Menu

Rejseoplevelser - Malaysia

 

Vi er stolte over at kunne være med til at give vores kunder rejseoplevelser for livet! Og elsker når kunderne deler deres rejseoplevelser med både os og andre rejsende!

Vi har samlet et uddrag af vores kunders rejseoplevelser her på hjemmesiden - og vil du læse endnu flere, så læs også anmeldelserne på TRUSTPILOT

 

3 dejlige uger med masser af oplevelser

Kære Ricko & co.

Hvor skal jeg dog begynde, vi har haft 3 dejlige uger med masser af oplevelser.

 

Borneo:

Hold nu kæft! SUKAU er godt nok en oplevelse, de får vores varmeste anbefalinger, der er bare styr på ALT.

Også er det skide hyggeligt og forgår lidt på “højskole maner” med at ringe til spisetid, og du sidder til bords med din gruppe..skøn oplevelse.

Dog ville vi gerne inden afrejse fra DK, have haft en lidt mere detaljeret program om opholdet, turene - så vi kunne have forberedt os lidt bedre på oplevelserne.

Det skal siges at deres guider bare er FANTASTISKE (især Lee, hils ham endelig hvis du kommer dertil igen- han ved ALT om regnskoven liv og historie, han er en rigtig god fortæller, også har han humor ala dansk?)

Ecotours, dem kan i godt fortsætte samarbejde med???

Læs mere ...

Vi vil bare sige tak

Hej Ricko og Unique Travel

Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk, varm og oplevelsesrig ferie.

En ferie som vi længe havde drømt/talt om er nu desværre allerede slut. Tøjet er vasket og vi ville ønske at vi allerede kunne tage afsted igen - bare vi kunne skrue tiden tilbage.

Ferien er gået som planlagt - ikke en eneste gang ventede vi på chauffør og guide, det har været en super oplevelse at rejse med jer og vi vil ikke tøve med at kontakte jer, når nye feriedrømme skal opfyldes.

I har lyttet til vores ønsker og behov, så vores ferie kunne blive perfekt  - både oplevelser og afslapning har vi fået.

Orangutanger, næseaber, skildpadder, turkis vand og hvidt sand var oplevelser vi havde drømt om og det fik vi.

Endnu engang tak for en dejlig ferie.

Hilsen Emil, Magnus, Kim og Malene Zachariassen

Alt i alt vil vi bare sige tak til jer for en go ferie

Hej Ricko
Vi har nu været hjemme lidt tid efter 4 ugers ferie. Kommet hjem fra en skøn, varm og oplevelsesrig ferie. En ferie som vi havde ønsket os. En ferie vi allerede tænker tilbage på med glæde og længsel. Samt ønsket om at vi kunne skrue tiden tilbage, så vi kunne komme afsted igen.
Ferien er gået som planlagt. Det har været en fornøjelse at rejse med Jer – og vi vil ikke tøve med at tage kontakt til Jer igen, når der skal ligges nye ferieplaner. Der er blevet lyttet til vores ønsker og behov og vi har fået det som vi havde ønsket os. En kombination af oplevelser og afslapning.
Især må vi sige at vores ophold på Meritus Pelangi på Langkawi står tilbage som et skønt minde. Her var alt vi kunne ønske os i forhold til et luksusophold. Skønt resort i fremragende omgivelser, yderst imødekommende og hjælpsomt personale. Bestemt en rejse værd.
Malaysia har været et positivt bekendtskab der måske skal udforskes igen en anden god gang.
Kuala Lumpur og Singapore har budt os på mange spændende og flotte oplevelser og anderledes kultur. Byer vi varmt kan anbefale at rejse til. Især har Singapore ramt os. Det er en skøn by der har masser at byde på og hvor vi sagtens kunne have brugt mere tid end de 4,5 dag vi havde lagt ind på vores rejse.
Alt i alt vil vi bare sige tak til Jer for en go ferie
Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår til jer på Unique Travel
Med venlig hilsen Tina, Steffen & Mette

I skal selvfølgelig have 5 ud af 5 stjerner

Hej Ricko, Tilde og Unique Travel

I dag er det 14 dage siden vi kom hjem fra vores rejse til Malaysia og Borneo, så nu må vi hellere få skrevet til jer om vores oplevelse.

