Menu

Rejseoplevelser - Vietnam

 

Vi er stolte over at kunne være med til at give vores kunder rejseoplevelser for livet! Og elsker når kunderne deler deres rejseoplevelser med både os og andre rejsende!

Vi har samlet et uddrag af vores kunders rejseoplevelser her på hjemmesiden - og vil du læse endnu flere, så læs også anmeldelserne på TRUSTPILOT

 

Halong Bay var en fantastisk oplevelse

Hej Ricko,

Først og fremmest, så har vi været rigtige glade for at i har kunne sammensætte en alsidig tur til os, hvor der blev lagt flere forskellige byer ind i programmet. Vi snakkede flere gange om på turen at længden af de forskellige ophold vi havde, passede rigtig godt i forhold til det vi gerne ville. Det gav os en god mulighed for at komme på forskellige ture, men også bruge tid i lokalområdet.

Læs mere ...

Vi har været yderst tilfreds og anbefaler jer gerne til alle

IMG 2014-01-17 06.55.27

Hej Kenneth,

Undskyld mit sene svar, men det er lidt overvældende at få begyndt. Der er rigtig meget jeg gerne vil skrive om.

Allerførst - så er vi meget tilfredse med den behandling vi har fået hos Uniquetravel travel. Både i DK og ved Sawan travel.

Det var første gang vi planlagde rejse sammen med jer og da det var en kobberbryllupsgave til min mand, var jeg alene om beslutninger og bestillinger. Det var noget mere tidskrævende end at bestille en charterrejse, men tiden var rigtig godt givet ud. Rejseplanen blev præcis, som jeg gerne ville have den og jeg følte mig hele tiden godt vejledt.

Læs mere ...

Hoi An er bestemt en by vi vil anbefale i Vietnam

SAM 0611

Hej Ricko,

Vores første kontakt med jer oplevede vi som meget positivt og professionelt.
Vi tog udgangspunkt i en af jeres rejsebeskrivelse og fik den tilpasset efter vores ønsker og behov. I stillede de rigtige spørgsmål, så at I kunne sammensætte en rejse der passede til os. Og det fik vi!

Hele rejsen har alt fungeret optimalt, lige fra hotellerne, som iøvrigt alle var super og lå rigtig godt ifht. bl.a. seværdigheder og centrum. Særligt var hotellet i Hoi An,som var specielt og meget familiært, et hotel vi meget gerne vil anbefale til andre, ikke særlig fint, men det er pænt og rent og medarbejderne helt fantastiske og meget gæstfri :) Hoi An er også en fantastisk by i sig selv.

Hele rejsen var sat sammen på en måde, der fungerede rigtigt godt, mht. dage i de forskellige byer, og transporten frem og tilbage.

Læs mere ...

Det hele har klappet på vores rejse til Vietnam

Hej Ricko


Det har været ikke mindre end en fantastisk rejse med smukke oplevelser og skønne hoteller. De chauffører, guider m.m. som I har kontakt til via jeres samarbejdspartnere er gode, venlige og rare. Det hele har klappet!


Vi mener begge at du virkelig har lyttet til hvad vi ønskede os af rejsen og ikke alene kommet med nogle fantastiske steder, men også i den rigtige rækkefølge.


Vi vil på det varmeste anbefale Unique Travel ligesom vi ikke vil tøve med at kontakte jer igen, når vi kan mærke rejselysten kalde.


Det har været smukt og skønt! Tak.


Hils din familie.
Mvh
Marianne og Kristoffer

Vi har haft en helt fantastisk tur

Hej Ricko

Vi har haft en helt fantastisk tur.

Alle vores aftaler med ture, guides, van m.m. gennem klappede helt perfekt - så stor ros til jer og vi vil anbefale jer videre.

Vh Anette Håkonsen og familie.

Alt klappede bare på vores rejse til Vietnam

Hej Ricko
 
Tusind tak. Vi har haft en helt fantastisk tur. Alt klappede bare.
Vi er så glade for, at vi valgte at få dig til at sammensætte rejsen, da det hele bar præg af, at det var én, der kendte til landet og de forskellige steder.
Vi har allerede været inde og se, hvad du ellers kan hjælpe med - for der er ingen tvivl om, at vores næste rejse skal være med hjælp fra Unique :-D
 
God weekend.

Hilsen Stine

Vietnam en verden for sig

Vi nød virkeligt kulturen i Vietnam, det var et helt eventyr i sig selv. Vietnam er et dejligt land, med masser af muligheder for at møde lokalbefolkningen. Folk dernede var virkeligt flinke, og hotellet vi boede på var godt. Tak for denne gang.