Menu

Rejseoplevelser - Thailand

 

Vi er stolte over at kunne være med til at give vores kunder rejseoplevelser for livet! Og elsker når kunderne deler deres rejseoplevelser med både os og andre rejsende!

Vi har samlet et uddrag af vores kunders rejseoplevelser her på hjemmesiden - og vil du læse endnu flere, så læs også anmeldelserne på TRUSTPILOT

 

 

Tusind tak for jeres fantastiske viden

Koh Kood

Hej Ricko

Tak fordi i lavede en fantastisk rejse til os.
Det hele startede lidt tilfældig med snak med nogle af vores venner der havde rejst med jer.                
Vi havde besluttet at tage på sølvbrullups tur til Thailand sammen med vores 2 voksne drenge. Fik en rigtig god snak med Ricko og fortalt hvad jeg kunne tænke mig. Derefter vente han tilbage med et forslag som vi accepterede.  Vi landede i Bangkok hvor vores transport ventede på os og kørte os til vores hotel. Vi havde bestilt cykeltur i Bangkok som absolut må opleves. Blev hentet af en dejlig privat minivan og kørt 5-6 timer til færgen til koh kood.  Blev hentet ved færgen på koh kood og bragt til det mest fantastisk sted. Koh kood Beach resort som er en drøm på en Bounty ø. Tiden forgik med solbadning snorkling og sightseeing på scooter hvor vi så vandfald og junglen. Blev hentet efter 6 dage og sejlet til koh chang i speedbåd. På koh Chan var der afhentning og kørt til koh chang paradise resort og spa ( dejligt luksus hotel). Efter at havde nydt en dejlig uge blev vi igen afhentet til en 5 timers tur til Bangkok
Det er godt nok først gang jeg har bestilt rejse hvor jeg selv har været med til at bestemme hvordan den skulle forgå. Men det er ikk sidste gang. Ikke en gang missede det med transporten. Chaufførerne var der altid mindst 10 før
Næste år når vi skal afsted igen bliver det med unique igen.

Tusind tak for jeres fantastiske viden så alt forløb supert.  

Liselotte-Tommy-jesper og Thomas

Tak for en ualmindelig veltilrettelagt tur

Hej Ricko,

Vi vil gerne sige tak for en ualmindelig veltilrettelagt tur til Thailand i november 2014. Alt fungerede perfekt, og selvom vi først bookede i sidste øjeblik fik vi det lige, som vi gerne ville.

Vi ankom meget tidligt i Bangkok lufthavn og blev afhentet af en sympatisk taxachauffør og blev kørt til Ibis Riverside Hotel ,som fungerede godt. Lå centralt og lige ned til floden,-  det luftede lidt der, så man kunne sidde og nyde aktiviteten på vandet. Vi havde 2 overnatninger i Bangkok og nåede at opleve rigtig meget i denne fantastiske by.

Læs mere ...

Tak for en meget dejlig ferie!

Hej Unique Travel

Vi er hjemme igen efter en meget meget fin ferie. Vi startede med 3 dage i Kuala Lumpur. Hotellet havde vi selv valgt. Det var en fejl.. Et nedslidt og lurvet hotel. Men ellers fint.
Logistikken videre til Koh Lipe var upåklageligt og hotellet "mali resort" var helt eminent. Et amerikansk forpagterpar, som fik en til at føle sig som en del af storfamilien. Kun kæmpe ros til Koh Lipe,

Videre til Koh Lanta. Hotellet var lidt mere "bob-bob". Men pænt og rent, rigeligt med håndklæder, fin morgenmad og en dejlig pool. Den del af straneden, hvor det lå, er nok også den bedste strækning på øen. Længere nede af stranden, hvor bla startour havde deres Blue Village, var der langt mere "mallorca" over det (larm, boder, mange mennesker mv) og stranden havde større bølger og dermed sværere at svømme på.

Sammenfattende var turen virkelig velplanlagt, beliggenheden på begge øer var i top, rejseplanen var nem at følge og der var fine seværdigheder at tage sig til.

PÅ Koh Lanta var vi på speedbådtur, elefant-trekking, snakefarm og på abetur i mangroveskoven.

Prisniveauet var bestemt til at have med at gøre.

Vi vælger meget gerne "unique travel" en anden gang og anbefaler det vidt og bredt!

Så tak for en meget dejlig ferie!

Bedste hilsener
Diana Kristensen og familie

Opholdet på My Dream var super

Hej Ricko og Kenneth

Hermed lidt om vores ferie i Thailand i november.

