Menu

Rejseoplevelser - Thailand

 

Vi er stolte over at kunne være med til at give vores kunder rejseoplevelser for livet! Og elsker når kunderne deler deres rejseoplevelser med både os og andre rejsende!

Vi har samlet et uddrag af vores kunders rejseoplevelser her på hjemmesiden - og vil du læse endnu flere, så læs også anmeldelserne på TRUSTPILOT

 

 

Tak for en god og professionel rådgivning

Hej Ricko

Lige en hilsen fra Horsens

Vi havde en fantastik tur til Thailand her i juli 2013

Alt gik efter planen og vi fik alle oplevelser for livet, specielt cykel turen i Bangkok og
besøget i Khao Sok Junglen var fantastisk.

Selv om vi var afsted i ”regntiden, havde vi fint vejr alle dage, dog med regn, men ikke hver dag.

Vi har ikke skulle vente på noget eller nogen, alt har klappet efter jeres fremsendte rejseprogram og vores beslutning om at vælge
Smile House, Bophut, på Koh Samui var helt rigtigt for os, da det ligger fantastisk og centralt placeret.


Tak for en god og professionel rådgivning.


Hilsen Marianne & Henrik

Vi har fået en lille bitte bid af Thailand

Hej Ricko..

Vi er så småt ved at komme til os selv igen ovenpå hjemturen... Alt i alt var det en fantastisk rejse...med et par ting der kunne gøres anderledes næste gang vi skal afsted.. Bangkok er en stor fantastisk hektisk klam flot lugtende by som man skal have nogle dage til at opleve, det er jo noget af en kulturomvæltning at komme dertil.

Vil lige sige at cykelturen er et must, en sød og god guide havde vi.

Nattoget fra bangkok var en god måde at rejse på vi kunne ligge ned og sove og vågne op i junglen...desværre regnede det i de 3 dage vi var i khao lak. derfor kom vi ikke på nogle ture der som vi havde glædet os til..Jeg vil ikke anbefale at tage risikoen og rejse dertil.. vi mødte godt nok nogle andre der havde haft godt vejr inden vi kom.

Læs mere ...

Det er ikke sidste gang vi tager en rejse til Thailand

Hej Ricko
 
Vi havde en fantastisk tur, og var rigtig glade for det. Vi kom hjem med mange gode oplevelser. Det eneste der har været lidt negativt, var i nationalparken. Det regnede rigtig meget, og vi kunne derfor ikke lave så mange ting. Så vi var der en dag mindre.
Men ALT I ALT VAR DET EN UTROLIG GOD FERIE.
 
Det er ikke sidste gang vi tager til Thailand.
 
Vi har været glade for at i har hjulpet os med hotel, transport osv. Det har gjort det let for os. Det har været meget overskueligt.
 
Tak for hjælpen.
 
Louise Caspersen

Tusind tak for hjælpen med at arrangere den perfekte bryllupsrejse for os!

Hej Ricko,

Vi havde nogle fantastiske uger i Thailand, og jeg kan umiddelbart ikke komme på noget vi var utilfredse med..

Fra første kontakt har I været meget hjælpsomme og imødekommende, og vi fik præcis den ferie vi ønskede...

I Bangkok var det et super hotel I havde fundet til os, og det fungerede virkelig godt at have en skytrain station inden for 50 meter.. Det var heller ikke dårligt at have en lækker pool på 15. etage med udsigt ud over bangkok:-)
Guideturen med tempeltur og sejltur var også rigtig god, med en meget kompetent guide! Cykelturen i Bangkok var klart den fedeste oplevelse i Bangkok, her kom vi ud at cykle i dele af Bangkok man ikke selv ville være kommet, og vi fik set hvordan de mindre rige Thailændere bor.. Fortsættelsen af cykelturen i junglen på den anden side af floden var også rigtig spændende omend den var noget varm og fugtig:-)

Læs mere ...

At ankomme til Koh Kood Beach Resort var som på film

IMAG1318

Hej Unique Travel!

Vi havde en fed ferie.

Hektiske dage i Bangkok, 100% stille dage på Koh Kood og lidt mere liv på Koh Chang.

Vi havde 2 fantastiske guider i Bangkok og lige så gode ture.

Vi fik meget af vide om kulturen, gøre og væremåde, dagligdahe osv.ved at have taget guider. Det kan kun anbefales.

Ibis hotel var fint som du sagde, men med overdådig morgenmad buffet og aften buffet. Fin pool og udsigt over floden.
Det kan også anbefales at tage op på 64 etage på State Tower og nyde en drink ud over byen.

Læs mere ...

Koh Yai Noi er en helt anden verden

Hej Ricko

Vi har haft en vidunderlig ferie i Thailand.

