Menu

Rejseoplevelser - Thailand

 

Vi er stolte over at kunne være med til at give vores kunder rejseoplevelser for livet! Og elsker når kunderne deler deres rejseoplevelser med både os og andre rejsende!

Vi har samlet et uddrag af vores kunders rejseoplevelser her på hjemmesiden - og vil du læse endnu flere, så læs også anmeldelserne på TRUSTPILOT

 

 

Vi ser frem til vores næste ferie, som du er igang med at planlægge for os..

Hej Ricko

Af hjertet tak for den skønneste ferie.
Vi er fyldt med begejstring og beundring over dette skønne sted, og vi vil rigtig gerne besøge det skønne Koh Kood igen:-) Koh Shang kan vi også anbefale på det varmeste.
Du har opfyldt de ønsker, vi havde til ferien, mere end forventet... tak for det:-)

Vi ser frem til vores næste ferie, som du er igang med at planlægge for os..

Vi vil savne denne udsigt...

Det har været en oplevelse for livet

Hej Ricko,

har allederede givet jer max stjerner på trustpilot. det var en fantastisk tur så mange tak fordi i hjalp med at sammensætte den.

Det meste gik som efter planen :) og der skal jo også være lidt spænding og udfordringer :)
Det har været en oplevelse for livet, især turen nord på var fantastisk, my dream guesthause var virkelig godt, Trekkingturen var hård men spændende vi fik et rigtig godt indblik i stammernes måde at leve på og set junglen og bjergende på en helt anden måde end hvis det var i bil, og idet det kun var min datter og jeg som var med fik vi rigtig meget af vide om planter og dyr i skoven, så en utrolig engageret guide, og smukt beliggende guesthause.

Læs mere ...

Det har været en super tur som vi aldrig glemmer

Hej med jer
Det har været en super tur som vi aldrig glemmer.
Ifm. bestilling fik vi mange valgmuligheder og inspiration. Vi blev lidt skuffede når vi ikke kun få de hoteller som i foreslog, da de ofte var udsolgt.
Alt transfer fungerede perfekt.
Lige en tilbagemelding på de ting i har booket til os.
Narai Bangkok - udmærket hotel, god taxi service og fin morgenmad. Supergodt og stort værelse hvor vi nemt kunne være 4 personer
Guidet tur, det autentiske Bangkok - super god guide, alt klappede og en stor oplevelse. Lidt lang togtur ud af byen og tilbage igen.
Nattog - speciel og sjov oplevelse, og så er det prøvet. Vi havde egen kupe og det fungerede fint. Mad på toget ikke nogen speciel god oplevelse :-)
Riverside Cottage i Khao Sok - Vi fandt selv dette sted og i bookede det. Det er SUPER godt. Meget velfungerende sted med ekstrem hyggelig stemning. Hytter ved floden og rigelig store til 4 personer. Stedet har rigtig mange udflugtsmuligheder og er meget fleksible. Vi burde dog have sat krav til guidernes engelsk kundskaber...
Manathai i Khao Lak - Fantastisk sted, godt værelse med god plads, super service, lækker pool og en strand med meget få mennesker. God stemning og tæt til restauranter på stranden.
Håber feedback kan bruges
Jeres kontakt info er delt til flere venner og kollegaer, da jeg synes jeres koncept er super stærkt og tiltalende.
Mvh.
Per Bredsten + familie. ?

Suk, bare tak .... kan intet andet skrive lige nu

Hej Tilde

Suk, bare tak .... kan intet andet skrive lige nu efter at have set solen gå ned på koh kood , været på the Real Bangkok tur og meget meget mere .... er overvældet og taknemmelig ..... vores families største oplevelse ever.......

Med venlig hilsen
Kasper Larsen

Jeg smiler stadig

Hej Ricko
Så er vi tilbage, og i gang med at akklimatisere os til den danske kulde. Vi har haft en oplevelsesrig og dejlig ferie.
Marianne har skrevet dagbog vedr. hele processen, og vi vil gerne give en konstruktiv tilbagemelding.
Inden afrejsen:
Det har været en behagelig og kompetent rådgivning. Ricko, du har til fulde ramt vore ønsker. Den måde som I er organiseret på, betyder at vi selv skal bestille flybilletter. Vi må virkelig rose Maria for den hjælp, som vi fik ved bestillingen. Alt lykkedes 100%.

Læs mere ...

Tak til Unique Travel for en velarrangeret ferie

Hej Ricko

Tre uger på henholdsvis Koh Chang - Koh Kood - Koh Chang. Nogle dejlige øer og nogle dejlige hoteller.

