Menu
Forside/Kundernes rejseoplevelser/Thailand/Vi kan næsten ikke få armene ned

Vi kan næsten ikke få armene ned

Hej Unique Travel Hej Unique Travel 
Godt Nytår! 
Vi kan næsten ikke få armene ned, vi havde en helt igennem fantastisk rundrejse i Thailand her hen over jul og nytår, tror aldrig vi har oplevet så meget på en gang. Alt med hensyn til vores rejse har bare fungeret perfekt, vi har ikke på noget tidspunkt følt os utrygge, eller været bekymret for om der nu også stod nogen klar til at tage imod os, når vi landede i lufthavnen, eller skulle køres fra a til b, der stod altid nogen klar. Thailand er et helt fantastisk land at rejse i befolkningen er meget venlige og vil rigtig gerne hjælpe hvis der behov for det.
Vores tur gik først til Nord Thailand, Chiang Mai hvor vi fik besteget Nord Thailands højeste bjerg Doi Inthanon, sikke en flot natur, og fik også set nogen af de mange templer som er der. Derefter tog vi til My Dream, som var en helt fantastisk oplevelse, vores guide Simon var god til at fortætte, han fulgte os i 2 dage. Det der gjorde størst indtryk var nok elefantturen som tog 1,5 time op af et bjerg til en lille landsby hvor vi spiste frokost hos en af de lokale.

 

Efter Nord Thailand gik turen til Bangkok i to dage, her var vi på en 4 timers cykeltur som også var en god oplevelse, hvor vi fik set nogen steder i Bangkok som vi nok ellers ville været kommet til. Så gik turen videre med nattog til Surat Thain, her fik vi også en på opleveren.
Så skulle vi bo i junglen, i Our Jungle House i Khao Sok, det må man ikke snyde sig selv for, endnu en gang havde vi en helt fantastisk oplevelse, Khao Sok Nationalpark er nok et af de smukkeste steder vi har set, og Our Jungle House er bare noget for sig, nogen af husene er bygget oppe i træerne.
Efter Khao Sok gik turen videre til vores slut destination Koh Lanta, og så var der dømt badeferie og snorkel tur.
Tusind tak for en helt fantastisk tur, hvorfra vi nu har en masse dejlige minder.
Venlig hilsen Familien Thye