Menu

Rejseoplevelser - Thailand

 

Vi er stolte over at kunne være med til at give vores kunder rejseoplevelser for livet! Og elsker når kunderne deler deres rejseoplevelser med både os og andre rejsende!

Vi har samlet et uddrag af vores kunders rejseoplevelser her på hjemmesiden - og vil du læse endnu flere, så læs også anmeldelserne på TRUSTPILOT

 

 

Tak for en dejlig tur i Thailand

Til Unique Travel og Sawan Travel.

Tak for en dejlig tur i Thailand, - vi har stort set kun godt at sige om hele turen.

Hoteller: Alle dejlige og god service. På Koh Shang blev vi endda opgraderet uden beregning. I Bangkok spiste vi udelukkende på hotellet (Riverside), da restauranten lå lige ud til floden, og vi nød bare at sidde der og nyde stemningen.

Udflugter: Turen til Nordthailand står som noget særligt, og især besøg i stammelandsbyerne var spændende. Vi havde en god guide (Kong). I Bangkok var det spændende at besøge Grand Palace og Turen på Klongerne, her havde vi også en kompetent og god guide (Nat). Flere af os var syge, så vi fik ikke set så meget, besøgte dog Thompson House, som absolut er et besøg værd.

Læs mere ...

Det er med garanti ikke sidste gang vi er i Thailand

foto 4

Hej Ricko

Vi har haft den mest fantastiske ferie til Thailand, og det er med garanti ikke sidste gang vi er i Thailand.:-)
Da jeg skrev til Unique Travel blev jeg kort til efter ringet op af Kenneth.. En fantastisk fyr som jeg med det samme følte mig til ved... Vi talte om vores forventninger, og hvad vi havde af ønsker... Vi nåede frem til 4 dage i Bangkok, 5 dage på Koh Kood og 5 dage på Koh Chang..
Alt er fra 1. samtale med Kenneth og frem til afrejsen gået uden nogen problemer... Alt har flasket sig til UG plus, og I har været behjælpelige med de spørgsmål vi har haft undervejs.
Tak for det..:-)

Læs mere ...

Thailand er et helt vidunderligt land! :-)

Hej Ricko,

Vi har haft en helt fantastisk tur!! Og Thailand er et helt vidunderligt land! :-)

Vi har været meget glade og tilfredse med den hjælp og assistance vi har fået både af Unique Travel og Sawan Travel.
Da det var vores første gang til Thailand var det rigtig dejligt at vi kunne få alt den hjælp og inspiration til udflugter, hoteller
med mere vi har fået fra jer.

Læs mere ...

TUSIND TAK FOR EN KANON FERIE!!

DSC02495

Hej Ricko.

Vi har nu været tilbage i DK i små 2 uger efter vores HELT IGENNEM FANTASTISKE FERIE i Thailand. Vi er mere end tilfredse med vores rejse, ALT spillede bare 100%, der har ikke været noget at sætte en finger på.

Vi startede i Bangkok hvor vi var rundt på egen hånd i byen i to dage, derefter var vi på Kwai, og nød stilheden på floden. Vi besøgte Ewran vandfaldet, hvor vi badede og nød den utrolig smukke natur. Vores bedste oplevelser fik vi dog i Kho Sok. Vi boede i Our Junglehouse, hvilket bar det mest primitive og "nede på jorden". Vi var på nat safari, og på grotte tur. Det var simpelthen SUPER SUPER fedt. -Og selvom der kun var koldt vand i bruseren, så gjorde det egentlig bare oplevelsen mere autentisk og god!

Læs mere ...

Alt i alt en fantastisk tur og topkarakterer til jer og Sawan

Hej Ricko

En lille tilbagemelding på vores fantastiske rejse til Thailand.