Vi rejste fra Billund via Bangkok til Koh Chang, den 2. januar 2017. Fly havde vi selv arrangeret. Resten dvs. transfers og hoteller havde Unique Travel arrangeret. Til vor store tilfredshed fungerede alle transfers både med bil og båd upåklageligt og til aftalt tid.

På vore hoteller på Koh Chang og Koh Kood var vore hytter klar ved ankomst. En ting vi sætter stor pris på.

Paradise Resort & Spa på Koh Chang. Et dejligt afslappet og børnevenligt hotel med en fin placering af bungalows tæt på den fine strand.  Gode faciliteter med liggestole ved strand og pool. Et venligt og servicemindet personale, var altid klar til at yde service. Fin focus på og leg med børnene ved poolområdet.

Læs mere ...

Koh Kood var helt fantastisk. Så smukt og så roligt

Hej Ricko.

Vi har haft en skøn ferie. Alt logistik mellem de forskellige steder fungerede så fint og vi var altid trygge.

Koh Kood var helt fantastisk. Så smukt og så roligt. Det var et skønt sted.

Koh Chang var også dejligt men jo noget større sted og noget af en forandring fra Koh Kood.
Selve værelserne var fine, men vi boede helt nede ved vejen som larmede en del.
De spillede en del musik ved stranden og poolen, så vi manglede lidt den ro vi havde på Koh Kood.

Så jeg vil bare foreslå at du til andre, der skal dertil fremadrettet sørge for at anbefale at de vælger et dyrere værelse, så de ikke ender ved vejen og at du fortæller om musikken ved stranden.

Vi kørte retur 8 personer i en minibus fra Koh Chang til Bangkok, og det var fint.
Så vi kunne sagtens være kørt fra lufthavnen og til Koh Kood med en bil og dermed sparet lidt på budgettet.

Tak for en god arrangeret tur.
Mvh.
Eva

Jeg kunne blive ved at skrive om ferien

Hej Ricko 
Jeg vil bare, på vegne af Fie og jeg, sige tak for en mega fed oplevelse i Thailand. Det er et fantastisk land?? - vi synes det fungerede rigtig godt . Der var styr på planlægningen (undtagen vores chauffør i Bangkok lufthavn som var forsinket) , men det var fire fede ferier, som var samlet på en god måde og med en god rød streg af Thailand fornemmelsen alle steder . 
Især på Koh Samui var den fantastiske havudsigt helt perfekt og så arrangerede vi selv solnedgang i secret mountain ?? 
Jeg kunne blive ved at skrive om ferien , men det har været en god måde at gøre det på så der sker lidt hele tiden ✈️?
Mvh Camilla Pedersen  
Sendt fra min iPhone
 

Helt igennem en fantastisk ferie

Hej Ricko

som jeg lige har skrevet på Trustpilot.. . Helt igennem en fantastisk ferie. Tak til dig Ricko og Unique Travel for forslag og tilrettelæggelse af en super god ferie. Vi har været i Bangkok, Koh Sok i junglen og på øen Koh Samui. En ferie med en blanding af storbyferie, jungle og badeferie. så godt planlagt af jer. Alt flaskede sig og intet at klage over.
Vi takker og giver gerne de bedste anbefalinger videre.

Som skrevet så har det været en super god ferie - en god blanding af travl storby og stille jungle (dog med dyrelyde) men ellers total naturskønne oplevelser, og så til sidst en fantastisk uge på Koh Samui, en helt utrolig dejlig ø. Et lækkert sted at bo, du havde fundet, og en så flot og fantastisk strand.

Tak fra os alle 11. Det har været en super dejlig ferie med masser af minderige oplevelser.

Susanne Dall Nielsen

Vores anden tur til Thailand...

Vores anden tur til Thailand...

Vel hjemvendte efter endnu en rigtig dejlig ferie i Thailand er det blevet tid til at reflektere over alle oplevelserne og give en tilbagemelding til Unique Travel, som endnu en gang har leveret et godt stykke arbejde i forbindelse med at arrangere vores tur. Vores ferie var denne gang sammensat af 1 nat i Bangkok, en nat tilbragte vi på nattoget til Surat Thani, 3 nætter i Khao Sok, 5 nætter på Koh Tao samt 4 nætter på Koh Samui.

Vi tilbragte kun ca. et døgn i Bangkok - for os er det nok.. Vi tilbragte dagen på cykler gennem gaderne sammen med ABC Amazing Bangkok Cyclist. Vi var en lille gruppe på kun 6 personer og havde to guider med, én til at fortælle og en anden til at styre trafikken. Det var en rigtig god oplevelse og en dejlig måde at tilbringe dagen på.

