Menu

Rejseoplevelser - Thailand

 

Vi er stolte over at kunne være med til at give vores kunder rejseoplevelser for livet! Og elsker når kunderne deler deres rejseoplevelser med både os og andre rejsende!

Vi har samlet et uddrag af vores kunders rejseoplevelser her på hjemmesiden - og vil du læse endnu flere, så læs også anmeldelserne på TRUSTPILOT

 

 

Fra det hektiske Bangkok til det fredelige men fantastiske resort på Koh Kood

Hej Ricko,
Vi havde en fantastisk tur til Thailand fra det lidt hektiske Bangkok til det fredelige men fantastiske resort på Koh Kood og den unikke beliggenhed på første række med beach bongalow i Koh Chang.
Luksus bussen fra Bangkok var helt i top selvom chaufføren kørte lovligt stærkt mens han talte i telefon - håndfri er vist ikke opfundet på disse kanter, men turen gik uden problemer.

Vi nød både aktiviteterne i Bangkok og freden og de flinke thaier på resortet på Koh Kood.

Nu er vi så begyndt at tænke på den næste tur måske den skal gå til Vietnam ... eller har du et godt foreslag, nu har du jo måske fornemmelsen af hvad vi godt kan lide - det må godt være lidt luksus-agtigt sammenlignet da vi rejste som backpackere for 20 år siden, men vi vil også gerne se noget. Hvad vil du anbefale vi kikker nærmere på - specielt hvis det skal være den samme tid på året - slutning januar - medio februar.


Mvh Kurt

 

Vi tøver ikke med at anbefale jer til alle vore venner!

Hej Maria!
Vi har haft en fantastisk tur til Thailand - ikke mindst takket være jer! Vi fik så mange gode råd og ideer af Ricko, så det blev lige den tur, vi havde ønsket os. Vi har boet på de mest fantastiske hoteller, og de ture, vi var på, var kæmpeoplevelser, først og fremmest pga den eminenet dygtige og behagelige guide i Bangkok, Nat.
Alle aftaler fungerede perfekt - transport til tiden - at vi så løb ind i uvejr på Koh Phangnan, skal I ikke bebrejdes!
Eneste minus er det faktum, at man ikke kan tjekke ind online fra Thailand, når rejsen er med to forskellige flyselskaber. Det gav lidt nerver, da vi landede i Bangkok og skulle videre!
Men vi har haft en drømmerejse, og vi tøver ikke med at anbefale jer til alle vore venner!
Mvh Tom Hylleberg

Vi anbefaler jeres koncept til venner og bekendte

Hej Ricko.

Vi er kommet hjem fra en rigtig dejlig rejse til Thailand.
Det var en helt igennem veltilrettelagt tur. Alle ting og aftaler var på plads og vi blev modtaget med den thailandske venlighed alle steder.
Især cykelturen i Bangkok førte os ind i den dagligdag som mange thaiere lever i - det var super godt. Guiden var rigtig god til først at knytte holdet sammen, og derefter føre os betryggende igennem byen på cykel.

Koh Kood og Koh Chang var hver på deres måde en god oplevelse. Fuld afslapning i den dejlige natur, og gode muligheder for adspredelser når det blev et behov.

Tak til Unique rejser for en helt igennem dejlig rejse. Vi anbefaler jeres koncept til venner og bekendte der vil til østen.

Hilsen Lis og Villy Pedersen

Endnu en uforglemmelig rejse er slut

Hej med jer.
Så er endnu en uforglemmelig rejse slut, som sædvanlig klappede alt som det skulle. Det var en rigtig godt sammensat tur vi var på, man må sige at i har gjort det godt med den tur til my dream guest house, fantastisk guide ham mr. Nan, der oplever man da noget ingen andre gør på de normale ture til Thailand, at se og opleve de stammer i nord Thailand, var en stor oplevelse. Kao Sok var også en oplevelse, et fantastisk resort, med så flinke nogle ansatte, og fantastisk udsigt fra vores hytte. Også en stor tak til Jacob og Christian, hos Thailand Tour. Nu har vi jo anbefalet jer til en del andre, som også har haft disse skønne oplevelser.
Igen mage tak for en godt tilrettelagt tur.
Mange hilsner
Maja og Karsten

Ikke en eneste gang var der en aftale som ikke var på plads

Hej Ricko
Vi er nu hjemme igen efter en fantastisk tur til Thailand.

