Menu

Rejseoplevelser - Malaysia

 

Vi er stolte over at kunne være med til at give vores kunder rejseoplevelser for livet! Og elsker når kunderne deler deres rejseoplevelser med både os og andre rejsende!

Vi har samlet et uddrag af vores kunders rejseoplevelser her på hjemmesiden - og vil du læse endnu flere, så læs også anmeldelserne på TRUSTPILOT

 

23 dages gruppetur til Thailand og Malaysia

Hej Unique Travel
Vi vil gerne sige tusind tak for en fantastisk planlægning og gennemførelse af vores 23 dages gruppetur til Thailand og Malaysia.
Det gælder hele turen, først de fire dage i Bangkok med en rigtig god service på hotellet, udflugter (det store weekend marked, Grand Palace, sejlturen på Klongerne , Cykelturen gennem Bangkok, State Tower by night, turen til broen over floden Kwai  og de 7 vandfald - det var uforglemmelige oplevelser.
Den 5 dages Trekkingtur til Umphang med sejltur på floden gennem junglen, den fantastiske tur på elefantryg over et stort bjerg og overnatning i junglen, hvor det var sjovt at se vores børn spille bold med de indfødte, trods de ikke kunne kommunikerer sammen.
Derefter 3 overnatninger på Hotel Hilton i Hua Hin med en fantastisk morgenbuffet. Det var virkelig luksus og nok ikke noget vi nogensinde kommer til at prøve igen.
Den sidste uge på Perhentian Island var en ubeskrivelig afslutning på en dejlig ferie, ren afslapning på "vores egen lille Bounty ø", hvor vi snorklede med havskildpadder, revhajer og millioner af andre farvestrålende fisk. 
Endnu en gang tusind tak.
Hilsen familien Hansen fra Brørup

Rejse til Thailand & Malaysia 2011

Vi er 2 ud af en gruppe på 32 der i juli har været på rejse i Thailand, Vietnam og Malaysia arrangeret af Unique Travel. Det har været en super god oplevelse. Alt er "klappet" og der har været tjek på alle ting. Vi har "flyttet" os meget, men der var styr på tingene: Hoteller, fly, busser, skib, tog, tuk tuk, speedbåd - ja, selv elefanterne var der til tiden. De lokale guider på udflugterne var gode - nemme at forstå og meget engageret. Især cykelturen i Bangkok hvor 4 guider fulgte os på betryggende vis gennem trafikken og ned til den spændende cykeltur ved Klongerne.
De 5 dage i Vietnam var en stor oplevelse - når man lige vender sig til trafikken i Hanoi. Det var en stor nydelse på Halong Bay på det flotte træskib, stille sejlende forbi alle lime-stensklipperne. 8 retter til frokost og igen 8 retter til middagen flot pyntet med udskårne dyr af forskellige grøntsager. Super tur.
Derefter forkælelse på Hilton i Hua Hin og de sidste indkøb i Thailand kunne foretages. Til slut afslapning og balsam for sjælen på den skønne ø Perhentian i Malaysia. Absolut en tur der kan anbefales.
Susanne og Finn

Grupperejse Thailand & Malaysia

Kære Tilde og Ricko. Vi siger 1000 tak for sidst, og 1000 tak for en uforglemmelig ferie. Vi er så glade for, at vi også nåede at opleve den del af verden, den har jo været meget langt væk i vores liv og vores måde at holde ferie på. Tak for det.
Cykelturen er stadig en af de store oplevelser, Køre tværs igennem folks "boliger", og de sad bare og vinkede til alle os. Guiderne der stoppede al trafikken så vi alle kom sikkert over de store kryds, imponerende, og så cykelturen i junglen, det var spændende, holde balancen og nyde udsynet på en gang - det var svært, men vi kom alle igennem.
Den første dag på trekkingturen, vi sad i gummibåden, meget stille og ydmyg over det smukke landskab. Efter ca. 4 timer fik vi besked på at hoppe i land, gå op af skråningen, og der stod 12 elefanter og ventede på os. Det var meget overvældende, og de var bare store! Inden vi fik set os om var elefanterne pakket med vores rygsække og os, og så gik det stærkt. Elefanterne er meget store og klodsede, og de forstår da ingenting, troede jeg, men den tanke skulle komme til skamme. Den elefant vi red på samlede en pude op som en anden havde tabt, og sikke en balance da vi skulle op af bjerget 30% stining, og mudder til knæene. De følte sig frem med snablen, ledte efter et stabilt sted at sætte benene, Snablen skulle tømmes for u ønsket mudder, og det skal jeg love for at det skete, et stort "trut"!
Så var der togturen, turen med speedbåden, og øen, afslapning i lange baner. det var godt at slutte af der, så vi kunne snakke alle oplevelserne igennem igen og sammen. Til dig Tilde vil jeg sige tak for din velvilje til at hjælpe et par stykker til lægen.
Endnu en gang tak til jer begge to! Kærlig hilsen Arly og Gitte.

Fantastisk rejse til Singapore

Jeg havde en super god rejse til Singapore gennem UniqueTravel. Synes det var super fedt!

Har du spørgsmål?

Ricko sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Man til Tors 09-16.30 & Fre 09-15

Unique Travel er medlem af rejsegarantifonden