Menu

Rejseoplevelser - Thailand

 

Vi er stolte over at kunne være med til at give vores kunder rejseoplevelser for livet! Og elsker når kunderne deler deres rejseoplevelser med både os og andre rejsende!

Vi har samlet et uddrag af vores kunders rejseoplevelser her på hjemmesiden - og vil du læse endnu flere, så læs også anmeldelserne på TRUSTPILOT

 

 

Så mange roser fra den lille familie

Hej Ricko

Vi er kommet godt hjem fra vores ferie i Thailand, solbrune og med jetlag i kroppen.
Vi har oplevet en masse og de hoteller i fandt til os i Kao Lak og Ko Samuri var perfekte, i det hele taget
fungerede det hele efter den plan i havde lavet til os.
Så mange roser fra den lille familie, vi kan kun anbefale jer.

Med venlig hilsen
Gurli og Hans

Vi har haft en helt fantastisk rejse til Thailand

Hej Ricko
Vi har haft en helt fantastisk rejse til Thailand. rejsen har været rigtig godt sammensat og passet lige til hvad vores ønsker var med denne ferie.
Cykelturen i Bangkok var klart et af rejsens højdepunkter og kan godt forstå i anbefaler den.
Det var første gang vi har prøvet at rejse på denne måde, men det er bestemt ikke sidste gang, alt har været meget nemt og overskueligt. vil bestemt anbefale andre der skal til thailand at rejse på denne måde frem for en charter ferie.
tror bestemt i får lov at arrangere en rejse for os igen :)
Venlig hilsen
Camilla

Vi har haft en skøn og fantastisk tur

Hej Ricko

Vi har haft en skøn og fantastisk tur. Hotellerne har bestemt levet op til det, vi har bedt om - lige fra luksus i Bangkok til spartansk på stranden på Koh Phangan. Og de udflugter, vi havde bestilt hjemmefra var rigtig gode. Især var vi rigtig glade for at have bestilt cykelturen i Bangkok, for ud over at have dygtig og god guide, så vi ting, som vi ellers aldrig ville have set! Vi havde selv bestilt billetter til Siam Niramit Show, men det var vi lidt skuffede over - eller også havde vi bare forventningerne sat for højt... Ikke at det har noget med jer at gøre, men måske en erfaring, I kan bruge.

Men en rigtig dejlig tur, og jeg har allerede anbefalet jer til  andre, der var ved at planlægge rejse til Thailand.

Med venlig hilsen
Susan Hansen
Silkeborg

Alt i alt en dejlig ferie

0173

Hej Ricko

Hjemkommet fra en dejlig tur til Thailand syntes vi lige vi vil rose Unique Travel for deres del af en vellykket tur.
Vi havde en ide om hvad vi kunne tænke os, men da det var førstegang vi var i østen, var det vigtigt at have lidt hjælp til planlægningen.
Det blev til en perfekt rejse, - først 3 dage i Bangkok, 5 dage på Koh Phangan og 5 dage på Koh Saume .
Alt gik efter planen, også to ture som vi havde bestilt. Disse ture står som noget ganske særligt.  
Det var en halvdags tuk-tuk tur og en heldagstur, hvor vi havde vores personlige guide. Han har gjort et stort indtryk på os. Med en særlig indlevelse i vores ønsker, blev vi ført igennem de mange oplevelser, som var på de ture. Det var hele tiden på vores premisser og han havde en utrolig evne til at være der for os samtidig med, at han kunne træde i baggrunden. Håber, at han får vores ros, det fortjener han virkelig.

Alt i alt en dejlig ferie. Vi har allerede fortalt alle som tænker på at tage til Thailand, at de skal kontakte Unique Travel, så de også kan få en lige så god ferie som os.

Lotte og Jørn Andersen

Vi har haft en helt utrolig skøn ferie

Hej Ricko.

Vi har haft en helt utrolig skøn ferie hvor alt bare har klappet. Det har været helt perfekt til os de hoteller du har rådet os til. Vi var meget positive over hotellet i Dubai da du havde sagt at det ikke var noget særlig, men rent og pænt, og det må vi sige holdt stik. Koh Phangan var eventyrlig smuk og personalet var fantastiske. Turen til Koh Samui tog vi med en speedbåd som de rådede os til, skøn oplevelse. Kender du selv Buri Rasa på Koh Samui, tror vi vil prøve den næste gang da den så rigtig hyggelig ud og alt var jo bare super på Koh Phangan.
Ikke sidste gang vi får hjælp af jer. Helt klart vil vi også anbefale jer.