Jeg må jo indrømme, at jeg inden vi tog afsted med 11 mand mellem 6 og 66 var noget spændt på, om alting nu klappede som
vi havde aftalt. - Ikke en eneste gang var der en aftale som ikke var på plads.

Skal jeg være lidt kritisk, så virkede det som om det var rigeligt med 11 mand på My Dream. Den ene morgen gik vi ind i restauranten
1½ time før vi skulle køre, men de formåede ikke at nå at bespise alle indenfor denne tid, vi kom så bare lidt senere afsted og det blev
ikke noget problem. Det er ikke en klage, men blot en information, hvis du en anden gang sender så stort et hold til My Dream.
Jeg ta'r gerne til My Dream igen, de var jo fantastisk søde og vi fik også nogle af de helt store oplevelser her. Elefanttur og besøg med
spisning i en landsby var rigtig stort for os alle.

Læs mere ...

Hele familien har haft en helt fantastisk tur

Koh Kood Kunde

Hej Maria,

Hele familien har haft en helt fantastisk tur. Turen, Bangkok – Koh Kood – Koh Chang, var en god blanding af storby/seværdigheder i Bangkok, paradis på jord på Koh Kood, og lidt mere ”turistet” ferie med elefantridning, musik og kulørte lamper på Koh Chang.

VI fløj med Emirates over Dubai, alle flyvninger med Airbus A380. Emirates kan varmt anbefales, og vi er meget glade for at det blev netop Emirates, selvom det var lidt dyrere end de oprindelige billetter med Turkish Airlines. Der var god plads, selv på økonomi, og der manglede ikke noget på selve flyveturen. Fin oplevelse, selvom det er en lang tur derud.

Turen ”The Real Bangkok” var en rigtig god måde at opleve en del af Thailand/Bangkok som man ellers aldrig ville have fundet selv. Ungerne på hhv. 3 og 6 år synes at det var fantastisk at få lov at køre i cykeltaxa, tuk-tuk og sejle på kanalerne.

Vi var især begejstrede for The Beach Resort på Koh Kood. Med kridhvidt strandsand og varmt krystalklart havvand gjorde det absolut ingenting at der ikke var nogen pool på hotellet.

Læs mere ...

Men vi var på alle måder super tilfredse med ferien

Hej Ricko
Beklager at feedback kommer så sent!
Men vi var på alle måder super tilfredse med ferien og de besøgte steder og ikke mindst din vejledning ? For os var Koh Kood et lille paradis! Vi er glade for at vi nåede at besøge øen inden den bliver al for besøgt! Vi havde dejlige dage med kørsel på lejet knallerter og fik set et par af øens smukke vandfald, roet kajak, snorklet, og besøgte det store smukke 500 årlige gamle Makka Tree !
Koh Chang var som du havde oplyst, med flere turister! (Vi var mest begejstret for Koh Kood)
Vi var meget tilfredse med hotellerne alle 3 steder!
Vi var spændte på hvordan det ville fungerer med så mange voucher hvor alt var forudbetalt, men ikke et eneste sted var der problemer med at benytte dem! Super godt!

Ang. Bangkok, så var Hotellets beliggenhed perfekt! Det var også en fantastisk heldagstur "det autentiske Bangkok" Guiden var rigtig god og masse af spændende oplevelser! Kunne nu godt have undværet den lange tog tur i Bangkok i udflugten, men ellers en god oplevelse.
Alt i alt så var vi super tilfredse!
Det var vist det ?
NB. Og har anbefalet Jer mange gange siden ....
Go' weekend

Chiang Mai er blevet et hjertebarn

Hej Ricko,

Velankommet tilbage til kolde Danmark, vil jeg lige sende en mail for at sige tak for en vidunderlig ferie!
Thailand er et magisk og dejligt land, og det er bestemt ikke sidste gang vi skal dertil - og jeg kan love for at næste gang bliver også i samarbejde med Unique Travel.

