Rejseoplevelser Thailand

På disse sider har vi samlet en række af vores kunders personlige og uredigerede rejseberetninger fra deres oplevelser i Thailand.

Vi er stolte over at kunne være med til at give vores kunder rejseoplevelser for livet, og sidder klar på mail og telefon hvis du vil høre mere om hvad vi kan gøre for dig.


Har du allerede været ude at rejse med os?

Dine rejseoplevelser kan være inspiration for andre - så lad os høre DIN HISTORIE!

Du behøver ikke at skrive om hele din rejse, men fortæl det du vil anbefale andre, en sjov rejsehistorie eller en speciel UNIQUE oplevelse.

Send os en Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med din historie, så sørger vi for at lægge historien her på hjemmesiden.


Fantastisk tur som på alle måder lever op til vores forventninger

4

Hej Ricko, Tilde, Marie m.fl.

Ja vi er kommet godt hjem fra en fantastisk tur som på alle måder lever op til vores forventninger.

Især den første uge med My Dream jungletur inklusiv overnatning i en landsby var en stor oplevelse. Vi havde en super engageret og sød guide som ud af bambus snittede både vandrestave, fløjter og kopper til ungerne og os. Vi nød også sejladsen på floderne og cykelturen i Bangkok.
Sidste uges afslapning på ko Chang var også som den skulle være.

Jeg vedlægger nogle foto som I frit kan bruge, hvis I vil.

Vi har allerede talt om at næste gang vi skal langt væk kunne vi godt tænke os at rejse med Unique Travel igen.

Mange hilsner
Tia Ulsøe Merrild

My Dream jungletur inklusiv overnatning i en landsby var en stor oplevelse

Hej Ricko, Tilde, Marie m.fl.

Ja vi er kommet godt hjem fra en fantastisk tur som på alle måder lever op til vores forventninger.

Især den første uge med My Dream jungletur inklusiv overnatning i en landsby var en stor oplevelse. Vi havde en super engageret og sød guide som ud af bambus snittede både vandrestave, fløjter og kopper til ungerne og os. Vi nød også sejladsen på floderne og cykelturen i Bangkok.
Sidste uges afslapning på ko Chang var også som den skulle være.

Jeg vedlægger nogle foto som I frit kan bruge, hvis I vil.

Vi har allerede talt om at næste gang vi skal langt væk kunne vi godt tænke os at rejse med Unique Travel igen.

Mange hilsner
Tia Ulsøe Merrild

En hel fantastisk oplevelse

Hej Ricko
Ja vi er kommet godt hjem .En hel fantastisk oplevelse . Flyveturen var lang men helt ok. Hotellet i Chang Ma ivar rigtig fint og Thailands prinsesse boede der samtidig med os , det siger noget om standarden . Hotellet i Bankok var lige så fint . Turen Real Bankok med Nutnipon Nimnual var en stor oplevelse , han var en god fortæller , så det fik vi rigtig meget ud af. Køreturen til Laem Sok var også fin , vi fik chaufføren til at holde for at se på annanas marker og gummitræer plantager . turen i Catamaran færge var også en stor oplevelse , sejle forbi så mange øer. Min mand siger at hvis paradis findes må det være på Kod Kood , den ro og stilhed , fantastisk hytte med bad til åben himmel ,og de søde mennesker det er bare fantastisk . Sejlturen med speedboat var også en fin tur , masser af sol og vind . DE sidste dage på Kod Chang var rigtig gode total afslapning ved det skønne varme vand og lækker mad .Hjemturen var lige så god som alt andet , hentet på hotellet , direkte med færgen og videre til lufthavnen . Vi er alle fire enige om at bedre tilrettelagt ferie har vi aldrig prøvet før . Tusinde tak .
MVH Anne Marie Pilgaard

Tusind tak for en helt igennem fantastisk rejseoplevelse!

Kære Ricko.

Tusind tak for en helt igennem fantastisk rejseoplevelse!
Alt fungerede upåklageligt. Vi var meget glade for både at have været på spændende ture samt at have nydt masser af afslapning og badning.
Vores guide i Bangkok var meget dygtig og behagelig at være sammen med. Vores tre børn var helt opslugte af hans fortællinger i de 9 timer, turen varede.
Vi tabte vores hjerter til Koh Kood, som er det mest vidunderlige sted, vi har været.
Vi er allerede begyndt at se på, hvor vi mon næste gang skal hen:-). Der skal bare lige spares sammen først😜.
Vi får nok brug for din gode hjælp igen.

Jeg sender dig lidt fotos fra vores ferie i en anden mail.

De bedste hilsener Dorthe og familie.

Vi har haft en fantastisk ferie - en KÆMPE stor oplevelse

Kære Unique travel

Vi er netop vendt hjem efter 18 dages ferie i Thailand med hjælp fra Unique- travel til at planlægge rejsen. Vi har haft en fantastisk ferie - en KÆMPE stor oplevelse for hele familien med dejlige og sjove minder til " rygsækken"!