Desværre startede vi rigtig uheldigt ud med et fly der blev forsinket i 29 timer. Det satte jo os i en værre kattepine i og med vi skulle med bus/færge videre til Koh Chang og det skulle jo nås inden for et vis tidspunkt.
Med det samme vi fandt ud af, at flyet ikke ville afgå til tiden kontaktede vi Sawan, som var meget behjælpelige og gav os meget tiltrængt følelse af, at vi var i trygge hænder. Vi skulle blot oplyse hvad vores fly hed og så skulle de nok sørge for resten.
Da vi endelig ankom til Bangkok var det desværre ikke tids nok til, at vi kunne nå at køre til havnen og komme med færgen over. Vi blev derfor indtjekket på et hotel i Bangkok – Sawan sørgede for det hele og det var bare fantastisk, at man ikke også skulle tænke på det oven i alt det andet der var sket.
Vi var så frygtelig kede af den tid vi allerede havde mistet, så vi ville gerne afsted mod Koh Chang hurtigst muligt. Sawan fik derfor arrangeret, at vi kunne køre hele natten således, at vi kunne komme med den første færge om morgenen. Fantastisk service – det gjorde underværker for os. Jeg skal også lige love for, at chaufføren fik masser af drikkepenge (der fik vi en ven for livet).

Læs mere ...

Vi har haft den bedste rejse :-)

Hej Ricko,

Tak. Vi har haft den bedste rejse :-)
Vi vil klart anbefale jer til andre, og har også allerede gjort det.
Vi havde en hel fantastisk ferie og der var bare styr på alt.
Det hele gik meget let, mht. afhentning i lufthavnen, at finde rundt i Bangkok, rejse fra hotel til hotel osv. I har gjort et super arbejde med planlægning og booking af hoteller og udflugter.
Næste gang vi skal afsted, er jeg sikker på at vi vil bruge jer igen.

Med venlig hilsen

Mette Frydenlund.

Vi har simpelthen haft den mest fantastiske ferie

Hej Ricko

Vi har simpelthen haft den mest fantastiske ferie, hvor alt bare var i orden.

Den største oplevelse var helt klart Koh Kood og Tinkerbell Resort, hvoraf billederne :-)

Personalet var helt i top, gjort alt lige fra privat kørsel til vandfald samt super service med alt andet. Fantastisk beliggenhed med egen strand, helt klart et sted vi skal hen igen. Den uspoleret natur og næsten ingen turister gjorde stedet til det mest perfekte, også fordi at vi havde set mennesker på Koh Chang.

Med venlig hilsen / Kind regards
Line Milert Hansen

 

Frieri og 9 måneder efter kom Valdemar

Kære Unique Travel - Ricko & Tilde

Her kommer så det, for længe siden lovede, og alt for langsomme statement omkring vores tur til Thailand i 2012:

Fra første kontakt til Unique travel oplevede vi en helt igennem seriøs og kompetent behandling, i første omgang lagde vi blot en forespørgsel da vi egentlig havde regnet med at det nok ville blive en lidt for dyr rejse, jævnfør diverse rejsebureauer på omkring 25000 pr. person for 14dages luksus, men efter en kort snak med Ricko forstod vi at det slet ikke behøvede at nærme sig det prislag og herfra gik det sådan set stærkt med at få booket flybilletter og de mest nødvendige andre bookinger.

Læs mere ...

Vi bestilte dog en stor Singha øl og så gik det:):)

Hej Ricko,

Ja, vi er kommet hjem fra en fantastisk rejse.
Vi vil starte med at takke dig for dine gode anbefalinger og forslag til vores rejse. Dine anbefalinger har vi draget meget nytte af og sammen med vore egne ønsker, formåede du at lave en perfekt rejse for os. Det var dejligt, med jeres meget hurtige svar på vores forespørgsler under planlægningen,- og dem var der jo mange af:)

Læs mere ...

Stor ros til jer for god planlægning af vores tur

IMG 4523

Kære Ricko

Vi har haft en helt fantastisk tur til Thailand, takket være den gode planlægning I hjalp os med.

Vi startede i Bangkok på Hotel Ibis, som er et godt udgangspunkt for ture rundt i byen. Det er muligt at gå til Sky Train derfra - alternativt kan man tage med hotellets bus, der går hver halve time.Vi havde booket cykeltur og tur til palads og klonger og begge ture var gode til at give et indblik i Thailand og Bangkok.

