Rejseoplevelser - Thailand

 

Vi er stolte over at kunne være med til at give vores kunder rejseoplevelser for livet! Og elsker når kunderne deler deres rejseoplevelser med både os og andre rejsende!

Vi har samlet et uddrag af vores kunders rejseoplevelser her på hjemmesiden - og vil du læse endnu flere, så læs også anmeldelserne på TRUSTPILOT

 

Sensi Paradise Beach Resort som er et SKØNT SKØNT

Hej Ricko og Unique Travel.


Sender lige en tilbagemelding om vores ferie til Thailand i uge 7 og 8 som gik til Koh Tao og Koh Phangan. Det er 2. gang vi er i Thailand (var for 3 år siden ved Krabi på Railey Beach og på Phi Phi) også via jer. Alt "klappede" lige fra taxa til færge. Ingen problemer overhovedet. Super service fra jeres og Thailand Tours side, da vi skulle ændre lidt på rejsen. Det er rart, at have jer som "back up" hvis der er brug for det. Den tid/energi vi brugte første gang vi var i Thailand til, at "finde ud af" at være i landet var vi fri for denne gang - så vi fandt os hurtigt til rette og nød det pragtfulde vejr. Denne gang fløj vi direkte fra KBH til Bangkok med Thai Airways - og havde kun en times tid i lufthavnen før vi fløj videre til Koh Samui. Vi nåede det hele. Fin service osv. Vi sejlede derefter direkte fra Koh Samui til Koh Tao. Så var vi også trætte! 😀En meget flot lille ø som vi faldt pladask for. Der er bl.a. mange backpackere, men det giver bare et særligt miljø og stemning. Vi boede på Sensi Paradise Beach Resort som er et SKØNT SKØNT resort. Uden tvivl det bedste sted vi har boet i Thailand!

Læs mere ...

Det autentiske Bangkok var helt igennem en oplevelse

Kære Ricko og Tilde

For mig er det at planlægge en rejse, en stor del af glæden. Jeg synes, det er mega sjovt at finde ruter, hoteller og oplevelser, som jeg senere skal opleve sammen med min familie. Så da jeg kontaktede Unique Travel efter at have set jeres hjemmeside, var jeg noget forbeholden, da jeg hidtil har været af den overbevisning, at det var billigere og bedre selv at arrangere det hele. Men Ricko formåede meget hurtigt at fornemme hvem jeg var, hvad jeg havde af forventninger til en rejse, og hvad vores ønkse for niveau/ standard var til denne rejse. Vi = min mand og jeg, er netop kommet hjem efter 17 dage, hvor vi virkelig har fået oplevelser for alle pengene, og hvor ALT bare klappede.
Første stop var Dubai, så vi dermed ”knækkede” den lange rejse til Thailand. Vi tog afsted fredag eftermiddag, og var således i Dubai sent fredag aften, og kunne dermed nå at få lidt god mad, inden vi fik en hel nats søvn i en god seng! Dubai havde vi i virkeligheden ikke de store forventninger til, blot at alt var stort og pompøst. Men det var faktisk en by, hvor vi følte os godt tilpas, alle var venlige og hjælpsomme, og ALT fungerede.Så det er et fint fif, at tage et stop der.

Læs mere ...

Ordet "bestseller" er meget velvalgt

Hej Tilde og Ricko

Har aldrig fået svaret på denne mail :)
Vi havde en fantastisk ferie - og ordet "bestseller" er meget velvalgt.
Vi fandt kombinationen af Bangkok - med høj puls, kaos og storbyens nerve - efterfulgt af
Koh Kood ( paradis på jord ) og derefter Koh Chang  -  med liv og tilbud til vores medrejsende unge mennesker -
som en skøn blanding af oplevelser.
Hotel og resorts var meget tilfredsstillende - intet at klage over............
En særlig oplevelse med "Det autentiske Bangkok"  -  fantastiske Mr. Nat var en super guide - meget åben og serviceminded
en skøn dagstur med indblik i storbyens mange facetter og skøn ide med de mange transportmidler  -  en skøn tur.
Vi anbefaler gerne denne tur til alle vi møder :)
God sommer til jer.

