Menu

Rejseoplevelser - Malaysia

 

Vi er stolte over at kunne være med til at give vores kunder rejseoplevelser for livet! Og elsker når kunderne deler deres rejseoplevelser med både os og andre rejsende!

Vi har samlet et uddrag af vores kunders rejseoplevelser her på hjemmesiden - og vil du læse endnu flere, så læs også anmeldelserne på TRUSTPILOT

 

Perhentian Island var nok turens højdepunkt

IMG 1834

Hej Ricko

Håber det ikke er for langt :-) men vi har også oplevet meget.

Malaysia (Kuala Lumpur, Taman Negara, Perhentian Island, Østkysten)

Vi takker for en skøn og spændende rejse. Vi føler, at vi hele vejen igennem har fået god og professionel vejledning af såvel Unique Travel og Sawan Travel. Selve bestilling, betaling og gennemførelse af rejsen forløb uden overraskelser og problemer og turen til Malaysia levede op til vores ønsker og forventninger. Informationsmaterialet, som vi fik forud for turen, var absolut brugbart. Vi ville gerne have haft endnu mere af det.

Læs mere ...

Dejlig ferie i Singapore, Malaysia og Hong Kong

Hej Ricko,

Vi er netop hjemkommet fra en rigtig dejlig ferie i Singapore, Malaysia og Hong Kong. Tidligere har vi altid selv planlagt vores mange rejser uden brug af rejsearrangør  - men denne gang fik vi lidt tilfældigt fat i dig - og du hjalp os med del-elementer af rejsen nemlig Taman Negara turen, transporten i Malaysia samt booking af opholdet på Perhentian Island. Det har for os været en perfekt løsning. Den bestilte transport fungerede helt som aftalt og vi havde et 5-stjernet ophold hos Abdul på Perhentian Island. Vi vil til enhver tid anbefale familie og venner at gøre brug af Unique Travel til planlægning af hele eller dele af ferien.
 
Med venlig hilsen
Mette Ginnerup

Alt i alt en fantastisk og uforglemmelig rejse til Malaysia

Hej Ricko,  

Mange tak. Alt klappede ift. afhentning i lufthavn, hoteller, resorts, toge, udflugter, færger, speedbåde osv.

Vi havde nogle super spændende dage i Bangkok med klongturen og cykelturen. Ibis var et fint hotel ift. det kun var 2-stjernet med god central placering. Dog var der mange taxaer der ikke kendte det, da det vist var ret nyt.

Our Junglehouse i Khao Sok var en stor oplevelse og virkelig flot natur. Personalet var flinke og de lavede lækker og billig mad.

Læs mere ...

Fantastisk spændende rejse til Malaysia

Hej Ricko,

Tak for din mail - og ikke mindst tak for din hjælp i forbindelse med planlægningen af en fantastisk spændende tur.

Jeg har tidligere rejst rigtig meget, men det er sjældent at jeg har følt, at man har kunnet læne sig helt tilbage og bare være sikker på at det hele klapper.
Det kunne jeg på denne tur og det har været super dejligt !  Man bliver lidt varm om hjertet, når man tager om på den anden side af jorden og finder en mand i en lufthavn med ens navn på et papskilt.
Han står der trofast, destination efter destination - også selv om nattoget er 2 timer forsinket. Han står stadig og venter, nøjagtig som det er aftalt 3 måneder tidligere... Det er flot !

Læs mere ...

Så rig på oplevelser!

Hej Ricko

Vi har haft en utrolig dejlig rejse. Så rig på oplevelser!

I Bangkok havde vi en rigtig god guide(den samme) til både Tempelturen og klongerne om mandagen og til River Kwai om onsdagen. Han var super, god til engelsk, meget vidende og ville utrolig gerne fortælle om alt, hvad vi spurgte ham om, også når det ikke lige handlede om selve udflugtens program.

Læs mere ...

Uforglemmelige minder

Kære Ricko

Vores rejse til Malaysia har været fuld af uforglemmelige minder, som vi meget gerne vil dele!