På begge ture var vi heldige at have meget engagerede guider, som gav sig god tid til at fortælle om Thailands kultur.

Efter Bangkok gik turen videre med nattoget til Surat Thani - uha, det var en meget spændende tur. Meget varm og ikke så meget søvn til os "gamle" - men de unge fik sovet det meste af natten.

Læs mere ...

Kæmpe oplevelse og en af de flotteste strande vi har set

Hej Ricko

Vi synes vi har haft en rigtig god ferie og vi har fået oplevelser, som vi længe vil se tilbage på med glæde. I løbet af den periode vi var afsted var det overvejende positive oplevelser og kun få forhold, som trak en lille smule ned.

Hvis vi starter fra begyndelsen er vi meget godt tilfreds med dit koncept. Opgaven med at få sat en ferie sammen til os har vi kun ros til overs for.

Selve rejsen: Vi fløj med Emirates, og de blev udtaget fordi de var billigst, men at vi fik en masse service herfra skal også nævnes selv om du måske ikke har så meget med dette at gøre. Da vi landede i Bangkok må der være sket en lille kommunikationsbrist, for der var ikke nogen til at transportere os til Iris hotellet, men en telefonopkald til Sawan Asia og problemet blev løst inden for en times tid. Ellers fin oplevelse i Bangkok og Klong tur + Grand Palace var til UG og der skal roses for at vi havde fået en meget dygtig guide, som gjorde alt for at vi fik en rigtig god oplevelse

Læs mere ...

Vi har haft den mest fantastiske ferie!

Hej Ricko

Vi har haft den mest fantastiske ferie!

Vi har oplevet et spændende land med mange kontraster og en utrolig sød og venlig befolkning.

Thailand er et nemt land at rejse rundt i - og takket vær Unique Travel har det  virkelig været en tur med perfekt planlægning, alt kørte bare uden problemer.
Vi kendte ikke noget til landet på forhånd, men du havde virkelig lyttet til vores ønsker og sammensat en rigtig god rejse for os.
Vi fik oplevet mange forskellige ting: kaotiske og spændende Bangkok med slumkvarterer langs klongerne og smukke templer, den fantastiske natur i Khao Sok regnskov og ikke mindst de forskellige øer med de smukke strande. Vi har været på cykeltur i Bangkok, elefanttrekking og lake safari i Khao Sok, vandret i jungle og grotter, adskillige ture i longtail boats, snorkling og samtidig haft tid til ren afslapning og shopping. En perfekt tur når man er en familie med både voksne og teenagere.

Hvis vi skal komme med et kritikpunkt, så er det, at det stort set regnede hele tiden, mens vi var i Khao Sok. Vi havde bunker af vådt tøj i de tre dage, som vi var der. Det er I selvfølge ikke herrer over, men en tur til Khao Sok vil klart være at foretrække uden for regnsæsonen.

Vi vil til enhver tid anbefale jer til andre, og har efter vi er kommet hjem fortalt vidt og bredt om vores tur og jeres planlægning af den.
Vi vil helt sikkert vælge jer igen, når vi skal på en lignende tur.

Mange hilsner
Liselotte + familie

Bestemt ikke sidste rejse til Thailand

Hej Ricko


Vi er kommet godt hjem fra vores første og bestemt ikke sidste rejse til Thailand......Vi har virkelig haft en fantastisk tur, takket været jer.