Our Jungle House i regnskoven kan vi varmt anbefale – en oplevelse for livet, med en helt unique afslappet stemning. Vi havde ”fornøjelsen” af at få besøg af 5 aber i vores hytte – de nød med stor appetit alt spiseligt i hytten!

Elefant tracking i junglen er et must ligesom udflugten til den store dæmnings-sø er ubeskrivelig smuk.

Efter regnskoven rejste vi til Koh Yai Noi. Hvor er det dog fantastisk, at sådanne øer stadig eksisterer. En helt anden verden. Hvis man søger at komme ned i gear, lokal stemning og stort set ingen turister – så er det øen!

Vi anbefaler gerne Unique Travel.

Mvh Gitte

Alt i alt en kanon god ferie

Hej Ricko

Lige en lidt forsinket tilbagemelding på vores dejlige ferie til Thailand.

Da det var første gang vi rejste uden at have en komplet pakkerejse, var vi lidt spændt på, hvordan det ville forløbe. Vi kan allerede nu sige, at alt forløb planmæssig. Tjek ind og ud på hele rejsen foregik helt uden problemer. Vi fløj med Tyrkish Airlines fra Aalborg via Istanbul. Dette kan anbefales. En god oplevelse, hvor alt fungerede.  

Bangkok. Efter at at have fået udleveret vores bagage, har vi nok set lidt rådville ud, men straks var der personale som kunne vejlede om at finde træfpunkt for hotel transfer. Der fandt vi hurtigt en chauffør med et skilt med vores navn. Hotellet (Ibis Riverside) Fungerede ok. Venlig og hjælpsomt personale, morgenmad særdeles godt. Vi kunne allerede få morgenmad kl. 04.00 den dag vi skulle med bus sydpå. Cykleturen i Bangkok var en rigtig god oplevelse med en super god guide (en ung hollænder).  

Læs mere ...

Verdens mest fantastiske ferie!

Hej Ricko

Så er hverdagen igang efter verdens mest fantastiske ferie! Vi vil meget gerne give dig tilbagemeldning fra vores rejse:  

I Bangkok kørte det med det samme efter planen. Ibis er et super hotel til de få overnatninger og personalet er enormt hjælpsomme! Hotellet ligger rigtigt godt ved floden og det er oplagt at benytte sig af sejlende transportmidler.

Busturen til Trat ville vi nok en anden gang vælge fra og bytte ud med minibus - men det gav da noget til oplevelseskontoen ;) Da vi blev kørt til båden mod Koh Kood fandt vi ud af, at der ikke var lavet nogen reservation til os - det gav en del forvirring, men vi fandt en løsning og endte på paradis-øen.

Læs mere ...

Thailand er et dejligt land med nogle fantastiske mennesker

Hej Ricko

Tak skal du have.

Vi har haft en helt igennem super ferie, med alt hvad vi kunne ønske os :-) Thailand er et dejligt land med nogle fantastiske mennesker og en positiv kultur, som jeg tror vi danskere kunne lære en del af!!

Det mix vi havde lavet en vores program med først storby, så eventyr og natur og så til sidst badeferie, var en stor succes, så det er en rækkefølge vi kun kan anbefale!!

Easting Grand Hotel i Bankok var virkelig en oplevelse og det lå jo helt perfekt i forhold til Skytrain og dermed transport rundt i byen!!

Læs mere ...

Masser af oplevelser, sol og dejlig mad

Hej Ricko. Ja nu er vi kommet hjem fyldt med rigtig mange oplevelser hvor de fleste er gode. 

Vi havde en fantastisk cykeltur i Bangkok, min mærkeligste oplevelses på denne tur var nok: da vi cyklede under en motorvej, hvor der bodede nogle arbejder, der lå der lige pludselig 2 ret fede grise og gryntede, det var lidt spøgs :-). En cykeltur med mange kontraster, helt fantastisk.  

Næste dag skulle vi på tempel og klong tur, en rigtig god dag, med en god guide (kan ikke huske hans navn) der var god til at fortælle og ville gerne svare på spørgsmål, et stort plus var at han var rigtig nem at forstå.

Læs mere ...

Så er vi retur fra det skønne, skønne Thailand

Hej Ricko

Så er vi retur fra det skønne, skønne Thailand. Hvor er vi glade og taknemlige for, at den tur blev os forundt. Vi fatter næsten ikke, at vi har set så megen smuk natur med 20 meter høje palmer og blodrøde solnedgange, badet i et udendørs badeværelse og redet på elefanter i junglen.