Endnu engang skal der lyde den største ros til jer. Alt er gået fuldstændigt planmæssigt, akkurat som for 2 år siden, hvor I også arrangerede vores rejse til Thailand.

Vores rejse til Malaysia og Borneo har været en helt utrolig oplevelse, som vi selvfølgelig gerne vil fortælle jer om.

Vi fløj fra Billund med KLM over Amsterdam. Vi havde kun knap 1 times mellemlanding i Amsterdam og var meget tæt på at misse vores fly videre. Den korte mellemlanding er nok noget man skal tænke over en anden gang, (vi havde virkelig sved på panden og var nervøse) når man rejser med børn under 16 år, idet de ikke må gå igennem selvbetjeningen i paskontrollen, men skal vente i en meget lang kø! Vi løb som de sidste ombord på flyet kl. 20.30 og skulle flyve kl. 20.45.

Læs mere ...

Topkarakter giver vi til Kinabatangan Wetland Resort

Hej Ricko

Vi havde en perfekt rejse uden problemer undervejs, bortset fra lidt maveonde, som man jo må påregne. Topkarakter giver vi til Kinabatangan Wetland Resort, som er helt i topklasse med værelser, mad, beliggenhed og personale, så den kan i roligt anbefale til andre gæster. Turtle Island er en stor oplevelse, som vi klart anbefaler, hvis man vil opleve havskildpadder på nært hold. Vi fik også vores behov dækket på Perhentian Island, hvor vi fik både snorklet og dykket. Så vores ønske om store naturoplevelser fik vi opfyldt. Vi håber at være klar igen i 2018 til nye store oplevelser med snorkling, dykning og naturoplevelser.mvhKarsten Knudsen

Alt på rejsen levede fuldstændig op til vores forventninger

Hej Ricko.
Vi vil bare sige tak....
Alt på rejsen levede fuldstændig op til vores forventninger og mer.
Vi har været yderst tilfredse med både jeres og alle andre på rejsens hjælp !!!
Mvh Tina

Dejligt med jeres inspiration og gode tips

Hej Tilde og Ricko!

Vi vil bare sige tusind tak for jeres hjælp med vores tur til Malaysia og Koh Lipe!
Vi havde en super dejlig tur, alt fungerede perfekt efter planen, vi blev hentet og bragt på alle de tidspunkter der var aftalt osv. Rigtig fedt!
Dejligt med jeres inspiration og gode tips - vi er især så glade for, at I foreslog Koh Lipe. Det havde vi aldrig selv tænkt på, og det var et fantastisk sted.

Mange hilsner
Vibe og Lærke

Rejsen har været en kæmpe drøm – der er gået i opfyldelse

Hej Ricko – Jeg har skrevet til Trustpilot :-) og det jeg skrev til dig på facebook med billeder – må du meget gerne anvende på jeres facebook.

Du har være fantastisk Rikco – og rejsen har været en kæmpe drøm – der er gået i opfyldelse…

Vi vender tilbage i efteråret til næste år – når vi skal have rejsen til Sydafrika på plads. Du må meget gerne i mellem tiden tænke over, hvad vi skal se dernede – igen vil vi gerne se The Big Five (mange dyr) – men også lidt storby og hvide sandstrande med turkis vand 

Tusind tak fordi du anbefalede både Sukao Rainforest Lodge (Noa, Ardi og Stepen – fantastiske mennesker – og et fantastisk sted) – og tusind tak fordi du anbefalede Tuna Bay – virkelig et paradis…

Tusind tusind tak Ricko.

Med venlig hilsen / Best regards,
Betina Lindberg Lauritsen

Vi havde en super lækker tur

Hej Ricko.

Tak for hjælpen med planlægningen af vores tur til Malaysia d. 26 juli - 13 august.

Vi havde en super lækker tur, med en blanding af natur, kultur og solferie, som var perfekt kombineret i forhold til vores behov.
Vi havde virkelig ingen problemer/forsinkelser eller lign. i de små tre uger vi var afsted.

Det bliver en tur som vi altid vil kunne tænke tilbage på med et stort smil på læben! :-D

Mvh.

