Menu
Forside/Kundernes rejseoplevelser/Vietnam/Der skal lyde et stort TAK til Unique Travel og Sawan Travel

Der skal lyde et stort TAK til Unique Travel og Sawan Travel

Hej Kenneth, Ricko og Jacob fra Sawan Travel.

Først et stort tak, for en veltilrettelagt  ferie, i Thailand, Laos og Vietnam, hvor alt bare gik efter planen, ingen problemer, ingen forsinkelser, dejlige hoteller, med hjælpsomt personale.
Kun en gang på hele ferien, havde vi problemer med ”køreplanen”. Da vi skulle køre med DSB fra Kastrup Lufthavn. :-)

 

Vi er to par der rejser sammen, vi plejer at arrangerer alt selv. Da vi i vinters, skulle planlægger vores tur til Østen, havde en af os hørt om Unique Travel.
Vi blev enig om, at prøve at kontakte Unique, og se hvad de kunne tilbyde. Så vi sendte en mail samme aften (lørdag) med det program vi havde sat sammen.

Mandag formiddag blev vi kontaktet af Kenneth, hvor vi gennemgik vores rejseplan, punkt for punkt, og hvor Kenneth fortalte, om  fordele og ulemper med vores program.
Kenneth fortalte,at de har en samarbejdspartner i Thailand ( Sawan Travel )som de bruger til at booke hoteller, og ture for dem. Det var dem vi skulle kontakte, hvis der skulle opstår nogle problemer på rejsen.
Vi blev enige om, at han skulle prøve at lave en rejseplan, og en pris til os. Det kom allerede dagen efter, og det var som vi havde aftalt, og prisen, den kunne vi ikke selv lave billigere.
Så allerede efter den første kontakt til Unique Travel, var vi slet ikke i tvivl om hvem der skulle arrangerer vores rejse.
Efter et par små ændringer i rejseplanen, så var vi klar til at købe flybilletterne, hvor Kenneth tilbød sin hjælp.

Hele vores rundrejse, kørte bare som aftalt, afhentning i lufthavnene fungerede bare, hotellerne var som forventet, arrangerede ture var som aftalt, vi var slet ikke i nærheden af at skulle ringe til Sawan Travel.
På hotellet i Thailand skulle vi kun have en overnatning, inden vi skulle til Laos og sejle på Mekong floden. Vi ankom ca. kl. 23, til Chiang Khong Teak Garden Hotel, blev budt velkommen af meget venligt personale, som forklarede hvordan vi skulle komme til Laos, og hvordan vi skulle udfylde vores indrejse papirer. Næste dag skulle vi være klar kl. 7.45, så ville der komme en og kører os over broen, og over til grænsen. Præcis kl. 7.45 kom der en mand, og vi blev kørt til grænsen. Ved grænsen stod den næste klar til at hjælpe os med at komme over til Laos. Da vi kommer ind i Laos står vores guide klar til at hjælpe os ned til båden, i byen Houi Xai, alt gik bare efter planen.
De næste to dage forgik med sejlads, afslapning og oplevelser på Mekong floden, til byen Luang Prabang.

Byen Luang Prabang er en fantastisk by, mange spændende ting at se, f.eks. vandfaldet, munkene om morgen, tur rundt i byen. Vi boede på hotel Burasari Heritage.
Efter et par dage i byen, gik tur til Hanoi.

Vi ankom lidt sent til hotellet ( Meracus 1) i Hanoi, så efter en god nattesøvn, blev vi ringet op af et rejseselskab, som ville komme og snakke med os. Det viste sig, at være det rejseselskab som stod for vores ophold i Vietnam, så vi gennemgik hele rejseplanen fra A – Z, om det var de hoteller, turer, afhentning i lufthavnene, som vi havde bestilt. Det var bare som vi havde bestilt hjemmefra, en rigtig god oplevelse, så vi var slet ikke i tvivl om, at det skulle nok blive en god ferie. Var i Hanoi et par dage, en stor, med spændende by, mange ting at se, men også meget larm, fra trafikken.

Fra Hanoi, gik turen til Halong bugten, med en overnatning på Image Halong Cruise. En rigtige flot og spændende tur, med mange oplevelser.

Efter Halong gik turen til Hoi An,l et par dage hvor den stod på byvandring, cykeltur, skrædder og skomager, hvor vi boede på Hai Au Hotel, ligger lige i centrum af byen, et dejligt hotel, med pool.
Badeferien på turen, holdt vi på Hoi An Beach Resort. Hvis vi skal nævne noget dårligt fra ferien, så var det på dette hotel, vi fik værelser med INGEN udsigt (værelse 351 & 352 ) Personalet var venlige, men slet ikke som på alle de andre hoteller.

Ferien slutter i Ho Chi Minh, fordi vi skal flyve hjem derfra.
Da vi kun havde 1½ dage, så det var begrænset hvad vi så af byen, vores mål var at se Cu Chi tunnellerne og krigsmuseet, begge dele en stor oplevelse.

Så til sidst skal der lyde et stort TAK til Unique Travel ( Kenneth ) og Sawan Travel ( Jacob ) for en god og oplevelsesrig ferie, uden nogen som helst problemer.

Hilsen Fam. Thrane & Nielsen.