Det var en skøn ferie! 1. stop var Chiang Mai – hotellet blev ændret et par gange. Værelserne var meget slidte (de havde flere typer), så bortset fra en utrolig smuk udsigt fra tagterassen på 21. etage og ok morgenmad, var det ikke det store at skrive hjem om. Men fin beliggenhed og vi havde et par dejlige dage. Vi var så heldige at opleve sidste aften af en årlig fest, hvor tusindvis af lyslanterner blev sendt i vejret hele aftenen.

Læs mere ...

FULDSTÆNDIG FANTASTISK

Hej Ricko

Det er nu et par uger siden vi kom hjem efter vores rundrejse i Thailand. En beskrivelse af rejsen kan sammenholdes i to ord: FULDSTÆNDIG FANTASTISK, men jeg har da lyst til at skrive lidt mere.

Det var vores første tur til Thailand og derfor var det godt at få lavet en detaljeret rejseplan, som blev klar meget hurtigt efter vores første kontakt med Unique Travel. Og derefter bestilte Jacob ressorts og transfer i Thailand. Det var virkeligt dejligt, at det hele gik så stærkt, for vi var jo meget spændte på,  om vi kunne få de ressorts, som var blevet anbefalet. Stor ros for hurtige tilbagemeldinger.

Læs mere ...

Planlægningen kunne ikke have været bedre!

20140704 093150

Hej Ricko og Jakob

Vi har haft den skønneste tur. Alt passede og var klar når vi kom, så selve planlægningen kunne ikke have været bedre!

Grundet tidspunktet, hvor vi valgte at tage af sted, så kunne vi bestemt mærke at det var lavsæson i KhaoLak. Mange af ”butikkerne” havde også ”ferielukket”, men det var ikke noget problem. Vi havde jo derfor stort set poolen helt for os selv, og det var noget vores tre drenge kunne bruge;o) Servicen og venligheden var helt bestemt i top! Dog skal man ikke satse på at kunne finde svømmefødder i Thailand – det skal tages med hjemmefra, men maske og snorkel kan man finde i alle prisgrupper.

Læs mere ...

Vi oplevede en super service

IMG 0888

Hej Ricko og Unique Travel,

Vi har været tilfredse med Unique Travel og rejsen. Vi oplevede en super service, da vi skulle finde den rette rejse. Vi anbefalede jer til andre, og det endte da også med, at et af vores hold venner bestilte en rejse til Koh Phangnan og Koh Samui hos jer :-).

Rejsen var en kombineret sommerferie og bryllupsrejse og endte med at gå til Koh Tao, Koh Phangnan og Koh Samui. Vi havde 14 overnatninger, hvilket var perfekt afstemt.

Alle hoteller levede op til det, som vi håbet og forventet. Der blev kræset om os, og vi var helt overvældede over den gode service,
som vi oplevede.

Læs mere ...

Tak for en virkelig fed oplevelse

20140706 082058

Heej..

Det har været helt fantastisk at rejse gennem jer. Da vi sad i flyveren var vi list nervøse for om alt nu skulle gå så galt, men da vi ankom til lufthavnen og så vores chefør med skiltet med vores navn, så var vi ikke længere i tvivl. Det hele fungerede super fint, og rejsen indeholdte nogle fantastiske steder. Især junglen vil vi klart anbefale andre, der var virkelig lækkert.

Læs mere ...

Fantastisk rejse igen

Hej Ricko.
Så er vi kommet hjem efter en fantastisk rejse igen. Denne rejse var så perfekt arrangeret, der var intet at pege finger af. Vi havde en utrolig oplevelse på lake safari , virkelig  en anbefaling værdig, og vores helt egen guide, han var bare fantastisk og vidende, rigtig stort plus til Sawan, det samme med vores guide i bangkok. Så kom vi til Koh Tao også her et helt utroligt dejligt hotel i havde fundet der Sensi Paradis, rent og pænt med utroligt personale, der var smilende og hele tiden på tæerne, et rigtig lækkert område. Turen til Koh Samui, var også helt fantastisk, vi boede på Baan Chaweng Beach Resort, dette var et perfekt valg, en dejlig oase, virkelig flot have, og meget rent, fly støj , ja , men det vænner man sig hurtigt til og de flyver ikke sent aften og tidlig morgen. Helt utroligt at komme fra Chawengs livlige liv og så 2 min efter er der bare helt stille, virkelig godt gået. Så alt i alt en perfekt ferie, tak for det, og send venligst de bedste anbefalinger til Sawan.
Ps. Skulle nogle spørge på China Airway, så var det ikke så godt, flyene var udmærket , men servicen var en stjerne, slet ikke at sammenligne med Thai, personalet var ikke serligt smilende, og slet ikke hjælpsomme, så næste gang bliver det Thai igen.

