Menu

Rejseoplevelser - Dubai

Vi er stolte over at kunne være med til at give vores kunder rejseoplevelser for livet! Og elsker når kunderne deler deres rejseoplevelser med både os og andre rejsende!

Vi har samlet et uddrag af vores kunders rejseoplevelser her på hjemmesiden - og vil du læse endnu flere, så læs også anmeldelserne på TRUSTPILOT

 

Vi vender tilbage – helt sikkert – til Dubai

Hi Ricko

Hjemme igen fra Emiraterne.
En meget vellykket rejse – første 4 dage på ROVE Hotel som er VIRKELIGT godt. Vi elskede stemningen ... har læst en del om deres koncept – meget interessant.

Vi var ude og se en del i Dubai – jeg har en god ven Peter som har boet der nogle år som anbefalede skønne steder. Vi brugte metro og taxa flittigt (billigt, rent og effektivt).

ROVE ligger tæt på alt – det er super godt. De bygger en del tæt på hotellet – gav nogen støj .. sådan er det. Fedt at sidde i haven om aftenen og få en drink sammen med vandpibe rygerne .. :-)

Transporterne fungerede rigtig godt – meget lækre biler og meget behagelige gutter som kørte – de fortalte meget om landet – en af dem vidste ALT – herligt.

Vi blev hentet til tiden – søndag til Ras Al Khaimah – super flot resort og værelset var i verdensklasse. Vi skulle nok have valgt ½ pension – lidt lettere med spisningen der. Ellers spiste vi lunch på en hyggelig bar ved navn Sunset – her kunne man få lækre salater og lytte til smooth jazz – drikke drinks, medens aftenbønnen blev leveret på den anden side af muren :-)

Vi løb en del på området – kan godt lade sig gøre – der er ca. 2 km fra den ene ende til den anden. Stranden var lækker. Måske savnede vi en lille købmand på området ( a la ROVE) – til at købe småting og ikke skulle betale ”kassen” hver gang.

Der var rigtig mange børnefamilier i denne uge (specielt fra DK og Sverige). Fyldte en del ..

Vi var heldige med vejret – sol og varme hver dag.

Vi vender tilbage – helt sikkert – til Dubai. Meget vi ikke nåede at se på 3-4 dage. Og gerne med jer som rejsearrangører – super godt arrangeret. Tak. Og skal nok (har allerede) anbefale jer ..

Bedste hilsener
Michelle og Hans

Har du spørgsmål?

Ricko sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Man til Tors 09-16.30 & Fre 09-15

Unique Travel er medlem af rejsegarantifonden