Thailand er et dejligt land at rejse i med børn. Vi har oplevet Thai'erne som utrolig smilende, venlige og hjælpsomme mennesker - der elsker børn. Vi har på intet tidspunkt følt os utrygge ved at rejse med vores børn på 6, 9 og 11 år!

Vi startede i Bangkok, hvor vi oplevede "det autentiske Bangkok" sammen med vores guide Nat. En spændende og lærerig dag, hvor man får stor indsigt i den Thailandske kultur. Vores tre børn var meget begejstrede for denne tur og fremhæver den som en af de største højdepunkter fra vores Thailand tur, hvilket ikke mindst skyldes en virkelig dygtig og børnevenlig guide Nat! Vi havde tre overnatninger i Bangkok og synes det var passende.

Læs mere ...

Vi ser frem til vores næste ferie, som du er igang med at planlægge for os..

Hej Ricko

Af hjertet tak for den skønneste ferie.
Vi er fyldt med begejstring og beundring over dette skønne sted, og vi vil rigtig gerne besøge det skønne Koh Kood igen:-) Koh Shang kan vi også anbefale på det varmeste.
Du har opfyldt de ønsker, vi havde til ferien, mere end forventet... tak for det:-)

Vi ser frem til vores næste ferie, som du er igang med at planlægge for os..

Vi vil savne denne udsigt...

Det har været en oplevelse for livet

Hej Ricko,

har allederede givet jer max stjerner på trustpilot. det var en fantastisk tur så mange tak fordi i hjalp med at sammensætte den.

Det meste gik som efter planen :) og der skal jo også være lidt spænding og udfordringer :)
Det har været en oplevelse for livet, især turen nord på var fantastisk, my dream guesthause var virkelig godt, Trekkingturen var hård men spændende vi fik et rigtig godt indblik i stammernes måde at leve på og set junglen og bjergende på en helt anden måde end hvis det var i bil, og idet det kun var min datter og jeg som var med fik vi rigtig meget af vide om planter og dyr i skoven, så en utrolig engageret guide, og smukt beliggende guesthause.

Læs mere ...

Det har været en super tur som vi aldrig glemmer

Hej med jer
Det har været en super tur som vi aldrig glemmer.
Ifm. bestilling fik vi mange valgmuligheder og inspiration. Vi blev lidt skuffede når vi ikke kun få de hoteller som i foreslog, da de ofte var udsolgt.
Alt transfer fungerede perfekt.
Lige en tilbagemelding på de ting i har booket til os.
Narai Bangkok - udmærket hotel, god taxi service og fin morgenmad. Supergodt og stort værelse hvor vi nemt kunne være 4 personer
Guidet tur, det autentiske Bangkok - super god guide, alt klappede og en stor oplevelse. Lidt lang togtur ud af byen og tilbage igen.
Nattog - speciel og sjov oplevelse, og så er det prøvet. Vi havde egen kupe og det fungerede fint. Mad på toget ikke nogen speciel god oplevelse :-)
Riverside Cottage i Khao Sok - Vi fandt selv dette sted og i bookede det. Det er SUPER godt. Meget velfungerende sted med ekstrem hyggelig stemning. Hytter ved floden og rigelig store til 4 personer. Stedet har rigtig mange udflugtsmuligheder og er meget fleksible. Vi burde dog have sat krav til guidernes engelsk kundskaber...
Manathai i Khao Lak - Fantastisk sted, godt værelse med god plads, super service, lækker pool og en strand med meget få mennesker. God stemning og tæt til restauranter på stranden.
Håber feedback kan bruges
Jeres kontakt info er delt til flere venner og kollegaer, da jeg synes jeres koncept er super stærkt og tiltalende.
Mvh.
Per Bredsten + familie. 😉

Suk, bare tak .... kan intet andet skrive lige nu

Hej Tilde

Suk, bare tak .... kan intet andet skrive lige nu efter at have set solen gå ned på koh kood , været på the Real Bangkok tur og meget meget mere .... er overvældet og taknemmelig ..... vores families største oplevelse ever.......

Med venlig hilsen
Kasper Larsen

Jeg smiler stadig

Hej Ricko
Så er vi tilbage, og i gang med at akklimatisere os til den danske kulde. Vi har haft en oplevelsesrig og dejlig ferie.
Marianne har skrevet dagbog vedr. hele processen, og vi vil gerne give en konstruktiv tilbagemelding.
Inden afrejsen:
Det har været en behagelig og kompetent rådgivning. Ricko, du har til fulde ramt vore ønsker. Den måde som I er organiseret på, betyder at vi selv skal bestille flybilletter. Vi må virkelig rose Maria for den hjælp, som vi fik ved bestillingen. Alt lykkedes 100%.

Læs mere ...

Tak til Unique Travel for en velarrangeret ferie

Hej Ricko

Tre uger på henholdsvis Koh Chang - Koh Kood - Koh Chang. Nogle dejlige øer og nogle dejlige hoteller.

Vi rejste fra Billund via Bangkok til Koh Chang, den 2. januar 2017. Fly havde vi selv arrangeret. Resten dvs. transfers og hoteller havde Unique Travel arrangeret. Til vor store tilfredshed fungerede alle transfers både med bil og båd upåklageligt og til aftalt tid.