Task for en rigtig god tur.
Maja og Karsten

Tusinde tak for en god tur til Thailand

RIMG0244

Hej Ricko,
 
Hverdagen indhenter os desværre hurtigt igen, men her er lige lidt om vores 3 ugers ferietur til Thailand i maj 2014. Vi har været to voksne og 3 børn (6, 9 og 11 år) af sted og efter en lang flyrejse, var det utrolig rart at blive modtaget i lufthavnen i Bangkok og kørt direkte til vores hotel. Her havde vi to dage, hvor vi på anden dagen var på en tur med guide. Det var en god oplevelse og guiden var kompetent og gav os en rigtig fin tur.

Læs mere ...

Tak for en super rejse til Thailand

P4190502

Hej Ricko

Flyveturen derned gik helt uden problemer og chaufføren stod og ventede i lufthavnen på os.
Turen videre til ”our jungle house” foregik i en kæmpe stor bil med lædersæder og aircon.
Chaufføren foreslog selv et lille pitstop, så vi kunne købe lidt at drikke.

Our jungle house:
Det var virkelig en oplevelse at bo i trætoppene og kunne høre alle junglens lyde.
Vi var nede og bade i floden, selvom det nåede at blive mørkt inden vi kom hjem.
Maden var rigtigt god på selve resortet og til meget fornuftige priser.
Vi oplevede elefanttrekking, hiking, aber, Thailands nytår (hvilket man bliver meget våd af, når man sider bagi en van.), flot sejltur på søerne,
men top oplevelsen her var en hikingtur igennem en lang grotte igennem små vandfald.

Læs mere ...

Super rejse til Thailand

Hej Ricko


Vi har ikke behov for at skrive meget. Vi havde en super oplevelse og jeres arrangement var perfekt. Vi fik de oplevelser vi ønskede og vi de hoteller I havde fundet levede 100% op til voreønsker om ro og havde præcist det niveau vi ønskede. Vi vil benytte jer igen ved lignende rejser.

Med venlig hilsen

Hardy

Tak for en super god planlagt ferie, det var helt sikkert hver en krone værd!

kkkk

Hej Ricko,

Jeg beklager mit alt for sene svar, men bedre sent end aldrig :)

Vores ferie var som nævnt tidligere helt fantastisk!

Vi startede i Bangkok, hvor først og fremmest hotellet overraskede os meget positivt. De ansatte var simpelthen så søde og hotellet var skønt med super belliggenhed. Vi brugte dagene i Bangkok på sightseeing, shopping og afslapning.

Læs mere ...

Vi er i gang med planlægningen af næste tur - glæder os allerede...

IMG 5386-001

Kære Ricko

Et par ord om vores seneste rejse:

Vi (2 voksne og 3 børn på 2, 5 og 7 år) er for nyligt kommet hjem efter 14 dage i Thailand. Formålet med rejsen var at stemple ud fra hverdagen. Det lykkedes til fulde! Dels på Koh Chang (Koh Chang Paradise Beach Resort & Spa), men i særdeleshed på Koh Kood (Koh Kood Beach Resort). Begge hoteller var fantastiske: maden, personalet og faciliteterne - ikke en finger at sætte på noget af det. Unique Travel var (igen) en stor hjælp, alt bestilt i løbet af få uger efter gode råd fra Ricko, hotellerne havde en standard som forventet, ingen problemer med at få ekstra opredninger til alle 3 børn.
Vi er i gang med planlægningen af næste tur - glæder os allerede...

Fam. Tapgaard

Tak for en dejlig rejse til Thailand

Hej Ricko.

Mange tak for din mail.

Vi havde en dejlig rejse til Thailand, selvom den jo selvfølgelig var alt for kort.

Overordnet har vi været meget tilfredse med den rådgivning/hjælp vi har fået fra Unique Travel, hvor Kenneth Klinker Madsen stod for koordineringen. Dialogen har været god og de korte svartiderne overgik vores forventninger. Vi blev talt godt igennem rejsen inden endelig accept, så alt i alt et meget kompetent stykke salgsarbejde.

Læs mere ...