Menu

Rejseoplevelser - Thailand

 

Vi er stolte over at kunne være med til at give vores kunder rejseoplevelser for livet! Og elsker når kunderne deler deres rejseoplevelser med både os og andre rejsende!

Vi har samlet et uddrag af vores kunders rejseoplevelser her på hjemmesiden - og vil du læse endnu flere, så læs også anmeldelserne på TRUSTPILOT

 

 

Float House River Kwai Resort, det var ren luksus og afslapning

Hej Ricko

Tak for det, ja vi har haft en fantastisk dejlig ferie i Thailand.

Vi er meget tilfredse med jeres planlægning af vores ferie, alt har klappet efter rejseplanen og det var rigtig dejligt at have rejseplanen med, så vi havde styr på det hele.

Vi rejste fra Aalborg den 20/7 kl. 7 med tog til København, meget nemt fordi toget jo holder lige under terminal 3 i lufthavnen så det var bare op ad rulletrappen og tjekke ind. Vi fløj med Egypt Air og havde en mellem landing i Cairo på 2,5 time, det var også helt fint med en pauce til at strække ben, så føltes rejsetiden faktisk ikke så lang som frygtet.
Vi ankom til Bangkok ved 13-tiden og fandt vores første transfer på rejsen ved meeting point. Det var en stor tryghed for os, at vi havde bestilt alle hoteller og transfer imellem de forskellige steder vi boede, det fungerede perfekt

Læs mere ...

Vi er meget begejstrede for Buri Rasa

Til Sawan Travel og Unique Travel

Hjemme igen efter en fantastisk ferie.

Tusind for hjælp med booking af fly oghoteller, samt svar på alle vores spørgsmål.

Begge steder var gode, og det var spændende at opleve de to øer.

Vi er meget begejstrede for Buri Rasa på Koh Phangan. Et fantastisk smukt og roligt sted, med et dejligt personale der gør alt for at gøre gæsternes ferie god. Det er dejligt, at de næsten alle kan tale engelsk og gerne vil svare på spørgsmål vedr livet i Thailand.

Vi vil anbefale Jer:-). 

Mvh. Fam. Ilkjær

3 fantastiske uger i Thailand

20150618 160654

Hej Ricko
Ja alt godt får jo en ende og vi er nu hjemme i vante omgivelser oven på 3 fantastiske uger i Thailand. Alt er gået efter planen og vi har fået nogle fantastiske oplevelser.

Vi havde 2 gode dage i Chiang Mai hvor vi brugte en hel dag på en rundtur i Chiang Mai. Det blev lidt dyrt da vi jo var 8 personer af sted. Vi prajede en taxa som kørte os rundt i 5 timer og det måtte vi bløde 1000 Bath for næsten 25 kr. pr person.

Herefter lejede vi en 12 personers taxa som kørte os til Chiang Rai Busstation hvor vi skulle mødes med Nan fra My Dream. Jeg tør godt sige at det blev den hårdeste, men også den bedste og mest oplevelsesrige del af turen. 18 Km. trekking gennem en fantastisk jungle fordelt over 2 dage (Damerne stod af efter 1. dag og blev fragtet rundt af Nan´s kone) men vi mænd tog hele den fantastiske tur hvor vi sluttede af med at blive samlet op af elefanter ude midt i junglen.

Læs mere ...

Vores dag med elefanterne i Baanchang Elephant's Paradise Resort

Hej Ricko,

Vores dag med elefanterne i Baanchang Elephant's Paradise Resort

Vi blev hentet af en taxi om morgenen og blev kørt til det her helt fantastiske sted omkring halvanden times kørsel fra Chiang Mai. Vi mødtes med de andre som skulle være med og ham som har stedet (han bliver kaldt Bird, og vi har hans facebook hvis i vil have den). Vi sad oppe på en lille terasse med den smukkeste udsigt og Bird fortalte om sine elefanter og hvordan de behandlede dem her på stedet. Så lærte vi en masse kommandoer som vi skulle bruge senere på dagen.

Læs mere ...

Fantastisk sted "Fload House" River Kwai

Hej Ricko.

Vi havde en fantastisk tur, alt gik som planlagt.

Fantastisk sted "Fload House" Riwer Kwai, virkelig luksus/afslapning, og 3 overnatninger var lige tilpas.

Herefter kom vi til Bankok (3 overnatninger) på et godt hotel og oplevede storby livet, som også var en oplevelse.
Herefter gik turen til en skøn Bounty ø "Koh Chang" hvor vi boede på et fantastisk lækkert strand resort "Paradise Beach Resort"
hvor vi havde 13 overnatninger. Her var tid til rigtig at slappe af og nyde stranden og spise på dejlige resturanter ude i byen.

Læs mere ...

Vi havde en helt FANTASTISK tur til Thailand

4545454 copy

Hej Ricko.
Bedre sent end aldrig!
Vi havde en helt FANTASTISK tur til Thailand i Januar!
Måden I havde sammensat rejsen, kunne ikke være bedre. At starte i det stille og rolige Chiang Mai, til den stressfulde storby Bangkok, videre ud i Junglen Khao Sok, efterfulgt af 15 dage på de tre fantastiske øer Koh Tao, Koh Phangan og Koh Samui, var alle pengene værd!

Læs mere ...

Vi havde en virkelig skøn ferie

Hej Ricko

Vi har været 100% tilfreds med den service, I har ydet hele vejen igennem!

Vores rejse og alle transfers forløb perfekt, og vi havde en virkelig skøn ferie!

Vi kunne godt lide, at vi prøvede flere forskellige ting/steder på denne ferie. Alle steder var gode og havde sine charmer, men højdepunktet for os var helt sikkert at være på Koh Kood – virkelig idyllisk, roligt og meget meget smukt!