Læs mere ...

Det er ikke sidste gang vi rejser med jer

Tak til Ricko, Jacob og resten af holdet for en vel tilrettelagt tur til Thailand, det er ikke sidste gang vi rejser med jer :-)
Da vores familie bestående af mor, far og 2 teenagerbørn Julie 15 år og Jacob 14 år, besluttede at næste årets Påskeferie skulle gå til Thailand henvendte vi os til Thailand Tours som igen havde samarbejde med Unique Travel - vi blev kontaktet af Ricko hvor vi fik fortalte om vores ønsker og budget -hurtig kom Ricko tilbage med et fantastisk program, og efter et par småændringer havde vi det endelige program for ferien - super god service :-)

Læs mere ...

3 vellykkede uger i Thailand

Hej Ricko,

Vi kom hjem i onsdags fra 3 vellykkede uger i Thailand og vil blot give feedback i stikordsform:
• Qatar airlines er bare virkelig godt. Gode fly, god service og godt personale.
• Banthai Village er virkelig godt, vi havde gode junior suiter og kvalitet af hotel og morgenmadsrestaurant er godt på en stil-ren måde. Der var også god rådgivning og hjælp i forhold til ture, hvor vi tog på heldags   kokkeskole på landet, hvilket var virkelig godt.
• My Dream Guesthouse er virkelig godt. Simple hytter, med god stemning ved floden. Turen til den gyldne trekant var god, men de 2 dages trek var virkelig godt og en super oplevelse. Guiderne fortalte at de gik forskellige ruter afhængig af vejr og deltagere, hvor de tog os med på 2 hårde dage sammen med andre deltagere fra Belgien, Frankrig og Nordirland. Vores guide hed "Jong (Somgpng Laophong) han var virkelig god, informativ, talte godt engelsk og var en fornøjelse at være sammen med. Vi var faktisk glade for at have ham frem for Nan. Vi talte med Nan flere gange og som du sagde er han virkelig flink og vil gæsterne det bedste, men han "kører lidt i samme rille" og vi blev hurtigt trætte af at tale med ham. Jong var god, fordi man kunne have en egentlig dialog med ham om de forskellige emner. Dette var også holdningen blandt de andre vi rejste med. Dette er ikke som sådan kritik, men mere en anbefaling om at få en guide som Jong til at tage turene, frem for Nan.

Læs mere ...

Tak for en mega fed oplevelse i Thailand

Hej Ricko
Jeg vil bare, på vegne af Fie og jeg, sige tak for en mega fed oplevelse i Thailand. Det er et fantastisk land - vi synes det fungerede rigtig godt . Der var styr på planlægningen (undtagen vores chauffør i Bangkok lufthavn som var forsinket) , men det var fire fede ferier, som var samlet på en god måde og med en god rød streg af Thailand fornemmelsen alle steder .
Især på Koh Samui var den fantastiske havudsigt helt perfekt og så arrangerede vi selv solnedgang i secret mountain ??
Jeg kunne blive ved at skrive om ferien , men det har været en god måde at gøre det på så der sker lidt hele tiden ✈️?
Mvh Camilla Pedersen

14 fantastiske dage i Thailand – vores 2. tur med Unique Travel

Hej Unique Travel

Ja, vi er nu vendt retur til Danmark efter 14 fantastiske dage i Thailand – vores 2. tur med Unique Travel. Alt klappede, jf. vores rejseplan.

Den 1. uge blev tilbragt på Lanta Castaway på Koh Lanta – fantastisk sted med et meget venligt personale og god restaurant. 2. uge blev tilbragt på Mali Resort på Koh Lipe som om muligt var et endnu mere fantastisk sted, hvor vi nærmest boede på stranden, hvorfra vi kunne gå ud og snorkle. Også her var personalet utrolig venlige og hjælpsomme.


Venlig hilsen
Fam. Stenstrop

Så set helt overordnet var vi 150% tilfredse

Hej Ricko

Ja vi er vendt hjem efter en skøn tur - super godt arrangeret endnu en gang :-)

Stort set alt klappede perfekt. Det var et helt fantastisk hotel i Bangkok (Eastin) - wauv der ville vi gerne bo igen. Koh Kood var som ventet - dejligt og godt, men meget danskerpræget. Og Kacha var skønt - beliggenhed, service og niveau. Så set helt overordnet var vi 150% tilfredse - det har været virkelig fantastisk.

De bedste hilsener
Helene