Vores første 4 dage i Kuala Lumpur var en stor og interessant kulturoplevelse. Vores hotel midt i
Chinatown, gjorde at vi følte os som en del af de lokale, og vi oplevede kulturen på helt tæt hold,
hvilket var en stor prioritet for vores vedkommende.
Vores ophold på Abdul's - Perhentian var et sandt paradis, fuld at imødekommende og hjælpsomme
mennesker. At bo direkte ud til havet, var en skøn oplevelse i sig selv! Øen er helt fantastisk fuld af
spændende dyr, og et krystalklart hav med hvid sandbund og masser af koraller.

På øen oplevede vi samtidig dyrene på helt tæt hold, både i form af snorkling og ture ud i junglen.
Vi fik set skildpadder, koralfisk, varaner, flotte fugle, og ikke mindst vilde aber, som var en hel
ubeskrivlig oplevelse! Det er helt klart et sted vi ønsker, at komme tilbage til, og råder andre til
at rejse dertil, da oplevelserne slet ikke er til at beskrive, men bør opleves!!!

Vi siger tak for en fantastisk service og behandling hos jer, og det er helt klart jer vi henvender os
til næste gang vi skal have sammensat vores drømmerejse!

Mange hilsner Signe og Martin

Abduls på Perhentian var suveræn value for money

Hej Ricko,
 
Tak for din mail. Vi havde en fantastisk rejse hele vejen igennem.

Abduls på Perhentian var suveræn value for money, og vi nød i fulde drag, at vågne op med direkte udsigt/udgang til det tyrkisblå hav og kridhvide sand. Det er med sikkerhed ikke sidste gang vi har besøgt Perhentian.

Læs mere ...

Vi har haft en dejlig ferie i Malaysia

Hej Ricko.

Tak for din mail.

Vi har haft en dejlig ferie, hvor alting er forløbet som forventet. Det er vores opfattelse, at Unique Travel har leveret varen. Vi vil derfor sikkert inddrage jer i vores ferieplaner igen en anden gang, afhængigt af vores rejsemål. Og vi vil ligeledes anbefale jer til andre.

Ha en god dag.

Med venlig hilsen
Kent Godiksen Holmgaard

Det har bare været en rigtig drømmerejse til Malaysia

Hej Ricko

Først vil vi bare sige: Vi har haft en fantastisk tur og har givet din hjemmeside-adr. til rigtig mange i vores omgangskreds:-)

Det har bare været en rigtig drømmerejse, perfekt skruet sammen med oplevelser og til sidst det perfekte sted at slappe af på Perhentian Island. Vi har set en masse dyr i junglen og også på øen og snorklet og set havskildpadder.

Alt fungerede perfekt også mht. transport rundt. Så en stor tak til dig og vi er lykkelige over, at vi faldt over din hjemmeside:-)

Men nu lige når vi talte om regnjakke....så havde det måske ikke været en så tosset idé - vi var ude på night-safari i vildt regnvejr, men altså det skal du ikke høre noget for:-)

Bedste hilsener og forhåbentlig

tales vi ved en anden gang

Bjarne & Tina

Vi har oplevet så meget i Thailand og Malaysia

Kære Tilde og Ricko

Mange tak for en rigtig dejlig tur som til fulde opfyldte vores meget store forventninger :-)

Alt gik som planlagt. Vi har oplevet rigtig meget og været på rigtig mange ture, men guiden, bussen eller hvad vi nu skulle være afhængig af var på rette tid og sted.

Når jeg tænker tilbage på de 3 uger er der mange ting som kan nævnes - men det der nok har gjort størst indtryk er cykelturen i Bangkok. Tænkt vi har cyklet i denne store by!!! Set sider af Bangkok som ikke ville være muligt fra en "turistbus" Vi har været der, set det, følt det! En tur der skal opleves og sagtens kan gentages!

Trekking turen: Sidde i en gummiebåd og sejle ned af floden - se naturen - og "høre" stilheden" - turen med elefanterne op af bjerget - stemningen i lejren om aften med sang og hygge. En stor oplevelse.

Vi har oplevet så meget, så det var rart med 6 dage på Perhentian Island, Malaysia inden turen igen gik til Danmark.

1000 tak for turen

Hilsen Ida, Mikke og Janne

Fantastisk tur til Borneo

Hej Ricko.

