Menu

Rejseoplevelser - Bali

 

Vi er stolte over at kunne være med til at give vores kunder rejseoplevelser for livet! Og elsker når kunderne deler deres rejseoplevelser med både os og andre rejsende!

Vi har samlet et uddrag af vores kunders rejseoplevelser her på hjemmesiden - og vil du læse endnu flere, så læs også anmeldelserne på TRUSTPILOT

 

Tre generationer på tur – tak til Unique for at hjælpe til en fantastisk tur på Bali

Lidt inspirerende billeder fra vores bådtur hvor vi i 3 dage sejlede rundt mellem Komodo øerne – en ”must do” oplevelse og ikke mindst med  denne fantastiske båd ”Felicia” og enestående crew. 2 familier om bord, ældste i flokken 72 år og yngste 9 år.

Vi har aldrig oplevet noget så fantastisk – et møde med ekstremt god service, super dejlige mennesker ombord, natur uden grænser og oplevelser i særklasse både til vands og til lands. Vi så Komodovaraner, de smukkeste solnedgange,  1000 flagermus der var på vej på deres nattetogt, vi sprang i fra bådens front 8 m ned i vandet, vi fiskede, vi sov på dækket under millioner af stjerner og sidst men ikke mindst mødte vi fisk og koraller i alle størrelser og farver… og vi mødte en stor skøn Mantaray der svævende svømmede forbi os på en snorkeltur.

Billederne taler vist også for sig selv – det var en oplevelse for livet :)

Line og Jakob

Fantastiske oplevelser med hjem fra Bali

Hej Ricko

Tusind tak. 

Vi har fået  FANTASTISKE oplevelser med hjem fra Bali <3  Ubud var som forventet: larmende, mangfoldig, " spring for livet når du skal over gaden" agtig, frække aber og lækre butikker. På Junjungan Hotel, følte vi os meget velkomne og personalet var simpelthen så smilende, venlige og serviceminded. Shiwa tog mig med på en lang vandretur en tidlig morgen i Ubuds vilde natur - uden beregning og kun hun og jeg :-)

Videre til Bali Lush, hvor David og Cameron, var en oplevelse i sig selv, mennesker som os selv....sanser og handler meget fra hjertet og mindre i hjernen !!! :-.) Hytterne var smukke og meget personlige, og David viste os ( på motorcykler) natur som ingen turister før har sat deres fødder. På Bali Lush var der en helt særlig stemning - kan virkelig anbefales.

Læs mere ...

Har du spørgsmål?

Ricko sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Man til Tors 09-16.30 & Fre 09-15

Rejs med os fordi...

  • Specialister

    Vi har Danmarks bedste kendskab til Thailand og Østen. Alle steder vi anbefaler har vi personligt oplevet.

  • Bedste priser

    Vi laver Danmarks billigste rundrejser i Østen.

  • Totalløsning

    Vi inspirerer jer til en anderledes ferie fyldt med oplevelser og præsenterer jer for en komplet løsning.

Gratis Rejsetilbud

Lad os sammensætte et skræddersyet rejsetilbud på netop din drømmerejse.

Unique Travel er medlem af rejsegarantifonden