Menu

Rejseoplevelser - Thailand

 

Vi er stolte over at kunne være med til at give vores kunder rejseoplevelser for livet! Og elsker når kunderne deler deres rejseoplevelser med både os og andre rejsende!

Vi har samlet et uddrag af vores kunders rejseoplevelser her på hjemmesiden - og vil du læse endnu flere, så læs også anmeldelserne på TRUSTPILOT

 

 

En fantastisk ferie i Thailand

Hej Ricko.

Vi er netop hjemvendt fra en fantastisk ferie i Thailand – alt har fungeret og vi er fyldt med mange indtryk og store oplevelser.

Vi havde fat i jeres Thailandske samarbejdspartner en enkelt gang, da der på vores rejseplan stod, at vi ville blive afhentet ved færgelejet, da vi ankom til Koh Samui.

Det blev vi ikke, men med en telefonopringning til hotellet og Asia Evolution Tours – så blev vi afhentet af en minivan inden for kort tid.

Vi tror det er en fejl på vores rejseplan at der stod vi blev afhentet ved færgen, da hotellet ikke havde denne service. Og vi skulle også selv sørge for at komme derfra igen. Dette blot til info !

Da vi startede planlægningen af denne ferie, var dit oplæg at vi skulle have været direkte på en River Kwai udflugt efter ankomst til Bangkok. Dette fravalgte vi. Og det er vi glade for at vi valgte, da vi var totalt smadret efter en lang tur derned, uden ret meget søvn på flyet. Vi havde derimod en super tur dagen efter – friske og veloplagte !

Måske denne feedback kan bruges til andre…..

Samtidig er vi utroligt glade for at have sluttet af i Bangkok, i stedet for at starte i Bangkok. Da det gav en meget bedre afslutning på ferien og hjemtur der ikke var for lang.

Tak for endnu en fantastisk ferie arrangeret af Unique Travel ?

Har set indslag om Seychellerne……. Måske dette er den næste destination…….. ?

Mvh.

Familien Bonde, Randers

Sølvbryllupstur til Thailand

Destinationen var Thailand, årsagen var en sølvbrullupstur med børn og svigerbørn

Da først destinationen var på plads, kontaktede vi nogle forskellige bureauer for at høre om de kunne hjælpe med planlægningen. Valget faldt på Unique Travel, der kom med forslag til oplevelser for både unge og ældre. Vi blev opfordret til selv at bestille fly, da det ville blive den billigste måde for os. 

Vi fik en oversigt over de steder og oplevelser de kunne anbefale, og opgaven var nu at vælge fra. Også lister med hvilke hoteller de kunne anbefale, sendte de til os. Vores plan var knap tre ugers ferie, den første halvdel skulle være oplevelser, den sidste del badeferie. 

Da vi havde bestilt fly til og fra Thailand, og de tre interne flyvninger vi skulle have, kunne Unique Travel booke hoteller, nattog, transfers, færger, og oplevelser. 

Dette var en kæmpe hjælp – og gjorde at vi ikke skulle bekymre os om alt det praktiske. Inden afrejsen fik vi tilsendt diverse vouchers – så vi havde noget på alle oplevelse og destinationer.

Læs mere ...

Saawaadee ka Ricko

Saawaadee ka Ricko

Vi havde en fantastisk ferie til Thailand. Tusind tak for hjælpen med planlægning og bookingerne. Alle hotellerne var lækre på hver sin måde.???
At bo i Bangkok ved floden var helt optimalt, når vi skulle rundt i byen. Vi startede vores storbys oplevelse med en cykeltur. Det vil jeg anbefale til alle med børn over 7 år. ???‍♀️

Junglen var en vild hård tur med vandring/ krydsen floder med strøm/ gå i mudder til knæerne - Indiana Jones go home.
Men vild stor oplevelse - det vildest Vi har været med til.

Vores nat på tømmerflåden var hyggelig og lækker med morgendukkert lige fra hoveddøren?

Our Jungle House kommer vi også helt sikkert tilbage til igen. Børnene synes det var sjovt at bo hos aberne. Vi havde da også Monkey indbrud.???????
Vi var ude og bade med elefanter. Det var en vildt sjov oplevelse for hele familien. Den bedste oplevelse på hele ferien synes den yngste. Han endte da også med en tur på nakken af elefanten?. Elefanterne havde det godt og der blev taget meget hensyn til dem.
Vi raftede med tubes ned af floden. Besøgte en Thaifamilie som vi lavede 3 thairetter sammen med. Vi kom virkelig tæt på thaierne. En oplevelse, vi ikke vil være foruden.??

