Menu

Rejseoplevelser - Sri Lanka

Vi er stolte over at kunne være med til at give vores kunder rejseoplevelser for livet! Og elsker når kunderne deler deres rejseoplevelser med både os og andre rejsende!

Vi har samlet et uddrag af vores kunders rejseoplevelser her på hjemmesiden - og vil du læse endnu flere, så læs også anmeldelserne på TRUSTPILOT

Vi har haft den mest fantastiske reje til Sri Lanka og Maldiverne

Kære Ricko og Unique Travel

Med kufferten pakket med store forventninger og diverse pakkenelliker såsom tøj, snorkeludstyr, Sol-faktor 70, vandresko og rejsebøger drog vi forventningsfulde afsted mod Colombo i Sri Lanka.

Vi blev hentet i lufthavnen af vores chauffør som hang blomsterkranse af orkideer om halsen på os. Vores rejse var begyndt.

Startende med en overnatning i Negombo, så vi kunne påbegynde vores seks dages rundrejse friske og udhvilede. Rundrejsen tog os rundt i et smukt land med natur af forskellig slags, med alt fra rismarker, til bjergområder med vandfald, skråninger med themarker til landeveje med frugtboder og fritgående elefanter. Uanset hvor vi befandt os var det rige dyreliv med os. Lyden af skræppende påfugle og nysgerrige aber fulgte os hele vejen og i naturparkerne Horton, Udawalawa og Yala blev vi mødt af alt fra elefanter, krokodiller, varaner, vandbøfler til et hav af smukke fugle.

Vores tro væbner Suminda vores chauffør, som også var guide og leksikon, førte os gennem rundrejsen på fornemmeste vis. Sumindas tilstedeværelse har haft en stor betydning for vores samlede oplevelse af rejsen. Han var altvidende inden for politik, dyreliv, fauna, religioner hinduisme/budisme og kolonariske oplevelser og meget mere. Han havde en uudtømmelige viden om alt og var stedkendt og sikrede at alt klappede som det skulle. Vores program var tætpakket med relevante oplevelser ligefra waterrafting til trekking- og safarieture, til besøg i diverse templer, togtur og stop ved vejkanten når vi spottede noget vi måtte se og ikke mindst besøgte vi de fantastiske byer - Kandy, Eliya Nuwara og Ella. Suminda fiksede de små ændringer der var på rundturen, så vi f.eks. ikke skulle forholde os til et forsinket tog eller tage højde for hvornår vejret kunne få indflydelse på vores mulighed for at møde en leopard. Desværre blev det kun til et friskt aftryk fra en leopard i Horton, men så har vi jo noget at vende tilbage til Sri Lanka for. - Og det er vores plan.

Læs mere ...