Menu
Forside/Kundernes rejseoplevelser/Thailand/Vi har haft en fantastisk ferie - en KÆMPE stor oplevelse

Vi har haft en fantastisk ferie - en KÆMPE stor oplevelse

Kære Unique travel

Vi er netop vendt hjem efter 18 dages ferie i Thailand med hjælp fra Unique- travel til at planlægge rejsen. Vi har haft en fantastisk ferie - en KÆMPE stor oplevelse for hele familien med dejlige og sjove minder til " rygsækken"!

Thailand er et dejligt land at rejse i med børn. Vi har oplevet Thai'erne som utrolig smilende, venlige og hjælpsomme mennesker - der elsker børn. Vi har på intet tidspunkt følt os utrygge ved at rejse med vores børn på 6, 9 og 11 år!

Vi startede i Bangkok, hvor vi oplevede "det autentiske Bangkok" sammen med vores guide Nat. En spændende og lærerig dag, hvor man får stor indsigt i den Thailandske kultur. Vores tre børn var meget begejstrede for denne tur og fremhæver den som en af de største højdepunkter fra vores Thailand tur, hvilket ikke mindst skyldes en virkelig dygtig og børnevenlig guide Nat! Vi havde tre overnatninger i Bangkok og synes det var passende.

Herefter rejste vi med nattoget til Surat Thani og videre til Khao Sok, hvor vi blev indkvarteret i det helt unikke "Our Jungle House". Et fantastisk sted med utroligt venligt og hjælpsomt personale - stedet er noget helt særligt og vi vil absolut anbefale dette sted til andre som planlægger at rejse til Thailand.
Vi havde tre overnatninger i Khao Sok og synes det var passende!

Næste stop var Koh Tao - hvor vi blev indkvarteret på Sensi Paradise. Et utrolig lækkert hotel med en unik placering med udsigt over havneområdet og de mange Longtailboats - vi oplevede dette som typisk Thailand; smukt, nyt, gammelt, luksus - et mix af alt! Badeforholdene er dog mere indbydende når man går de 15-20 minutter til næste bugt! Personalet på hotellet er helt fantastisk; smilende, hjælpsomme og utrolig børnevenlige. Vores børn synes det var som at være i "paradis" - de følte sig som konger og dronninger!

Vi sluttede ferien på Koh Phangnan, hvor vi var indkvarteret på Havannah Beach Resort. Hotellet er placeret på en utrolig flot og børnevenlig strand i et meget roligt område. Vi vil dog ikke anbefale hotellet til andre og synes på ingen måder at hotellet havde noget unikt over sig. Hotellet mindede om et typisk charterhotel med mange russere og tyskere. Maden var kedelig og råvarerne i morgenbuffet var ikke helt friske. Vores yngste fik desværre også maveproblemer her, hvilket vi også hørte at andre gæster også gjorde. Der var skimmelsvamp på værelset og solsengen på vores terrasse var fuldstændig ødelagt. Da vi rejste var vi fejlagtig blevet noteret for tøjvask og brug af minibar. Personalet på Havannah var ikke smilende og hjælpsomme, hvilket vores børn bemærkede som det første!

Vi vil gerne gøre opmærksom på Longtail Beach Resort som er beliggende meget tæt på Havannah som i vores optik har noget helt unik over sig, og maden i restauranten var virkelig lækker!
Vi vil også anbefale en cykeltur på Koh Phangnan med et danskejet firma fra Thongsala. Et helt unik tur på børnenes præmisser, hvor man oplever og lærer utrolig meget - virkelig fed oplevelse!


Med venlig hilsen

Christian og Lone Bonde Øe