Chiang Mai er blevet et hjertebarn, vi følte os hjemme og byen er fantastisk. Folk er søde og smilende, og templerne får ens øjne til at trille ud af hovedet. Vi kunne tage alt i vores eget tempo, og virkelig smage på landet (i den grad på alle de lækre gadekøkkener!).
I Chiang Mai var vi på et par ture, som du og Unique Travel ikke (endnu) tilbyder, og jeg vil derfor gerne videresende links til dig, så dette måske kan blive en del af jeres oplevelser. En dag var vi ude og besøge Elephant Jungle Sancturary www.elephantjunglesanctuary.com, hvor man tilbringer en hel dag i selskab med de store grå væsener. Det var vildt, og helt klart noget vi vil anbefale.
Derudover tog vi en morgen med Untouched Thailand og denne tur hvor vi var oppe og se Wat Doi Suthep med en privat guide, som også står som en rigtig dejlig oplevelse. Måske man kan lave samarbejde med dem? eller tilbyde nogetlignende.

Læs mere ...

Alt i alt - den mest fantastiske bryllupsrejse vi kunne forestille os.

Hej Ricko.

Det har været en helt fantastisk tur og ABSOLUT ikke sidste gang vi tager til Thailand. ALT klappede bare med at blive hentet og bragt de forskellige chauffører og det var rigtig luksus. Det var rigtig fedt at opleve Bangkok, og det passede perfekt med de 3 dage vi havde. Den bedste oplevelse i Bangkok var KLART cykelturen, som var vildt fed. Den viste alle sider af Bangkok og vi havde den sødeste guide, som var kanon til at fortælle. Det var en virkelig god dag! Den sidste aften tog vi nattoget til Surat Thani, som var en meget speciel oplevelse. Det var ikke en sand fornøjelse at sove i toget, men det var en sjov oplevelse. Så ankom vi ud i junglen, ud til Nationalparken i Kao Sok (Our Jungle House) og det var et sindsygt dejligt afbræk fra Bangkoks larmende gader. Det var SÅ fedt ude i junglen og deres udflugter (Lake tour og kajakturen) var fænomenale og vi oplevede rigtig mange vilde dyr, som vi også havde håbet. Hytterne var virkelig lækre. Efter Kao Sok tog vi videre til Koh Phangnan, hvor vi ankom til det mest vidunderlige hotel (Buri Rasa), hvor vi blev opgraderet til lusksusuiten, for næsten ingen penge.

Læs mere ...

Vi havde den mest fantastiske rundrejse I Thailand, alt var perfekt

Hej Ricko.

Bedre sent end aldrig.
Vi havde den mest fantastiske rundrejse I Thailand, alt var perfekt, havde dog I min forvirring, ikke fået set hvilken udgang I Bangkok at chaufføren stod, blev hjulpet af nogen I lufthavnen, som fik ringet til Jacob, og jeg talte med ham, og fandt vores chauffør, jeg undskylder overfor Jacob. Ellers fungerede al transport så fint, nattogsturen til Chiang Mai, var lidt blandet, glad for at vi havde taget 1. klasse, et gammelt tog, spiste ved et bord, mellem dem som lå oppe I køjerne, men sjovt, selve turen gik godt, men man ku jo ikke rigtig se så meget natur, da det var mørkt da vi kørte, og blev vækket ved 6.30 tiden, og ku så se lidt natur, ikke en tur jeg kan anbefale.
Du havde ret med at to overnatninger I Bangkok er nok, sjov at opleve, og kører I TUK TUK, Ibis hotellet var et særdeles godt hotel, med god service, og ligger så flot ned til den store flod. Den ene dag, lejede vi en chauffør I 8 timer, han kørte os rundt forskellige steder, det var en god måde at se en masse på, og meget billigt.

Læs mere ...

Alt i alt en super ferie

Hej Unique Travel

Vi er lige hjemvendt fra vores rejse til Thailand.
Det er svært at skrive konkret om de dejlige og spændende ting vi så og oplevede.
Dog vil vi gerne fremhæve vores ankomst til Bankok hvor vi blev mødt af en sød dame, som sørgede for vi kom taxa til vores hotel. Hotellet Ibis lå perfekt ud til floden med masser at se på Super service hele vejen igennem.
Dag 2 blev vi afhentet af jeres guide og havde en dejlig dag med sejlads på floden, tuktuk.togtur, cykeltur med chauffør og tempelbesøg. Super guide fortalte en masse om alt hvad vi spurgte om.
Badeferien i Hua Hin var ren A F S L A P N I N G. Hotellet var ok sødt personale hele vejen igennem.
Blev afhentet ifgl. aftaletidspunket. og kørt til Bankok.
Alt i alt en super ferie som vi gerne gør om igen. Super selskab som vi selvfølgeli vil benytte os af næste gang vi skal ud at rejse.

