Menu

Rejseoplevelser - Thailand

 

Vi er stolte over at kunne være med til at give vores kunder rejseoplevelser for livet! Og elsker når kunderne deler deres rejseoplevelser med både os og andre rejsende!

Vi har samlet et uddrag af vores kunders rejseoplevelser her på hjemmesiden - og vil du læse endnu flere, så læs også anmeldelserne på TRUSTPILOT

 

 

Vi har så mange oplevelser med hjem i bagagen, at vi er helt forpustede

Hej alle i Unique Travel

Tak for en fantastisk planlægning af vores uforglemmelige rejse til Thailand.
Alt fungerede bare perfekt.

At starte turen i Bangkok var det helt rigtige. At opleve det hektiske byliv i en storby som Bangkok, shoppe mv. og så vide at der ventede jungletur og badeferie bagefter var perfekt.

Vores 3 dage i Bangkok var tilpas og vi var her klar til at rejse videre fra den voldsomme trængsel i byen.
Turen med tog til Surat Thani var en oplevelse vi sent glemmer - søvn blev der ikke meget af, da tog/skinner i Thailand ikke helt har europæiske standarder :-) Men en oplevelse det var det.

Our Jungle House var ganske enkelt fantastisk. Egen hytte i trætoppene og udsigt til floden - mere kunne vi ikke ønske os. Meget venligt personale og rigtig god mad.

Læs mere ...

Vi vil uden at blinke anbefale jer til hvem som helst der skal ud at rejse!

Kære Ricko og UNIQUE travel!

Vi har valgt at skrive jeres navn i udelukkende store bogstaver, fordi I har i sandheden været UNIQUE ift. vores rejseplaner.

Vi lavede til at starte med en aftale med jer om at sammenstøbe den ultimative luksus rejse til Thailand (Koh Chang). Det gjorde I hurtigt og fornemt, der skete dog imidlertid nogle ændringer i familie- og arbejdslivet der gjorde at planen ikke helt kunne blive som I havde arrangeret. I havde på dette tidspunkt allerede kontaktet de thailandske rejsearrangører  som også havde fået bekræftelse fra os. Alligevel var det, det letteste i verden, at ændre rejsen efter vores (nye) behov. Hvilken befrielse!

Vi besluttede, mens vi var afsted at forlænge opholdet en smule, og også dette klarede I fuldstændigt uden besvær :-)

Kære Ricko og UNIQUE travel!

Venligst
Signe og Kenni Hyldahl Sachse

Vi havde en super god ferie

SAM 0236

Hej Ricko

Mange tak skal du have, vi havde en super god ferie - alt i alt forløb vores ferie rigtig godt.

Eneste anke var at den transfer som vi havde booket igennem Sawan ikke stod som aftalt og ventede i Phuket, vi ringede mange gange til Sawan da vi ankom, og efter flere forgæves opkald kom vi igennem til en pige der talte dårligt engelsk. Hun lovede at undersøge, men hun kunne ikke ringe tilbage til os da vi ikke havde et thailandsk telefon nummer. Da jeg for 3. gang kom igennem til hende kunne hun oplyse mig om, at bilen som chaufføren skulle komme i havde haft problemer og at han derfor ville komme så hurtigt som muligt. Alt i alt kom vi til at vente halvanden time - men så kom vi også afsted til Nangthong 1.

Læs mere ...

Vi havde en rigtig dejlig tur

Hej Kenneth

Vi havde en rigtig dejlig tur, og alt klappede efter planen.
Da vi rejste hjemmefra var vi spændte på, om alle aftaler blev overholdt, og om hoteller og tranpost levede op til vores forventninger. Og det gjorde de til fulde.

Alle hoteller matchede vores behov i forhold til komfort, beliggenhed, service og ikke mindt børne-tække. Transporten mellem de forskellige destinationer var behagelig, og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke.

På det første hotel glemte vi en bamse, som var af stor værdi for vores vores dreng på 3 år. Da vi kom tilbage til det samme hotel knap tre uger efter, havde de gemt bamsen til ham. Det er da god betjening. På det andet hotel - Koh kood Beach Resort - stod personalet og vinkede til taxaen, da vi rejste videre mod koh Chang, og vi fik en følelse af at være mere en blot gennemrjsende.

Alt i alt en virkelig fin og veltilrettelagt rejse, som vi bestemt gerne vil gentage igen.