Læs mere ...

Erawan vandfaldene var smukke

Hej Ricko

Ja undskyld at vi ikke har skrevet til dig før nu – men juletravlhed … ?

JA vi havde en fantastisk tur – 1000 tak for et godt sammensat program, hvor alt bare klappede. Alle vores forventninger blev indfriet – og lidt til i især oppe hos Nan i ”Dream House” – han var dog et fantastisk menneske og det var to ubeskrivelige dage vi havde med ham som guide. Chaing Mai med templer og besøg på ”Elephant Nature Park”, Bangkok var som forventet – så vi var glade for vores ene døgn…, Riwer Kwai kan vi nu sætte kryds ved…, Erawan vandfaldene var smukke, ”Float House” opholdet var ren luksus og manageren Genta på Reef Resort Koh Kradan var SÅ sød. Vi nød vores ophold på Bounty øen og fik i den grad slappet af.

Så TAK for en fantastisk tur til Thailand

Hilsen og GODT NYTÅR
Fra Henrik og Tina

Det var PRÆCIS som ønsket!

Hej Ricko. 
Vel hjemme efter tre ugers fantastisk ferie i Sydthailand. 
Tusind tak for de steder du havde anbefalet til os. Det var PRÆCIS som ønsket! Narima Bungalow på Koh Lanta - fantastisk sted, med imødekommende personale, lækkert mad, fede hytter så man følte sig midt i junglen, dejlig strand, den smukkeste solnedgang og super sammenhæng mellem strand og pool, så vi ungerne kunne færdes frit omkring. Narima ligger et stykke fra by og shopping - men det var sådan vi ønskede det og hvilken fantastisk fred og ro :0) 
Herefter til Koh Ngai hvor den arrangerede transport fungerede perfekt. Thapwarin med dejlige hytter tæt på stranden og med fabelagtig dykning på revet ca. 100 meter fra kysten. Igen var din beskrivelse af Koh Ngai 100% valid. Her sker meget begrænset - men det var hvad vi ønskede. Vi brugte de få forskellige restauranter på stranden og passerede gennem junglen til den modsatte side af øen, hvor man kan finde fuldstændig uberørte strande, hvis man dykker lidt rundt om pynterne. 

Læs mere ...

Vi kan næsten ikke få armene ned

Hej Unique Travel Hej Unique Travel 
Godt Nytår! 
Vi kan næsten ikke få armene ned, vi havde en helt igennem fantastisk rundrejse i Thailand her hen over jul og nytår, tror aldrig vi har oplevet så meget på en gang. Alt med hensyn til vores rejse har bare fungeret perfekt, vi har ikke på noget tidspunkt følt os utrygge, eller været bekymret for om der nu også stod nogen klar til at tage imod os, når vi landede i lufthavnen, eller skulle køres fra a til b, der stod altid nogen klar. Thailand er et helt fantastisk land at rejse i befolkningen er meget venlige og vil rigtig gerne hjælpe hvis der behov for det.
Vores tur gik først til Nord Thailand, Chiang Mai hvor vi fik besteget Nord Thailands højeste bjerg Doi Inthanon, sikke en flot natur, og fik også set nogen af de mange templer som er der. Derefter tog vi til My Dream, som var en helt fantastisk oplevelse, vores guide Simon var god til at fortætte, han fulgte os i 2 dage. Det der gjorde størst indtryk var nok elefantturen som tog 1,5 time op af et bjerg til en lille landsby hvor vi spiste frokost hos en af de lokale.

Læs mere ...

Sensi Paradise Beach Resort som er et SKØNT SKØNT

Hej Ricko og Unique Travel.


Sender lige en tilbagemelding om vores ferie til Thailand i uge 7 og 8 som gik til Koh Tao og Koh Phangan. Det er 2. gang vi er i Thailand (var for 3 år siden ved Krabi på Railey Beach og på Phi Phi) også via jer. Alt "klappede" lige fra taxa til færge. Ingen problemer overhovedet. Super service fra jeres og Thailand Tours side, da vi skulle ændre lidt på rejsen. Det er rart, at have jer som "back up" hvis der er brug for det. Den tid/energi vi brugte første gang vi var i Thailand til, at "finde ud af" at være i landet var vi fri for denne gang - så vi fandt os hurtigt til rette og nød det pragtfulde vejr. Denne gang fløj vi direkte fra KBH til Bangkok med Thai Airways - og havde kun en times tid i lufthavnen før vi fløj videre til Koh Samui. Vi nåede det hele. Fin service osv. Vi sejlede derefter direkte fra Koh Samui til Koh Tao. Så var vi også trætte! ?En meget flot lille ø som vi faldt pladask for. Der er bl.a. mange backpackere, men det giver bare et særligt miljø og stemning. Vi boede på Sensi Paradise Beach Resort som er et SKØNT SKØNT resort. Uden tvivl det bedste sted vi har boet i Thailand!