Men helt kort fortalt havde vi fantastisk tur, og vil helt sikkert anbefale Borneo som et rejsemål, jeg skal helt sikkert til Borneo igen :)

Alt i alt har det været alle tiders tur, med super fede oplevelser, og igen Borneo er altså min ynglings, er ked af vi ikke havde længere tid, jeg synes at man sagtens kan lave Borneo som en pakke for sig selv, også selvom det er en hel måned da der er meget at se over det hele på Borneo, hvis man altså er til regnskov og en masse spændende dyr. :) Vi havde forventet det var en kende dyrere at "leve" + betale hoteller/backpacker steder undervejs, men hvis man ikke er så kræsen mht. sovesteder, er det temmelig billigt, selv i storbyen Kuala Lumpur :)

Jeg anbefaler jer gerne til andre, i har været meget hjælpsomme og gode til at give råd osv. Tusind tak for samarbejdet, det er ikke sidste gang jeg bruger jer når jeg skal ud og rejse :)
 
Mvh. Mette Christensen

Grupperejse til Thailand & Malaysia

I første omgang troede vi ikke at Unique Travel kunne lave grupperejser, men vi blev klogere. Vi har som samlet gruppe sparet over 100.000 kr. ved at lade Unique Travel arrangere rejsen! Det er rigtig mange penge! Og vi lader selvfølgelig det gode rygte om Unique Travel gå videre til både venner og bekendte. Hilsen jyderne :-)

Malaysia var dejligt

Min mand og jeg havde en rigtig god rejse til Malaysia. Dette vil jeg klart anbefale enhver!

Rejse til Thailand og Malaysia

Vores første tur til Østen blev arrangeret af Unique Travel. Det har vi aldrig fortrudt. Det blev 3 skønne uger med oplevelser, vi aldrig havde haft eller drømt om. Vi var ialt 10 personer af sted – for de fleste den første ”store tur”.

Vi ankom til Bangkok – og tænkte: Hvad laver vi her. Men bare efter et par døgn, var vi klar over, at denne fantastiske by har alt. Seværdigheder, kultur, natur og meget billig at handle i. Det blev ikke sidste gang, vi var i Bangkok.

Unique Travel havde anbefalet os div. udflugter, som vi kunne selv kunne arrangere fra Bangkok: Klongerne, Grand Palace, med skytrain til marked, Erawan vandfaldene og broen over floden Kwai.

Læs mere ...

Rundrejse i Malaysia

Hej Ricko

 

Tak for din mail. Vi har helt sikker haft en rigtig god tur med masser af spændende oplevelser. 

Selve bestilingen af rejsen forløb fint. Vi var dog lidt usikre på, om hvem der gjorde hvad. Vi er vant til at bestille alt selv, men det har været rart med de input, du er kommet med. Desuden har du været hurtige til at besvare mails.

Under selve rejsen har vi overhovedet ikke haft nogle problemer. Hotellet i Kuala Lumpur (Swiss Garden) havde en god beliggenhed - tæt på City Centre og andre attraktioner. De tre dages ophold i Kuala Lumpur var passende.

Da vi skulle til Taman Negara blev vi afhentet på hotellet på klokkeslettet. Opholdet på Tahan Guesthouse var ok. Som du sagde, var det ikke noget luksus, men det forventede vi heller ikke. Med den viden, vi har nu, ville vi nok have valgt at bo på nationalpark-siden, da man her har let adgang til regnskoven dag og nat. Vi var glade for at have en ekstra dag i Taman Negara.

På Perhentian Island boede vi som sagt på Tuna Bay. Det var helt perfekt. Serviceniveauet og restauranten var helt i top. Stranden var ligeledes dejlig, og koralrevet startede 2-3 meter fra vandkanten. Så kan det ikke blive bedre. Skulle vi til Perhentian Island igen, ville vi til enhver tid vælge at bo på Tuna Bay.

 

Vi kunne godt finde på at benytte os af Unique Travel igen og vil også anbefale det til familie og venner.

 

Hilsen

Mike & Anne

Læs mere ...

Har du spørgsmål?

Ricko sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Man til Tors 09-16.30 & Fre 09-15

Unique Travel er medlem af rejsegarantifonden