Hilsen Jørgen Pedersen

Ahrrr men altså, vi kan ikke få armene ned

Hej Ricko

For 14 dage siden, kom vi hjem fra en helt igennem super fantastisk rejse til Thailand. Ahrrr men altså, vi kan ikke få armene ned – aldrig har vi da oplevet noget lignende. Sikke en luksus og sikke en service, det var langt mere end vi overhovedet havde forventet og forestillet os. Vi er endnu nærmest i ekstase og fulde af taknemmelighed og berundring – vi siger rigtig mange millioner gange TAK til Rico og hans fantastiske team. I slog virkelig benene væk under os to halvgamle tudser. Faktisk så godt og grundigt, at vi straks sagde; een gang til –  og vi allerede fået lavet en rejseplan for næste Thailands-tur i 2018, den kom i dag (tusinde tak) – JUBIIIII – om vi glæder os: JA det kan I lige tro vi gør. Mange mange TAK for jeres hjælpsomhed og engagement, og ikke mindst for jeres hurtige ekspedition.

Læs mere ...

Fantastisk tur som på alle måder lever op til vores forventninger

4

Hej Ricko, Tilde, Marie m.fl.

Ja vi er kommet godt hjem fra en fantastisk tur som på alle måder lever op til vores forventninger.

Især den første uge med My Dream jungletur inklusiv overnatning i en landsby var en stor oplevelse. Vi havde en super engageret og sød guide som ud af bambus snittede både vandrestave, fløjter og kopper til ungerne og os. Vi nød også sejladsen på floderne og cykelturen i Bangkok.
Sidste uges afslapning på ko Chang var også som den skulle være.

Jeg vedlægger nogle foto som I frit kan bruge, hvis I vil.

Vi har allerede talt om at næste gang vi skal langt væk kunne vi godt tænke os at rejse med Unique Travel igen.

Mange hilsner
Tia Ulsøe Merrild

My Dream jungletur inklusiv overnatning i en landsby var en stor oplevelse

Hej Ricko, Tilde, Marie m.fl.

Ja vi er kommet godt hjem fra en fantastisk tur som på alle måder lever op til vores forventninger.

Især den første uge med My Dream jungletur inklusiv overnatning i en landsby var en stor oplevelse. Vi havde en super engageret og sød guide som ud af bambus snittede både vandrestave, fløjter og kopper til ungerne og os. Vi nød også sejladsen på floderne og cykelturen i Bangkok.
Sidste uges afslapning på ko Chang var også som den skulle være.

Jeg vedlægger nogle foto som I frit kan bruge, hvis I vil.

Vi har allerede talt om at næste gang vi skal langt væk kunne vi godt tænke os at rejse med Unique Travel igen.

Mange hilsner
Tia Ulsøe Merrild

En hel fantastisk oplevelse

Hej Ricko
Ja vi er kommet godt hjem .En hel fantastisk oplevelse . Flyveturen var lang men helt ok. Hotellet i Chang Ma ivar rigtig fint og Thailands prinsesse boede der samtidig med os , det siger noget om standarden . Hotellet i Bankok var lige så fint . Turen Real Bankok med Nutnipon Nimnual var en stor oplevelse , han var en god fortæller , så det fik vi rigtig meget ud af. Køreturen til Laem Sok var også fin , vi fik chaufføren til at holde for at se på annanas marker og gummitræer plantager . turen i Catamaran færge var også en stor oplevelse , sejle forbi så mange øer. Min mand siger at hvis paradis findes må det være på Kod Kood , den ro og stilhed , fantastisk hytte med bad til åben himmel ,og de søde mennesker det er bare fantastisk . Sejlturen med speedboat var også en fin tur , masser af sol og vind . DE sidste dage på Kod Chang var rigtig gode total afslapning ved det skønne varme vand og lækker mad .Hjemturen var lige så god som alt andet , hentet på hotellet , direkte med færgen og videre til lufthavnen . Vi er alle fire enige om at bedre tilrettelagt ferie har vi aldrig prøvet før . Tusinde tak .
MVH Anne Marie Pilgaard

Tusind tak for en helt igennem fantastisk rejseoplevelse!