Hilsen Freddy & Majbrit.

Den bedste vi nogen sinde har været på

DSC03643

Kære Unique
Tak for et rigtig godt og professionelt samarbejde i forbindelse med planlægning af vores tur til Thailand i januar. Det var vores første tur til Østen men absolut ikke den sidste.

Turen bestod af Bangkok, Koh Kood og Koh Chang. Vores udgangspunkt var, at vi skulle have haft to overnatninger i Bangkok, med indlagt cykeltur rundt i storbyen. Pga. en ændring fra flyselskabet, endte vi dog kun med en enkelt overnatning, og måtte derfor vinke farvel til cykelturen. Fordelingen af vores feriedage var 1 nat i Bangkok, 4 nætter på Koh Kood og 7 nætter på Koh Chang. Vi kunne naturligvis have valgt flere dage i Bangkok, men hovedformålet for os var at komme hurtigst muligt frem til fred, ro og strande. For os, var det rigtigt at komme hurtigt ud af storbyen – en anden gang kan det være, at vi vælger at blive længere….

Læs mere ...

Vi ses helt bestemt næste gang

Hej Ricko og Unique

Vi har haft en fantastisk tur og husker særligt Koh Lipe og Mali Resort :-)

Mali Resort er i familiehøjde og der er en fantastisk stemning. Hytterne er supergode, og dem der er beachfront er da i klasse for sig. Og så var god snorkling lige fra stranden. Der er plads til både voksne og børn i alle aldre.

Den absolut fedeste oplevelse vi var på var en heldagstur omkring Koh Lipe på de små øer. Vi snorklede, var rundt og se forskellige øer - en helt igennem fabelagtig badedag. Da solen stod lavt på himlen sejlede vi ind og så blev der leget med bold, eremitkrebs, pinde og hvad der ellers var at finde mens solen gik smukt ned over vandet. Der blev grillet kylling, fisk og kartofler og hygget. Da solen var gået ned sejlede vi tilbage i mørket. Og så lige med et sidste stop i vandet med lysende plankton - en helt perfekt afslutning på en supergod tur.

Læs mere ...

Koh Kood er indbegrebet af det, man kun kan drømme

Hej Unique

Først vil vi starte med at sige tak for en super god og vel-planlagt rejse hvor alt bare har klappet ned til mindste detalje.

Vi startede i Bangkok og fik set millionbyen. Derefter fløj vi til Chiang Mai, hvor vi havde en helt speciel oplevelse. Vi faldt tilfældigt i snak med en Australsk kvinde, bosat i Chiang Mai, og hun fortalte os, at hvis ville ville se noget helt specielt skulle vi stå meget tidligt op for at se de lokale, og specielt ældre handlende på deres helt ejet grønt og kødmarkedet fra tidlig morgen til sen aften. Vi gjorde som hun sagde , og ja det var en helt unique og spændende oplevelse.

Læs mere ...

Vi blev opgraderet til en pool villa

Hej Ricko!

Jo vi har haft en fantastisk ferie – Khao Lak det var lige os dejligt ressort og masser af gode restauranter oppe i byen.
Absolut noget vi kan anbefale :-)
Dejlig pool og lækker strand.
Vi besøgte nabo ressortet en aften det var rigtig lækker mad – restauranter på stranden kan vi ikke anbefale de lukker tideligt kl 21 og maden var ikke noget at skrive om.
Kho Yai Yao det var super – det bedste vi indtil nu har prøvet – det bære præg af at det er Tysker der driver stedet personalet var top tunet og maden ja det er svært at beskrive når man har spist så meget god Thai mad men det her var en klasse over.
Vi bestilte en dag i receptionen at vi gerne ville have grillet kæmperejer og de kom med ideer til tilbehør det var super lækkert :-)
Vi blev opgraderet til en pool villa :-) ikke dårligt :-)
Stedet byder på fred lækker strand og virkelig flotte omgivelser. Vi lejede en scooter og var en tur rundt på øen samt over på naboøen – Vi kiggede på de andre ressort men fandt ikke noget som kunne måle sig med det vi boede på!

Med venlig hilsen

Annette

Vi vil absolut anbefale jer til andre

Halløj.
Vil takke for jeres hjælp med planlægning og forskellige bestillinger på den vidunderlige tur vi lige har haft til Thailand.
Alt fungerede og der var ingen ventetider eller problemer med de arrangerede transporter, oplevelser og bosteder. Helt fantastisk.
Vi vil absolut anbefale jer til andre.
Med venlig hilsen
Mette og Connie Lerche

Tusind tak for den mest fantastiske ferie nogensinde!