Hilsen Sigga

Vi har haft vores livs ferie med vores lille datter

Hej Kenneth

Beklager mit sene svar. Pudsigt i sender denne mail, for jeg ville selv have skrevet en til jer og fortalt hvilken fantastisk tur vi havde!

Castaway på Koh Lipe var så charmerende og fantastisk søde ansatte, som hjalp os med meget. Et godt sted for børn :-) Derudover var vi på serendipity og spise frokost, og det kan helt klart anbefales - også til at overnatte. Det er jo måske lidt dyrere men helt klart pengene værd.

Læs mere ...

Vi har været MEGET tilfredse med vores Thailand rejse

Hej Ricko

Vi har været MEGET tilfredse med vores Thailand rejse og er vendt hjem glade, udhvilede og mange oplevelser rigere.

Overordnet set tror jeg, at det var hele planlægningsmåden, der passede så fint til vores "rejsetemperamenter" - det at vi på baggrund af jeres erfaring selv havde indflydelse på, hvor vi kom hen og hvad vi ville opleve - og super, at det lykkedes at finde så billige direkte flybilletter.
I hvert fald har vi en fornemmelse af, at ekspeditionsgebyret til jer (var det ikke 500 kr pr. person?) er givet rigtig godt ud - og måske endda tjent rigeligt ind igen.

Læs mere ...

Koh Kood er et fuldstændigt vidunderligt sted

Koh Kood Beach Resort1 feb14

Hej Ricko,

Vi havde en fantastisk ferie på Koh Kood og Koh Chang.... To voksne, to teenagere og en 6-årig. Vores ferie startende med et par dage i Bangkok, hvor vi var på den famøse guidede cykeltur med ABC-tours..... Super oplevelse! Vi fik virkelig et fint indblik i hvordan Thaierne lever i Bangkok... en del af turen var i slumkvarterer og til tider føltes det næsten lidt grænseoverskridende at køre så tæt på og kigge ind i folks hjem, men en meget spændende og kulturel oplevelse. Vi besøgte også State Tower og fik en drink i Skybar... dyrt, men helt klart besøget værd - fantastisk udsigt over millionbyen!

Læs mere ...

Vi havde en super ferie i Thailand

Hej Ricko

Først vil jeg sige, at vi havde en super ferie i Thailand. Vi var ti afsted sammen og det med flybilletter var den første udfordring, da man ikke kan bestille mere end ti billetter samlet - men det har jo ikke noget at gøre med Unique Travel at gøre.
Vi ankom til Phuket og ventede på vores transfer, som var arrangeret hjemmefra. Denne kom desværre ikke, idet Sawan Travel havde noteret, at vi skulle ankomme kl. 16, og ikke kl. 11, som vi gjorde. Der var heldigvis massevis af taxier til at køre os videre til Khao Lak - og mailkontakten til Sawan Travel gik okay - selv om der skulle rykkes et par gange. En af de eneste ting jeg kunne efterlyse, er hurtigere besvarelse af mails fra Sawan Travels side, men det hele gik jo!
Hotellet i Khao Lak (Bay resort) var super, der var ikke en finger at sætte på noget - super lækkert med frisk vand på værelset hver dag og hvis man valgte rengøringen fra fik man en pose med toiletpapir og vand hængt på døren. Standarden var høj og alle faciliteterne lækre. Vi var glade for vores værelser, og savnede ikke at bo i bungalows, da det virkede til, at der var meget lidt privatliv dér fordi alle mennesker går forbi hele tiden.

Læs mere ...

Fantastisk ferie til Khao Lak

Hej Ricko
Vi kan slet ikke få armene ned efter en fantastisk ferie , The Sands Resort i Khao Lak er en fantastisk sted , alt perfekt,  
 
Rejsen frem og tilbage var vel tilrettelagt, alt kørte efter planen.
Nu har vi været rejst med jer flere gange og boet på The Sands 2 gange,
men det er bestemt ikke sidste gang
 
Med venlig hilsen
Eva Tarpgaard   

En skide god ferie og vores næste ferie bliver helt sikkert også bestilt hos jer :-)

Hej Kenneth,

Jeg har ville skrive til dig lige siden jeg kom hjem, men kommet fra det hele tiden.