Vi startede fra Kbh via wien til Bangkok, ankommet til Bangkok gik vi til det udgangssted som i havde beskrevet for os, men der var ingen til at hente os...Det blev dog hurtigt taget sig af med en enkelt opringning til dig Ricko tusind tak for det, herefter gik alt som planlagt. Hjemmefra var vi lidt spændte på om alt ville fungerer, med hensyn til transfer, udflugter, hoteller. Men vores bekymringer blev gjort til skamme, alt fungerede bare til alles tilfredshed......Ibis Riverside i Bangkok er et dejligt hotel, ligger måske ikke i det bedste kvarter, men der var dejlig ro og følte ikke på noget tidspunkt at man faktisk var i en kæmpe stor by......tuk tuk turen, var en kæmpe oplevelse, takket være vores sjove og vilde chauffører, og selvfølgelig vores guide, som vi også var heldige at have med os på vores anden udflugt på floderne dagen efter......mættet af templer og budda, nød vi vores sidste dag i Bangkok ved poolen....Togturen var en oplevelse for sig selv....kan man sove i det tog, så kan man sove på ryggen af en rodeotyr ;) men vi ville ikke ha været oplevelsen foruden....Havana Beach er simpelthen som at komme i paradiset, søde og sjove hjælpsomme ansatte, 5 dage uden sko var bare lige hvad vi havde brug for. vores sidste 5 dage på Koh samui var også dejlig. Hotel weekender resort har en dejlig beliggenhed, dog trænger der til lidt renovering på værelserne, de er lidt fugtige og lugter af mug....Her var personalet også søde og hjælpsomme, Alt i alt en fantastisk oplevelse, og vi vender helt sikkert tilbage til Unique Travel næste gang vi skal på en længere rejse ud i den store verden...
Med venlig hilsen
Helle

Alt i alt en super ferie og vi anbefaler gerne Unique Travel til andre

Hej Unique Travel

Tak for det.

Vi havde en fantastisk tur, hvor alt fungerede som det skulle og som lovet (med undtagelse af en enkelt transfer, men det løste Sawan).

I Bangkok var vi den første dag på tur til Grand Palace og på sejltur på Klongerne. Super tur med en rigtig god og behagelig guide – mener han hed Nat. Anden dagen var vi på cykeltur, nok ikke lige noget vi havde fundet på uden jeres hjælp, men en fantastisk og oplevelsesrig tur, der bestemt kan anbefales. Vi kunne godt have brugt mere tid i Bangkok, evt. en dag ”på egen hånd”.

Togturen til Surat Thani var en oplevelse på 16 timer, men med fine senge og god mad, selvom vi var lidt skeptiske til at starte med.

Junglehouse levede også op til vores forventninger. Utrolig afslappet atmosfære med mulighed for at tage på de ture man lyster – venligt personale og en god og billig restaurant.

Havana Beach Club på Koh Phangan kan I også roligt fortsætte med at anbefale. Vi havde 5 skønne dage her inden turen gik til Koh Samui, hvor der som I havde oplyst sker lidt mere. Også her havde vi nogle gode dage inden de sidste 2 dage i Dubai – et sted hvor vi også kunne have brugt endnu flere dage.

Alt i alt en super ferie og vi anbefaler gerne Unique Travel til andre……


Venlig hilsen
 
Mads Stenstrop

Fantastisk rejse til Thailand

Hej Ricko
 
Så er familien Bredskov og familien Duvander Iversen lige hjemvendt fra den mest fantastiske rejse til Thailand:-)
Alt fungerede og klappede bare:-), og som du anbefalede var Cliff and river jungle resort bare et besøg værd - så smukt.
Og cykelturen i Bangkok, vildt og spændende oplevelse. Togturen - virkelig sjov.
Havana Beach Resort var perfekt  - savnede dog nogle butikker, især de unge ville gerne shoppe lidt, men den smukke strand og flotte udsigt især om aftenen var det hele værd.
På Koh Samui, havde vi jo selv booket CHABA, det kan anbefales - det ligger med lækker pool, direkte til stranden, og når du går udenfor hotellets dør ligger butikkerne på stribe, så der blev shoppet igennem, mændene tog nogle vandreture på bjergene i nærheden, vi var på safaritur osv.
Hvor er de dog nogle skønne mennesker - de 3 mindste børn vi havde med fik stor opmærksomhed fra tjenere, butiksansatte osv, og ikke mindst os voksne.-) det er slet slet ikke sidste gang, vi besøger Thailand , og il gerne takke jer for hjælpen med at arrangere rejsen.-)
 
Med venlig hilsen Annette Duvander Iversen