Lasse og Camilla :)

Tak for god tilrettelagt tur

Hej Ricko
Ville bare sige , vi er kommet godt hjem efter en helt fantastisk god tur . Alt var bare godt , vi blev hented til tiden alle steder , guider osv. Var bare super . Tak for god tilrettelagt tur . Mvh Lotte Messerschmidt .

 

Det har været en vidunderlig ferie

Hej Ricko og Christian,

Vi kom hjem torsdag morgen og er nu ved at være landet, vi ønsker med denne mail at give forskellige kommentarer til turen.

Det været en vidunderlig ferie, der har været perfekt for en familie med teenage-børn på 18, 20 og 22, samt en frisk farmor på 65.

Læs mere ...

Fantastisk tur rundt i Malaysia

IMG 1953

Hej Ricko
 
Vi vil gerne takke dig mange gange for at have tilrettelagt en fantastisk rejse for os! Under selve planlægningen af turen viste du et utrolig stort engagement, og vi var ikke i tvivl om at vi var i gode hænder. Vi havde mange ønsker samtidig med at vores budget ikke var så stort, men du fik alligevel det hele til at gå op, så vi endte med at få alle vores ønsker opfyldt.

Vi snakkede med andre rejsearrangører inden vi valgte jer, men det var tydeligt at I kunne tilbyde os langt mere. Hos jer får man en fantastisk personlig service og gode anbefalinger samtidig med at I arbejder hårdt for at finde de absolut bedste løsninger. Vi har derfor allerede anbefalet jer til mange i vores omgangskreds og vil fortsat gøre det.

Læs mere ...

Vi vil klart anbefale jeres firma til vores venner og bekendte

Unavngivet458

Hej Ricko

Mange tak for jeres for jeres grundige og engagerede planlægning af vores Malaysia rejse. Alt gik som det skulle og det har været en god oplevelse at planlægge turen sammen med jer, noget alene, og noget sammen med jeres kontor i Thailand. Det har været nemt og overskueligt. Jeres anbefalinger har været gode og passet fint med de faktiske forhold i landet. Rart med flere muligheder/anbefalinger vedr. hoteller mm. så man selv i ro og mag kunne vælge noget i en prisklasse som var passende.

Vi vil klart anbefale jeres firma til vores venner og bekendte.

Læs mere ...

En rejse til Malaysia, fuld af store oplevelser for alle i familien

Hej Ricko, Christian og Jakob

Mange tak for en helt fantastisk og veltilrettelagt rejse. Vi har oplevet rigtig god service hele vejen gennem forløbet.

Det var en positiv oplevelse at planlægge rejsen med Ricko. Ud fra vores samtaler og mails var du meget god til at foreslå, hvad der ville passe til vores familie. Vi følte, at vi blev taget alvorligt, og ikke skulle passe ind i en færdigpakket rejse. Også stor ros for at ramme vores budget, så vi ikke følte, at vi allerede fra start måtte spare oplevelser væk.

Læs mere ...

Fantastisk udsigt over det flotte turkisblå hav på Perhentian

Hej Kenneth.
 
Jeg vil lige takke dig fordi i har formidlet denne gode rejse for os ( Anni Pedersen og Britta Poulsen )til Malaysia. Det gik rigtig godt og vi fik en fin modtagelse, hotellet var fint og lå centralt i Kuala Lumpur. Der blev sørget godt for os og vores transport gik lige som den skulle. Det var en stor oplevelse at komme ind i regnskoven og jeg gik over hænge broerne selv om jeg ikke kiggede så meget ned. Folkene der var meget søde og der var styr på det og guiderne fortalte og var rigtig venlige. Turen til Pehentian Island var en helt fantastisk flot ø og strande, søde aber der besøgte hotellet. Fantastisk personale der var så hjælpsomme, og nogle gode sejlture med en masse flotte fisk. Det var ok der ikke var alkohol det gav en anden ro ingen støj, og den frisk pressede juice var jo bare så lækkert. Man kunne jo også købe lidt øl og vin at tage med på værelset hvis man havde lyst. Hytten lå helt på stranden med en fantastisk udsigt over det flotte turkisblå hav. Så alt i alt en rigtig god tur som jeg varmt kan anbefale til andre :)

Mange hilsner fra Anni Pedersen

Har du spørgsmål?

Ricko sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Man til Tors 09-16.30 & Fre 09-15

Unique Travel er medlem af rejsegarantifonden