Menu

Rejseoplevelser - Thailand

 

Vi er stolte over at kunne være med til at give vores kunder rejseoplevelser for livet! Og elsker når kunderne deler deres rejseoplevelser med både os og andre rejsende!

Vi har samlet et uddrag af vores kunders rejseoplevelser her på hjemmesiden - og vil du læse endnu flere, så læs også anmeldelserne på TRUSTPILOT

 

 

Tusinde tak for en rigtig god planlægning af vores tur til Thailand

Vi ville blot sige tusinde tak for en rigtig god planlægning af vores tur til Thailand i januar 2010 - vi havde en uforglemmelig rejse. Vi vil helt sikkert bruge UniQue Travel næste gang vi planlægger en længere rejse.. Hilsen Helle og Rikke..

Thailand - august 2010!

Min kæreste og jeg gjorde i august brug af Unique Travel. Vi arbejde begge meget og havde derfor svært ved at overskue/beslutte hvilke sted vi skulle tage hen på sommerferie. Derfor kontaktede vi Unique Travel, der ud fra vores ønsker og behov foreslog forskellige destinationer.

For os var det rigtig rart at man fik en professionel rådgivning og vejledning - det var rart, at Tilde og Ricko vidste så meget om de destinationer der var blevet foreslået.

Selvom vi var meget sent ude med at inddrage Tilde og Ricko i vores ferieønsker - blev turen hurtigt planlagt.

Vi var 17 dage i Thailand - og turen var perfekt sammensat ud fra de ønsker vi havde fortalt inden. Så gør rolig brug af Unique Travel - de ved hvad de taler om! :-)

Ditte.