Kære Ricko.

Tusind tak for en helt igennem fantastisk rejseoplevelse!
Alt fungerede upåklageligt. Vi var meget glade for både at have været på spændende ture samt at have nydt masser af afslapning og badning.
Vores guide i Bangkok var meget dygtig og behagelig at være sammen med. Vores tre børn var helt opslugte af hans fortællinger i de 9 timer, turen varede.
Vi tabte vores hjerter til Koh Kood, som er det mest vidunderlige sted, vi har været.
Vi er allerede begyndt at se på, hvor vi mon næste gang skal hen:-). Der skal bare lige spares sammen først😜.
Vi får nok brug for din gode hjælp igen.

Jeg sender dig lidt fotos fra vores ferie i en anden mail.

De bedste hilsener Dorthe og familie.

Vi har haft en fantastisk ferie - en KÆMPE stor oplevelse

Kære Unique travel

Vi er netop vendt hjem efter 18 dages ferie i Thailand med hjælp fra Unique- travel til at planlægge rejsen. Vi har haft en fantastisk ferie - en KÆMPE stor oplevelse for hele familien med dejlige og sjove minder til " rygsækken"!

Thailand er et dejligt land at rejse i med børn. Vi har oplevet Thai'erne som utrolig smilende, venlige og hjælpsomme mennesker - der elsker børn. Vi har på intet tidspunkt følt os utrygge ved at rejse med vores børn på 6, 9 og 11 år!

Vi startede i Bangkok, hvor vi oplevede "det autentiske Bangkok" sammen med vores guide Nat. En spændende og lærerig dag, hvor man får stor indsigt i den Thailandske kultur. Vores tre børn var meget begejstrede for denne tur og fremhæver den som en af de største højdepunkter fra vores Thailand tur, hvilket ikke mindst skyldes en virkelig dygtig og børnevenlig guide Nat! Vi havde tre overnatninger i Bangkok og synes det var passende.

Læs mere ...

Vi ser frem til vores næste ferie, som du er igang med at planlægge for os..

Hej Ricko

Af hjertet tak for den skønneste ferie.
Vi er fyldt med begejstring og beundring over dette skønne sted, og vi vil rigtig gerne besøge det skønne Koh Kood igen:-) Koh Shang kan vi også anbefale på det varmeste.
Du har opfyldt de ønsker, vi havde til ferien, mere end forventet... tak for det:-)

Vi ser frem til vores næste ferie, som du er igang med at planlægge for os..

Vi vil savne denne udsigt...

Det har været en oplevelse for livet

Hej Ricko,

har allederede givet jer max stjerner på trustpilot. det var en fantastisk tur så mange tak fordi i hjalp med at sammensætte den.

Det meste gik som efter planen :) og der skal jo også være lidt spænding og udfordringer :)
Det har været en oplevelse for livet, især turen nord på var fantastisk, my dream guesthause var virkelig godt, Trekkingturen var hård men spændende vi fik et rigtig godt indblik i stammernes måde at leve på og set junglen og bjergende på en helt anden måde end hvis det var i bil, og idet det kun var min datter og jeg som var med fik vi rigtig meget af vide om planter og dyr i skoven, så en utrolig engageret guide, og smukt beliggende guesthause.

Læs mere ...