Læs mere ...

Det autentiske Bangkok var helt igennem en oplevelse

Kære Ricko og Tilde

For mig er det at planlægge en rejse, en stor del af glæden. Jeg synes, det er mega sjovt at finde ruter, hoteller og oplevelser, som jeg senere skal opleve sammen med min familie. Så da jeg kontaktede Unique Travel efter at have set jeres hjemmeside, var jeg noget forbeholden, da jeg hidtil har været af den overbevisning, at det var billigere og bedre selv at arrangere det hele. Men Ricko formåede meget hurtigt at fornemme hvem jeg var, hvad jeg havde af forventninger til en rejse, og hvad vores ønkse for niveau/ standard var til denne rejse. Vi = min mand og jeg, er netop kommet hjem efter 17 dage, hvor vi virkelig har fået oplevelser for alle pengene, og hvor ALT bare klappede.
Første stop var Dubai, så vi dermed ”knækkede” den lange rejse til Thailand. Vi tog afsted fredag eftermiddag, og var således i Dubai sent fredag aften, og kunne dermed nå at få lidt god mad, inden vi fik en hel nats søvn i en god seng! Dubai havde vi i virkeligheden ikke de store forventninger til, blot at alt var stort og pompøst. Men det var faktisk en by, hvor vi følte os godt tilpas, alle var venlige og hjælpsomme, og ALT fungerede.Så det er et fint fif, at tage et stop der.

Læs mere ...

Ordet "bestseller" er meget velvalgt

Hej Tilde og Ricko

Har aldrig fået svaret på denne mail :)
Vi havde en fantastisk ferie - og ordet "bestseller" er meget velvalgt.
Vi fandt kombinationen af Bangkok - med høj puls, kaos og storbyens nerve - efterfulgt af
Koh Kood ( paradis på jord ) og derefter Koh Chang  -  med liv og tilbud til vores medrejsende unge mennesker -
som en skøn blanding af oplevelser.
Hotel og resorts var meget tilfredsstillende - intet at klage over............
En særlig oplevelse med "Det autentiske Bangkok"  -  fantastiske Mr. Nat var en super guide - meget åben og serviceminded
en skøn dagstur med indblik i storbyens mange facetter og skøn ide med de mange transportmidler  -  en skøn tur.
Vi anbefaler gerne denne tur til alle vi møder :)
God sommer til jer.

Hilsen Jørgen Pedersen

Ahrrr men altså, vi kan ikke få armene ned

Hej Ricko

For 14 dage siden, kom vi hjem fra en helt igennem super fantastisk rejse til Thailand. Ahrrr men altså, vi kan ikke få armene ned – aldrig har vi da oplevet noget lignende. Sikke en luksus og sikke en service, det var langt mere end vi overhovedet havde forventet og forestillet os. Vi er endnu nærmest i ekstase og fulde af taknemmelighed og berundring – vi siger rigtig mange millioner gange TAK til Rico og hans fantastiske team. I slog virkelig benene væk under os to halvgamle tudser. Faktisk så godt og grundigt, at vi straks sagde; een gang til –  og vi allerede fået lavet en rejseplan for næste Thailands-tur i 2018, den kom i dag (tusinde tak) – JUBIIIII – om vi glæder os: JA det kan I lige tro vi gør. Mange mange TAK for jeres hjælpsomhed og engagement, og ikke mindst for jeres hurtige ekspedition.

Læs mere ...

Fantastisk tur som på alle måder lever op til vores forventninger

4

Hej Ricko, Tilde, Marie m.fl.

Ja vi er kommet godt hjem fra en fantastisk tur som på alle måder lever op til vores forventninger.

Især den første uge med My Dream jungletur inklusiv overnatning i en landsby var en stor oplevelse. Vi havde en super engageret og sød guide som ud af bambus snittede både vandrestave, fløjter og kopper til ungerne og os. Vi nød også sejladsen på floderne og cykelturen i Bangkok.
Sidste uges afslapning på ko Chang var også som den skulle være.