På vore hoteller på Koh Chang og Koh Kood var vore hytter klar ved ankomst. En ting vi sætter stor pris på.

Paradise Resort & Spa på Koh Chang. Et dejligt afslappet og børnevenligt hotel med en fin placering af bungalows tæt på den fine strand.  Gode faciliteter med liggestole ved strand og pool. Et venligt og servicemindet personale, var altid klar til at yde service. Fin focus på og leg med børnene ved poolområdet.

Læs mere ...

Koh Kood var helt fantastisk. Så smukt og så roligt

Hej Ricko.

Vi har haft en skøn ferie. Alt logistik mellem de forskellige steder fungerede så fint og vi var altid trygge.

Koh Kood var helt fantastisk. Så smukt og så roligt. Det var et skønt sted.

Koh Chang var også dejligt men jo noget større sted og noget af en forandring fra Koh Kood.
Selve værelserne var fine, men vi boede helt nede ved vejen som larmede en del.
De spillede en del musik ved stranden og poolen, så vi manglede lidt den ro vi havde på Koh Kood.

Så jeg vil bare foreslå at du til andre, der skal dertil fremadrettet sørge for at anbefale at de vælger et dyrere værelse, så de ikke ender ved vejen og at du fortæller om musikken ved stranden.

Vi kørte retur 8 personer i en minibus fra Koh Chang til Bangkok, og det var fint.
Så vi kunne sagtens være kørt fra lufthavnen og til Koh Kood med en bil og dermed sparet lidt på budgettet.

Tak for en god arrangeret tur.
Mvh.
Eva

Jeg kunne blive ved at skrive om ferien

Hej Ricko 
Jeg vil bare, på vegne af Fie og jeg, sige tak for en mega fed oplevelse i Thailand. Det er et fantastisk land🇹🇭 - vi synes det fungerede rigtig godt . Der var styr på planlægningen (undtagen vores chauffør i Bangkok lufthavn som var forsinket) , men det var fire fede ferier, som var samlet på en god måde og med en god rød streg af Thailand fornemmelsen alle steder . 
Især på Koh Samui var den fantastiske havudsigt helt perfekt og så arrangerede vi selv solnedgang i secret mountain 👌🏻 
Jeg kunne blive ved at skrive om ferien , men det har været en god måde at gøre det på så der sker lidt hele tiden ✈️😊
Mvh Camilla Pedersen  
Sendt fra min iPhone
 

Helt igennem en fantastisk ferie

Hej Ricko

som jeg lige har skrevet på Trustpilot.. . Helt igennem en fantastisk ferie. Tak til dig Ricko og Unique Travel for forslag og tilrettelæggelse af en super god ferie. Vi har været i Bangkok, Koh Sok i junglen og på øen Koh Samui. En ferie med en blanding af storbyferie, jungle og badeferie. så godt planlagt af jer. Alt flaskede sig og intet at klage over.
Vi takker og giver gerne de bedste anbefalinger videre.

Som skrevet så har det været en super god ferie - en god blanding af travl storby og stille jungle (dog med dyrelyde) men ellers total naturskønne oplevelser, og så til sidst en fantastisk uge på Koh Samui, en helt utrolig dejlig ø. Et lækkert sted at bo, du havde fundet, og en så flot og fantastisk strand.

Tak fra os alle 11. Det har været en super dejlig ferie med masser af minderige oplevelser.

Susanne Dall Nielsen

Vores anden tur til Thailand...

Vores anden tur til Thailand...

Vel hjemvendte efter endnu en rigtig dejlig ferie i Thailand er det blevet tid til at reflektere over alle oplevelserne og give en tilbagemelding til Unique Travel, som endnu en gang har leveret et godt stykke arbejde i forbindelse med at arrangere vores tur. Vores ferie var denne gang sammensat af 1 nat i Bangkok, en nat tilbragte vi på nattoget til Surat Thani, 3 nætter i Khao Sok, 5 nætter på Koh Tao samt 4 nætter på Koh Samui.

Vi tilbragte kun ca. et døgn i Bangkok - for os er det nok.. Vi tilbragte dagen på cykler gennem gaderne sammen med ABC Amazing Bangkok Cyclist. Vi var en lille gruppe på kun 6 personer og havde to guider med, én til at fortælle og en anden til at styre trafikken. Det var en rigtig god oplevelse og en dejlig måde at tilbringe dagen på.

Læs mere ...

Underkategorier

Har du spørgsmål?

Ricko sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Man til Tors 10-16.30 & Fre 10-15

Unique Travel er medlem af rejsegarantifonden

Rejs med os fordi...

  • Specialister

    Vi har Danmarks bedste kendskab til Thailand og Østen. Alle steder vi anbefaler har vi personligt oplevet.

  • Bedste priser

    Vi laver Danmarks billigste rundrejser i Østen.

  • Totalløsning

    Vi inspirerer jer til en anderledes ferie fyldt med oplevelser og præsenterer jer for en komplet løsning.

Gratis Rejsetilbud

Lad os sammensætte et skræddersyet rejsetilbud på netop din drømmerejse.