Med venlig hilsen

Laimute & Uffe

Naturen har været helt uovertruffen

Hej Maria

Mange tak, vi har haft en fantastisk rejse med masser af ligeså fantastiske oplevelser, især naturen har været helt uovertruffen ???
Det har været en meget positiv tur uden nogen form for problemer, alt har pakket og klappet både med transport og bookninger.
Super søde og meget hjælpsomme mennesker har vi kun mødt på vores tur, vi har intet at sætte en finger på?

Mange hilsner

Ninette og Kim Sørensen

Absolut tilfredse med jeres ydelse

Hej Maria
Vi har haft en rigtig dejlig ferie og er absolut tilfredse med jeres ydelse.
Vil starte med at sige at det var et tilfælde vi faldt over jer. Efter vi havde haft kontakt med flere forskellige bureauer, nogle gad knap besvare vores mails og opkald, hørte vi om jer.
Fra allerførste kontakt via mail har vi fået en rigtig god behandling. Ricko ringede hurtigt og efter lidt snak om hvad vi ønskede fik vi hurtigt et tilbud. Han var god til at lytte så der gik ikke mange dage og mails før han havde strikket et godt program sammen til os. Vi havde 6 overnatninger på Koh Samui, 6 på Koh Tao og til sidst 3 i Bangkok. Det var nogle fine hoteller der passede til vores ønsker. Alt personale var meget servicemindede, må dog fremhæve OO og hendes mand på Sensi resort, men oplevede kun venlighed og hjælpsomhed. Vi havde købt turen "Det autentiske Bangkok" med Nat og det er en anbefalelsesværdig tur. Han er en rigtig god, humoristisk og opmærksom guide og det var dejligt at være steder hvor der stort set kun var lokale tilstede. Vi var på floden hvor de lokale bor og så varanerne ( spændende men klamt), kørte i tog til et lokalt marked, blev kørt rundt i rickshaws og tuk tuk mm. Rigtig spændende.
Så her fra os af skal der kun lyde ros.
Venlig hilsen
Susanne Warming

Vi medgiver de bedste anbefalinger til at rejse med Unique Travel

Hej Ricko

Vi har haft en helt FANTASTISK rundrejse i Thailand i perioden d. 19 juni til og med d. 9 juli 2015 intet mindre!!!

Det var første gang vi skulle rejse til Thailand, og vi var lidt spændte på om alt nu ville gå som planlagt, når vi skulle rejse rundt alene i 20 dage uden et charter selskab i ryggen.

Ikke en eneste gang glippede de mange aftaler om transfer eller guidede ture.

Vi har været 100% tilfreds med den service, I og Sawan Travel har ydet hele vejen igennem!
Måden du havde sammensat rejsen, kunne ikke være bedre for en familie på 5 personer (forældre og børn på 11, 14, 18 år) med forskellige interesser. At starte med 3 dage i storbyen Bangkok, hvor man bliver bombarderet med syns og lugteindtryk til videre ud i Junglen Khao Sok i 3 dage, efterfulgt af 12 dage på de to fantastiske øer Koh Tao og Koh Samui, var alle pengene værd! Vi gav 11.500 kr. pr. person inkl. flybilletter både indenrigs og udenrigs samt 2 udflugter i Bangkok. Vi havde været så heldige, at

Læs mere ...

Det er en tur vi aldrig glemmer

Bedre sent end aldrig…….

Vi havde en fantastisk tur til Thailand i foråret – fyldt med oplevelser, og alt gik lige som det skulle.

Det er en tur vi aldrig glemmer og vi var alle fem fuldstændigt betaget af det hele.

Vi var vilde med My Dream, vandretur i bjergene, overnatning i bambushytte, ride på elefanter, privat guide alle dagene – Simon – som var god til at fortælle om alt i landet og naturen, vi var endda med hjemme og besøge hans familie og se hvordan de bor !
Den gyldne trekant, Bangkok, cykeltur, Grand Palace, sejltur, Junglehouse – det fantastiske sted……. Helt fuldstændigt unikt – lige som My Dream !
Khao Lak, Tsunami museum, snorkle turer, hygge, dejligt vejr og vi kunne blive ved….. vi oplevede simpelthen SÅ meget.

Læs mere ...