej Ricko

Vi vil gerne skrive en lille hilsen fra vores dejlige ferie.

4 uger i Thailand – det var en fantastisk oplevelse

Vi havde som mange andre førstegangs Thailandsrejsende valgt først at forsøge at arrangere det hele hjemmefra. Det viste sig imidlertid vanskeligt, da vi har tre børn (5,8,10 år) og gerne ville bo i samme lejlighed/værelse. Derfor søgte vi på nettet og fandt Unique Travel som fra første telefonsamtale virkede meget kompetente og vidende om det som vores Thailandsrejse kunne indeholde. Vi har oplevet et godt samarbejde, god kommunikation om det vi gerne ville og at det hele klappede både før og under turen.

Vi havde 4 uger i det dejlige land og vi har alle steder haft rigtig flotte og gode resorts. Alle steder var der et meget venligt og imødekommende personale. Transporten mellem de forskellige steder fungerede optimalt og vi nød egentlig bare at kunne slappe af undervejs med de mange store oplevelser. Vi har nedenfor valgt at skrive lidt om de enkelte steder – gerne til inspiration for andre.

Læs mere ...

Vi vil klart anbefale andre der skal til Thailand at kontakte jer

Hej Ricko,

Der er gået lidt tid efter vi er kommet hjem, men her er en kort tilbagemelding på en fantastisk tur til Thailand.

Alt gik som planlagt med turen til Thailand hvor vi ankom til Chiang Mai og blev hentet og kørt til vores hotel. Efter 2 dage i Chiang Mai der stod på generel afslapning og indsnusning af atmosfæren gik turen til Chiang Rai. Da det tog væsentlig længere tid end forventet (ca. 30-45 min) at købe billetter til bussen, kom vi med bussen 1 time senere end forventet. Derfor ankom vi ca. ½ time forsinket til Chiang Rai, hvilket vi ringede og informerede Sawan om på deres service telefon.

Læs mere ...

Vi ses helt sikkert igen!

Hej Ricko

Så har Unique Travel igen arrangeret en fantastisk rejse for os.
Vi startede med at flyve til Krabi via Bangkok, med Thai Airways. I Krabi havde vi booked 7 overnatninger
på Railay Bay Resort. Vi var lidt betænkelige for, om det var for mange dage, da det jo er et område
der er beliggende langt væk fra de større turistområder. Men det viste sig hurtigt, at være unødvendige
bekymringer. Hotellet har en fin beliggenhed, og området har mange muligheder, uanset om man er til
strandferie-udflugter eller aktiviteter. Der er ligeledes flere gode restauranter at vælge imellem.
Fra Railay Bay sejlede vi til Koh Yao Yai, hvor vi havde 4 overnatninger på Glow Elixir. Hotellet ligger i
udkanten af en lille landsby, og området er meget lidt "turistet". Personalet på hotellet var virkelig søde og
hjælpsomme, og maden på hotellet var i topklasse.
Vi sejlede derfra videre til Phi Phi via Phuket, hvor vi boede på Outrigger Resort. Et fantastisk flot hotel, med
super beliggenhed. Bag ved hotellet, ligger en lille hyggelig landsby, med butikker-barer og nogle få restauranter. Outrigger ligger på et meget stort område, og tilbyder det hele, bl.a. 3 restauranter og et meget stort poolområde direkte til stranden.
Efter et par dejlige ugers ferie, sejlede vi tilbage til Phuket, hvorfra vi fløj hjem. Endnu engang tak for jeres
planlægning af rejsen, vi ses helt sikkert igen!

Venlig Hilsen

Jette og Finn Thuesen
Højby Sj.

Uforglemmelige rejse til Thailand og Cambodia

145

Vi har haft den skønneste, mest oplevelsesrige og uforglemmelige rejse til Thailand og Cambodia.
Især vil vi fremhæve Koh Yao Yai og Glow Elixir resort, som en fantastisk perle. Det er for de som godt vil opleve Thailand uden turistbyer og masser af restauranter. Hvor der er ro, men alligevel mulighed for at tage på fede udflugter. Vi tog på den klassiske tur til James Bond Island, men med egen longtailbåd, hvor bådføreren tog os væk fra alfavej. Desuden har de et dykkercenter, hvor vi kunne have taget ud på snorkelture til bl.a. Phi Phi.
Khao Sok nationalpark var virkelig også en stor oplevelse, og The Cliff and River et fantastisk sted at bo. De kan booke alle slags ture til parken, og de fungerer godt med gode guides og fantastiske naturoplevelser.
Cambodia var endnu en fantastisk oplevelse. Befolkningen var utrolig imødekommende og snaksagelige. De gav os et godt indblik I Cambodias "hårde" historie. Vi løb ind i demonstrationer i Phnom Phen, da tekstilarbejderne kræver mere end 65 dollars i månedsløn.... Samtidig bakker flere op omkring demonstrationen , da de gerne vil af med regeringen, som har styret landet i mere end 20 år.
Alt fungerede godt med transfers, hvilket er skønt ikke at overveje, hvordan man kommer fra A til B.

Vi er allerede klar til næste ferie, - der skal bare lige spares op :-) Vi anbefaler jer gerne og har allerede gjort det.

Vh

Dorte Henriksen

Vi havde en helt fantastisk tur til Thailand og Singapore

Hej Ricko

Håber, at I er kommet godt ind i det nye år.

Jeg skylder dig en tilbagemelding på vores oplevelse med Unique Travel vedrørende vores tur til Thailand og Singapore.

Vi havde en helt fantastisk tur, hvor det meste bare klappede. For at starte med det som ikke klappede så var der kun barnesæde på én transport, selv om det var bestilt særskilt på alle transporter, men det gik nu fint alligevel. Derudover havde vi forstået at vi skulle med nattoget til Surat Thani og derefter færge fra Don Sak, men da vi kom til Bangkok fandt vi ud af, at det var fra Chumphon, hvilket betød at vi skulle af toget kl. 4 i stedet for kl. 7. Eftersom toget var 3 timer forsinket var færgen til Koh Samui afgået og vi kom derfor til at vente hele dagen på fastlandet i stedet for at have det meste af dagen på Koh Samui. Ovenstående blot for, at informationen på dette punkt kunne være mere præcis, så vi ikke havde haft forventning om noget andet.

Når det så er sagt, så var det en rigtig fin tilrettelagt tur, som blev lige som vi havde ønsket os. Børnene var vilde med at opleve og prøve nye ting. Der var en rigtig fin afveksling mellem oplevelser og afslapning.

Læs mere ...