Alt klappede på rejsen. Turen derned var lang, og en anden gang vil vi nok overveje, om vi skal mellemlande eller kan gøre det et andet sted. Der er langt til Cairo, og ventetiden var også temmelig lang dernede.

Hotellerne var fine, og vi vil især fremhæve Koh Kood Beach Resort med et utrolig sødt personale, skønne hytter og udsøgt thaimad hver aften. Hotellet på Koh Chang var også godt.

Stor tak til dig for din assistance med at bestille billetter og udarbejde rejseplan. Det har været meget trygt at vide, at alt var planlagt på forhånd. Dine tips og store viden har også været god at trække på.

De bedste hilsner  

Marlene Grøftehauge

Det har været en fantastisk rundrejse i Thailand

Hej Ricko  

Det har været en fantastisk tur, der lever helt op til hvad vi gerne ville med ferien.

Gajapuri resort på Koh Chang er virkelig et dejligt sted, med en super god restaurant. Stranden er dejlig privat, husene ligger afskærmet, så det var så dejligt at være der. Der var også tilpas liv i byen om aftenen, vi morede os virkeligt, særligt på restaurant Lek hvor alle der arbejdede der var sjove, venlige og helt uimodståelige.  

Koh Kood resort ligger fantastisk, vi havde den dejligste udsigt, der er skønt at snorkle. Restauranten er fin, men ikke helt på niveau med Gajapuri, men dejlig Thaimad. Morgenmaden skulle lige planlægges, da der var en del småbørnsfamilier, som naturligt giver lidt uro, og vi gerne ville starte dagen i ro og mag. Begge resorts var små og hyggelige, med venligt personale.

Læs mere ...

Turen var godt tilrettelagt

Hej Ricko

Så er vi kommet hjem efter en rigtig dejlig og afslappet ferie.  

Turen var godt tilrettelagt fra jeres side.  

Hotel The Sands Khao Lak, var super super -  alt var ok - det var en oplevelse af de store, som vi absolut vil gøre om igen.  

Hotel Elixir Koh Yao Resort, dejlige hytter-  rolige omgivelser, men selve hotellet var der ikke noget at skrive hjem om.  

Ricko, du skal ha´stor tak for, at vi på begge hoteller havde en fantastisk udsigt, for os, hører det med til en god ferie og det blev det.  

Med venlig hilsen  

Eva og Frank Tarpgaard

Vi kan varmt anbefale en cykletur i Bangkok

Hej Ricko.  

Vi kan fortælle at vi er vendt godt hjem fra en fantastisk rejse til Thailand.

Vi fandt UNIQUETRAVEL på nettet og havde ikke hørt om det før. Vi var derfor noget spændte på hvordan det hele forløb. Men lige fra vores første kontakt og til vi nået hjem er det hele bare klappet perfekt.

Vi boede 5 forskellige steder hvilke nok lige var i overkanten, så et godt råd til andre vil være max 3 steder på 17 dage, men ellers en fantastisk tur.

Vi kan varmt anbefale en cykletur i Bangkok, også selv om i har børn med. ( vi havde en på 14 og en 10 år med) det var noget af en oplevelse og en kanon guide.  

Så det er nok ikke sidste gang vi har brugt UNIQUETRAVEL.  :)  

Med venlig hilsen  

Bent og Lotte Laursen

Alt klappede på rejsen til Thailand

Hej Ricko

Så er vi retur fra det skønne, skønne Thailand. Hvor er vi glade og taknemlige for, at den tur blev os forundt. Vi fatter næsten ikke, at vi har set så megen smuk natur med 20 meter høje palmer og blodrøde solnedgange, badet i et udendørs badeværelse og redet på elefanter i junglen.

Alt klappede på rejsen. Turen derned var lang, og en anden gang vil vi nok overveje, om vi skal mellemlande eller kan gøre det et andet sted. Der er langt til Cairo, og ventetiden var også temmelig lang dernede.

Hotellerne var fine, og vi vil især fremhæve Koh Kood Beach Resort med et utrolig sødt personale, skønne hytter og udsøgt thaimad hver aften. Hotellet på Koh Chang var også godt, men den meget larmende aircon fra nabohuset kunne vi godt have undværet. Vi spurgte, om de kunne skrue ned, men det var ikke muligt. De tilbød os at flytte villa, men så kom vi længere fra stranden, og det havde vi ikke så meget lyst til. Desuden var vi lidt skuffede over, at vandet ved Koh Chang slet ikke var klart som på Koh Kood. Så snorkling blev det ikke til her.

Stor tak til dig for din assistance med at bestille billetter og udarbejde rejseplan. Det har været meget trygt at vide, at alt var planlagt på forhånd. Dine tips og store viden har også været god at trække på.

De bedste hilsner

Marlene Grøftehauge