Vi havde den mest fantastiske ferie nogensinde, takket være jer. Vi har INTET at udsætte på den, det hele var bare lige som I havde lovet. Da vi ringede til jer første gang, var meningen jo bare, at vi ville 14 dage til Phuket, fordi det er der alle andre mennesker ta’r hen, men I fik os på andre tanker og det er vi bare SÅ super glade for. Vi har kun stor ros til overs for jer og er også godt i gang med at sprede det til alle vi kender. I har sgu styr på tingene :-)

Det der også var rigtigt lækkert var, at de danskere vi mødte på vores rejse, og som havde jer som rejsearrangør, havde præcis lige så meget ros til overs for jer, som vi havde. Deres ferie havde været præcis lige så vellykket som vores, også selv om de også havde været andre steder end os.

Alle 3 hoteller vi boede på var helt i top, transporterne mellem dem, som vi også havde booket hos jer, var perfekt.

En skide god ferie og vores næste ferie bliver helt sikkert også bestilt hos jer :-) Tusind tak.


Hilsen Katrine, Jacob, Claus og Anne-Mette

Koh Kood var vores lille paradis

Hej Kenneth.
 
Tak for din mail, og ikke mindre tak skal lyde, for det forslag til rejsen du sammensatte for os.
 
Det var en helt igennem fantastisk oplevelse, lige nøjagtig den form for ferie vi eftersøgte.
 
Dagene i Bangkok var fyldt med fart og oplevelser i overflod, ikke mindst takke været et par skønne udflugter arrangeret af Jakob fra Sawan-travel, med jordens bedste guide: Nat.

Læs mere ...

Cykelturen i Bangkok var en super oplevelse

Tilbagemelding på vores ferie i Thailand – januar 2014

Vi fik Unique Travel anbefalet af nogle venner. Lige fra første henvendelse har vi følt os rigtig godt behandlet. I har været meget lydhør over for vores ønsker, selvom de i starten var noget diffuse. Det var dejligt at få flere forskellige valgmuligheder til hoteller/ressorts og også blive skubbet lidt i retning af oplevelser vi nok ikke selv ville have valgt, f.eks. nattoget fra Bangkok til Khao Sok.

På ferien har alting klappet, vi er stort set blevet ”taget ved hånden” hver gang vi skulle flytte os fra et sted til et andet. Alle har været meget venlige og super hjælpsomme, dejlig oplevelse.

Læs mere ...

My dream var en helt fantastisk oplevelse

Hej Ricko.

Det har været en helt igennem perfekt tur!

Planlægningen af turen gik bedre end forventet, fra første gang vi tog kontakt til jer. Det har været professionelt arbejde hele vejen igennem og I er kommet med mange gode ideer til turen.

Vi er glade for at vi tog dagene i Bangkok fra start af, da vi var brugte efter de fire uger - og gerne bare ville hjem.

På turen tog vi kontakt til Christian fra Sawan for at booke transport fra Bangkok til Koo Kood og tilbage igen, og også dette forløb uden problemer. Den ene chauffør var vi dog ikke helt tilfredse med, eftersom at han bruge hele turen på at kigge på din telefon - hvilket ikke gør deres kørsel bedre.

Læs mere ...

Vi havde også lidt aber på besøg

Unique Travel,

Tak - vi er vel tilbage.
Alt klappede og selv om turen gik over 5 destinationer med forskellige turer indlagt, så fungerede det hele perfekt. Alle Transfers og forskellige guider kom som aftalt... og som oftest også før tiden.

Læs mere ...

Masser af fede oplevelser i Thailand

KohChang

Hej Ricko
 
Vi vil selvfølgelig gerne komme med en tilbagemelding på vores oplevelse af den rejse vi har booket gennem jer. Vi var af sted fra den 13. januar - 27. januar 2014.
 
Først vil jeg lige sige, at vi alle 5 har haft en fantastisk dejlig ferie, som vi kun kan se tilbage på med gode minder.
I skal have ros for jeres hjælpsomhed i forbindelse med at få stykket den helt rigtige rejse sammen for os. Når jeg har talt med jer, har I været gode til at komme med forslag, og har lyttet til vores ønsker.
Vores rejse både derover og hjem igen gik uden problemer. Var vi i tvivl om noget, var thaierne mere end villige til at hjælpe. Det gjaldt f.eks. da vi skulle afhentes på begge hoteller, hvor de af sig selv henvendte sig til os for at få styr på afhentningstidspunkt osv.

Læs mere ...