Studio 20150111 141353 copy

Hej Ricko.

Jamen først og fremmest vil vi gerne sige tusind tak for den mest fantastiske ferie nogensinde! Thailand er sådan et fantastisk land og vores Oplevelser har næsten Været uendelige. Vi startede i Bangkok hvor vi holdt jul og hotellet lå perfekt centralt og med udsigt over floden! skønt værelse, lækkert mad og dejligt personale. Kan klart anbefales.

Dagen efter vi ankom skulle vi på cykeltur rundt i Bangkok og se kontrasten mellem det rige og fattige bangok.  Virkelig en tur der kan anbefales! meget anderledes og fantastisk. Om aftenen tog vi på noget der hed Sky Bar (virkelig luksusbar 65 etager oppe). Der har man den absolut mest fantastiske udsigt over hele Bangkok!

Læs mere ...

Koh Kood var intet mindre end fantastisk

IMG 8652

Hej Ricko og Kenneth,

Hermed lidt om vores ferie i Thailand i november.

Det var en skøn ferie! 1. stop var Chiang Mai – hotellet blev ændret et par gange. Værelserne var meget slidte (de havde flere typer), så bortset fra en utrolig smuk udsigt fra tagterassen på 21. etage og ok morgenmad, var det ikke det store at skrive hjem om. Men fin beliggenhed og vi havde et par dejlige dage. Vi var så heldige at opleve sidste aften af en årlig fest, hvor tusindvis af lyslanterner blev sendt i vejret hele aftenen.

Læs mere ...

Vi havde en fantastisk ferie

IMG 1280 copy

Hej Ricko

Vi havde en faktastisk ferie. Alt klappede i forhold til det vi havde planlagt.

De to resorts vi boede på vil jeg godt give en kommentar:

Relax Beach Resort:
Det levede i den grad op til vores forventninger. Der er et skønt nærvær fra alle ansatte. Vi følte os meget velkomne, og havde en skøn tid der. Adventure Club (dykkerfirma) havde to ansatte på Relax. Vi tog dykkercertifikat hos dem mens vi var der. Det var også en meget positiv oplevelse.

Læs mere ...

EN HELT IGENNEM FANTASTISK FERIE

DSC01190

Hej Ricko og Kenneth

Jo tak vi er godt hjemme igen. Godt nok er det jo koldt, gråt og vådt herhjemme, det skal man lige vænne sig til.
Og vi havde også lidt svært ved at falde tilbage i dansk tidsrytme - i den første uge efter vi kom hjem vågnede vi kl. 3-4-5 om morgenen og var helt udhvilede, men det har igen fået sin normale rytme, så det er ok.

MEN EN HELT IGENNEM FANTASTISK FERIE, SOM VIL VÆRE I VORES ERINDRING RESTEN AF VORES LIV!
Hele turen og alle oplevelserne levede fuldstændigt op til, hvad vi havde håbet på og glædet os til.
Chiang Mai, Chiang Rai(My Dream/Nan/trekking/landsbyerne), Bangkok(vi havde ikke nok fokus på at få gennemført cykelturen - det er vi meget ærgerlige over - den måtte i gerne have solgt lidt hårdere - vi hørte fra andre, at det er en meget spændende oplevelse), Khao Sok(Our Junglehouse), Khao Lak, Kho Lanta og Kho Lipe og ikke mindst vores dykkerkursus - super fedt alt sammen!

Læs mere ...

Tak for en fantastisk rejse til jer

IMG 0406 2

Hej Ricko, Christian og Jacob.

Det er igen blevet hverdag med skole, arbejde, tøjvask og madlavning. En gang i mellem tager man sig selv i at drømme sig tilbage til Thailand - smilet breder sig og man kan nærmest mærke elefantens våde og lettere ildelugtende kys på kinden, da vi i Chaing Mai legede mahoutter for en dag hos Baanchang Elephant Paradise. Eller nervøsiteten ved at stå ansigt til ansigt med en tiger i Tiger Kingdom. Det efterhånden noget slidte og meget beskidte hvide armbånd, som stadig sidder på vores lettere brune arme, minder os om en munks velsignelse i et guld tempel højt oppe over Chaing Mai.

Læs mere ...