Jeg vedlægger nogle foto som I frit kan bruge, hvis I vil.

Vi har allerede talt om at næste gang vi skal langt væk kunne vi godt tænke os at rejse med Unique Travel igen.

Mange hilsner
Tia Ulsøe Merrild

My Dream jungletur inklusiv overnatning i en landsby var en stor oplevelse

Hej Ricko, Tilde, Marie m.fl.

Ja vi er kommet godt hjem fra en fantastisk tur som på alle måder lever op til vores forventninger.

Især den første uge med My Dream jungletur inklusiv overnatning i en landsby var en stor oplevelse. Vi havde en super engageret og sød guide som ud af bambus snittede både vandrestave, fløjter og kopper til ungerne og os. Vi nød også sejladsen på floderne og cykelturen i Bangkok.
Sidste uges afslapning på ko Chang var også som den skulle være.

Jeg vedlægger nogle foto som I frit kan bruge, hvis I vil.

Vi har allerede talt om at næste gang vi skal langt væk kunne vi godt tænke os at rejse med Unique Travel igen.

Mange hilsner
Tia Ulsøe Merrild

En hel fantastisk oplevelse

Hej Ricko
Ja vi er kommet godt hjem .En hel fantastisk oplevelse . Flyveturen var lang men helt ok. Hotellet i Chang Ma ivar rigtig fint og Thailands prinsesse boede der samtidig med os , det siger noget om standarden . Hotellet i Bankok var lige så fint . Turen Real Bankok med Nutnipon Nimnual var en stor oplevelse , han var en god fortæller , så det fik vi rigtig meget ud af. Køreturen til Laem Sok var også fin , vi fik chaufføren til at holde for at se på annanas marker og gummitræer plantager . turen i Catamaran færge var også en stor oplevelse , sejle forbi så mange øer. Min mand siger at hvis paradis findes må det være på Kod Kood , den ro og stilhed , fantastisk hytte med bad til åben himmel ,og de søde mennesker det er bare fantastisk . Sejlturen med speedboat var også en fin tur , masser af sol og vind . DE sidste dage på Kod Chang var rigtig gode total afslapning ved det skønne varme vand og lækker mad .Hjemturen var lige så god som alt andet , hentet på hotellet , direkte med færgen og videre til lufthavnen . Vi er alle fire enige om at bedre tilrettelagt ferie har vi aldrig prøvet før . Tusinde tak .
MVH Anne Marie Pilgaard

Tusind tak for en helt igennem fantastisk rejseoplevelse!

Kære Ricko.

Tusind tak for en helt igennem fantastisk rejseoplevelse!
Alt fungerede upåklageligt. Vi var meget glade for både at have været på spændende ture samt at have nydt masser af afslapning og badning.
Vores guide i Bangkok var meget dygtig og behagelig at være sammen med. Vores tre børn var helt opslugte af hans fortællinger i de 9 timer, turen varede.
Vi tabte vores hjerter til Koh Kood, som er det mest vidunderlige sted, vi har været.
Vi er allerede begyndt at se på, hvor vi mon næste gang skal hen:-). Der skal bare lige spares sammen først?.
Vi får nok brug for din gode hjælp igen.

Jeg sender dig lidt fotos fra vores ferie i en anden mail.

De bedste hilsener Dorthe og familie.

Vi har haft en fantastisk ferie - en KÆMPE stor oplevelse

Kære Unique travel

Vi er netop vendt hjem efter 18 dages ferie i Thailand med hjælp fra Unique- travel til at planlægge rejsen. Vi har haft en fantastisk ferie - en KÆMPE stor oplevelse for hele familien med dejlige og sjove minder til " rygsækken"!

Thailand er et dejligt land at rejse i med børn. Vi har oplevet Thai'erne som utrolig smilende, venlige og hjælpsomme mennesker - der elsker børn. Vi har på intet tidspunkt følt os utrygge ved at rejse med vores børn på 6, 9 og 11 år!

Vi startede i Bangkok, hvor vi oplevede "det autentiske Bangkok" sammen med vores guide Nat. En spændende og lærerig dag, hvor man får stor indsigt i den Thailandske kultur. Vores tre børn var meget begejstrede for denne tur og fremhæver den som en af de største højdepunkter fra vores Thailand tur, hvilket ikke mindst skyldes en virkelig dygtig og børnevenlig guide Nat! Vi havde tre overnatninger i Bangkok og synes det var passende.

Læs mere ...