Menu

Super tur til Vietnam

Hej Ricko.
Her er en tilbagemelding fra vores super tur til Vietnam. Alt gik fuldstændig efter planen og Vietnam er et skønt land. Befolkningen er utrolig søde hjælpsomme og gæstfrie, så alle de mennesker vi mødte var med til at gøre turen speciel.


Vi ankom til Hanoi og blev hentet i lufthavnen som aftalt, derefter blev vi kørt til det mest gæstfrie hotel vi nogensinde har boet på (dog lidt små værelser).Det var nytår mens vi var i Hanoi, det var lidt ærgerligt, da meget var lukket, men vi nød det alligevel, gik bare rundt og fik en masse indtryk.

Halong Bay er helt fantastisk smuk og stille. Selskabet vi sejlede med var super og båden tip top. Jacob havde skrevet at vi bare skulle tage en taxi tilbage, men tilbageturen var med i programmet.

Hoi An var nok det sted vi syntes bedst om, og hotellet vi valgte (Ancient House spa and village resort) var perfekt, det lå i udkanten men i gåafstand til byen, og der var bus og cykler til rådighed. Byen er helt sikkert på programmet næste gang.

Videre derfra til Phu quoc, hvor vi tilbragte 7 skønne solrige dage, direkte på stranden. Også på denne ø er der masser at se på, vi nåede dog ikke ret meget, da strandene var så lækre. Maden på denne ø er helt i top, frisk fisk allesteder, særligt på deres aftenmarked.

Vores næste stop var Mekong floden som var et stort sanseindtryk. Super tur med mange oplevelser. Til sidst kom vi til Saigon, som vi ikke var vilde med, men vi var der kun 1 dag.

Helt igennem en perfekt tur, lige fra vores første kontakt med Unique til vi var hjemme igen.

Mange hilsner Dorte Bang