Det har været en super tur som vi aldrig glemmer

Hej med jer
Det har været en super tur som vi aldrig glemmer.
Ifm. bestilling fik vi mange valgmuligheder og inspiration. Vi blev lidt skuffede når vi ikke kun få de hoteller som i foreslog, da de ofte var udsolgt.
Alt transfer fungerede perfekt.
Lige en tilbagemelding på de ting i har booket til os.
Narai Bangkok - udmærket hotel, god taxi service og fin morgenmad. Supergodt og stort værelse hvor vi nemt kunne være 4 personer
Guidet tur, det autentiske Bangkok - super god guide, alt klappede og en stor oplevelse. Lidt lang togtur ud af byen og tilbage igen.
Nattog - speciel og sjov oplevelse, og så er det prøvet. Vi havde egen kupe og det fungerede fint. Mad på toget ikke nogen speciel god oplevelse :-)
Riverside Cottage i Khao Sok - Vi fandt selv dette sted og i bookede det. Det er SUPER godt. Meget velfungerende sted med ekstrem hyggelig stemning. Hytter ved floden og rigelig store til 4 personer. Stedet har rigtig mange udflugtsmuligheder og er meget fleksible. Vi burde dog have sat krav til guidernes engelsk kundskaber...
Manathai i Khao Lak - Fantastisk sted, godt værelse med god plads, super service, lækker pool og en strand med meget få mennesker. God stemning og tæt til restauranter på stranden.
Håber feedback kan bruges
Jeres kontakt info er delt til flere venner og kollegaer, da jeg synes jeres koncept er super stærkt og tiltalende.
Mvh.
Per Bredsten + familie. 😉

Suk, bare tak .... kan intet andet skrive lige nu

Hej Tilde

Suk, bare tak .... kan intet andet skrive lige nu efter at have set solen gå ned på koh kood , været på the Real Bangkok tur og meget meget mere .... er overvældet og taknemmelig ..... vores families største oplevelse ever.......

Med venlig hilsen
Kasper Larsen

Jeg smiler stadig

Hej Ricko
Så er vi tilbage, og i gang med at akklimatisere os til den danske kulde. Vi har haft en oplevelsesrig og dejlig ferie.
Marianne har skrevet dagbog vedr. hele processen, og vi vil gerne give en konstruktiv tilbagemelding.
Inden afrejsen:
Det har været en behagelig og kompetent rådgivning. Ricko, du har til fulde ramt vore ønsker. Den måde som I er organiseret på, betyder at vi selv skal bestille flybilletter. Vi må virkelig rose Maria for den hjælp, som vi fik ved bestillingen. Alt lykkedes 100%.

Læs mere ...

Tak til Unique Travel for en velarrangeret ferie

Hej Ricko

Tre uger på henholdsvis Koh Chang - Koh Kood - Koh Chang. Nogle dejlige øer og nogle dejlige hoteller.

Vi rejste fra Billund via Bangkok til Koh Chang, den 2. januar 2017. Fly havde vi selv arrangeret. Resten dvs. transfers og hoteller havde Unique Travel arrangeret. Til vor store tilfredshed fungerede alle transfers både med bil og båd upåklageligt og til aftalt tid.

På vore hoteller på Koh Chang og Koh Kood var vore hytter klar ved ankomst. En ting vi sætter stor pris på.

Paradise Resort & Spa på Koh Chang. Et dejligt afslappet og børnevenligt hotel med en fin placering af bungalows tæt på den fine strand.  Gode faciliteter med liggestole ved strand og pool. Et venligt og servicemindet personale, var altid klar til at yde service. Fin focus på og leg med børnene ved poolområdet.

Læs mere ...

Underkategorier

Har du spørgsmål?

Ricko sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Man til Tors 10-16.30 & Fre 10-15

Rejs med os fordi...

  • Specialister

    Vi har Danmarks bedste kendskab til Thailand og Østen. Alle steder vi anbefaler har vi personligt oplevet.

  • Bedste priser

    Vi laver Danmarks billigste rundrejser i Østen.

  • Totalløsning

    Vi inspirerer jer til en anderledes ferie fyldt med oplevelser og præsenterer jer for en komplet løsning.

Gratis Rejsetilbud

Lad os sammensætte et skræddersyet rejsetilbud på netop din drømmerejse.

Unique Travel er medlem af rejsegarantifonden