Med venlig hilsen / Best regards
 
Jeanette Bendix

Koh Kood var helt afstressende og perfekt

DSC01252

Hej Ricko.

Du må meget undskylde den lange svartid men her kommer der nogle rosende ord fra vores ferie i januar.

Vi havde så dejlig en ferie og det var alle pengene værd. Programmet der var lagt for ferien kunne vi ikke have ønsket bedre og det var en god kombination af storbysferie, aflastningsferie og oplevelsesferie.

Vores ferie startede i Bangkok, hvor vi skulle tilbringe fire dage. Fire dage her var nok men det hele værd. Det er værd at nævne vores cykeltur, som var anbefalet fra jeres - det er BESTEMT værd at give videre. Dette var en af de bedste oplevelser på ferien.

Læs mere ...

My Dream en kæmpe oplevelse

Hej Ricko

Mange tak for den gode oplevelse vi fik i Thailand igen. Nu er det anden gang, du har arrangeret turen for os. Denne gang gik turen til Chaing Mai, Chaing Rai, Bangkok, Koh Tao, Koh Phanang og Koh Samui. Vi var to voksne og tre børn (7, 5 og 5år), der rejste sammen.

Vi boede hos Mr Nan ved Chaing Rai. Dette var en kæmpe oplevelse. Vi var på tur med Nan i tre dage, hvor vi var i junglen og overnatte hos en familie og ved grænsen og så mange spændende ting. Nan var super god til at planlægge turen, så den fungerede godt med vores børn. Børnene elskede ham fra første øjeblik. Han er nok den mest rolige mand, vi nogenside har mødt;)

Læs mere ...

Koh kood - FANTASTISK - SMUK.

Thailand 171 SAM 1429- 2015-02-13 10-00-59

Hej Ricko

Så fik jeg endelig tid til at skrive om rejsen.

Først vil vi sige tusind tak for den gode service i alle har givet os!!!!!

Så skulle vi endelig på den ventede rejse, Thailand for første gang med 2 børn.
Vi startede med 2 dage i Bangkok, hvor vi var på guidet tur i Grand Palace og Klong tur. Meget smukt i Grand Palace, flotteste bygninger vi nogensinde har set ( Simon 9 år " her er lidt kedeligt, men rigtig flot ")
Klong turen var spændende og ret syrealistisk, at se hvordan folk bor, lige fra fattig på pæle i vandet til de lidt finere huse. Vi afsluttede den dag med lækker buffet på en restaurant båd.

Læs mere ...

Her kan man virkelig tale om ferie man ikke vil hjem fra

IMG 6134

Hej Rico
Jo tak vi er vel hjemme efter en skøn og oplevelsesrig ferie, her kan man virkelig tale om ferie man ikke vil hjem fra.

Alt klappede.
Vi var naturligvis spændte på standard og beliggenhed af hoteller samt ikke mindst de private kørsler. Alt fungerede perfekt og vi var meget tilfredse med de resorts/hoteller du havde hjulpet os med at vælge.
Fantastisk at ende på vidunderlige Kho Ngai Thanya resort.
Nydelig påklædte chauffører ventede på os i store rummelige biler med barnesæde og aircondition på de aftalte tider.
Jeg kan ikke kun sende det bedste feire billede, der er mindst 10, og det er lavt sat.
Så tak til jer alle tre for en skøn rejse, ser frem til at tage til Thailand igen engang, til den tid med besøg i Thailand og lidt mere kulturel indhold, men denne tur var perfekt for aldersfordelingen lige nu.
Mvh Lene

Alt har bare klappet

Hej Ricko
Vi er kommet godt hjem efter en fantastisk ferie i Thailand, og en masse oplevelser rigere.
Alt har bare klappet lige fra transfer til hoteller, råd og vejledning mm. Vi er alt i alt hel tilfredse og har absolut intet at klage over

Turen til Tailand, var igen fantastisk

foto

Hej Ricko

Turen til Tailand, var igen fantastisk. rejsen ud og tilbage, kørte på klokslet.
Vi boede på The Sands, for tredie gang, det er bare et fantastisk sted, det er ikke sidste gang vi kommer der.
Vi kan bestemt anbefale Uni Que Trevel og stedet til andre.
Forårshilsen fra Eva Tarpgaard

Turen til Thailand har været super!

Hej Ricko
 
Turen til Thailand har været super! ALT fungerede perfekt for os og planlægningen med Kennteh levede helt op til forventningerne :-)
Bangkok:
Hotellet (Ibis) Ligger perfekt for os - væk fra Khaosan Road (som nu også var sjov at opleve - men rart at bo i et kvarter hvor man oftest er eneste turist på restaurenten :-) :-)
Cykelturen: Fantastisk oplevelse - dejligt at se andre side af byen og dejligt med så få virkemidler at få en stor oplevelse :-)

Læs mere ...

Alle vores forventninger er blevet indfriet til fulde

Hej Ricko,

Tak for det og ja tak, vi – både børn og voksne - har haft ikke mindre end en fantastisk ferie med masser af dejlige oplevelser. Samarbejdet med jer og Sawan har været upåklageligt lige fra første kontakt og alle vores forventninger er blevet indfriet til fulde.

Alle aftaler omkring mødetidspunkter, hoteller, udflugter er blevet overholdt til aftalt tid og sted, hvilket har haft stor medvirken til at gøre det til en fantastisk ferie. Det har været godt at vide for så har vi kunne bruge vores energi på helt at få store oplevelser, nyde ferie og slappe af undervejs uden at skulle unødig energi spekulationer om det praktiske nu er på plads og afvikles som aftalt. Det har været en fornøjelse.

Læs mere ...